Gdje se mogu vidjeti FRANKE sudoperi?
Inače, Blancovi se mogu vidjeti na Velesajmu na katu.
Printable View
Gdje se mogu vidjeti FRANKE sudoperi?
Inače, Blancovi se mogu vidjeti na Velesajmu na katu.
u Varaždinu u Kerametalu imaš Kolpa ker sudopere (proizvodi ih Kolpa san). duplo su jeftiniji od Franke, isti su kao Franke i mi smo preeeezadovoljni. Boja, oblik i dimenzije po želji.
Mi smo malo čudnu dimenziju od 100cm platili 1300kn, inače je normalni od 120cm bio oko 1100kn.
pa imaš ih puno u GEMA kod boćarskog doma. a zakaj nebi blankov?? oni su meni super. i ima ih povoljnih. mi smo svoj od 950 mm platili nekih 1600 kn.
zato jer sam davno vidjela negdje jedan franke koji mi se jako svidio ali ne znam gdje je to bilo
thanx cure
kate, proguglaj "franke sudoper" i naći ćeš koješta, čak i rabljene.
živijo google ;)
ma jesam već
ali trebam lokaciju gdje se oni mogu vidjeti uživo, a ne naručiti po katalogu
nazovi UPIT-PROM doo u Shopping centar Prečko da vidiš jel imaju u dućanu...Tel 38 73 876...ili Duplić i Duplić Centar Solidum
Škropikova 11, Jankomir, TEL: 01 34 64 782...ovo ti je kopirano sa www.ponuda.com jer na toj stranici dobiješ info o fizičkom dućanu
fala,u dupliću sam bila..
mislim da je GEMA to što mi treba
Akord u Dubravi,tamo sam ja kupila svog
u GEMA imaš osim blankovih i franke i čini mi se i druge proizvođače, pa otiđi i pogledaj.
Da iskoristim temu!
Upravo renoviramo kuhinju i pitanje je koji sudoper odabrati s obzirom da ću uzeti i perilicu!
Mislila sam uzeti jednu kockastu rupu i nastavak za cijeđenje, no mama me nagovara na okrugli ? :/
ja se samo ubacujem da pohvalim sudoper od granita!!!
Savršeno,nema kamenca ni glancanja :D
lola24
a koje boje ti je taj sudoper?
Boja je nešto između sive i bež sa sitnim "točkicama"kao pošpricano.
Takva mi je i radna ploha i slavina pa se dobro uklopilo.A kuhinja je između boje vanilije i nježno roze.
da ima pijesak ili boja kamena
imas kakvu sliku kuhinje, zvuci mi primamljivo ta boja kuhinje :)
evo tražim po kompu ali neznam gdje sam spremila slike od stana.Ako nađem-šaljem! :)
ima mama pravo, okrugli je puuuno bolji, sad imam četvrtasti, jako je nezgodno kuteve rifljati ....
meni osobno se više sviđa četvrtasti jer mi se bolje uklapa u kuhinju. i mislim da ti svakako treba sudoper uz perilicu. ja imam perilicu ali i sudoper, jednu kadicu, malu da cijeđenje i ono za cjeđenje pride 8) . ak znaš na kaj mislim!! :lol:
u tehno maxu u king crosu ima izloženo par franke sudopera
A koju boju granitnog uzeti? Ja bi tamno sivi, no strah ne fleka od kamence ! :/