-
K: kopču za sjedalicu
Prije dvije godine smo na rodinom pregledu autosjedalica kupili kopču.. E sad, mi bi još jednu. Ak se dobro sjećam, tada je bila fora da je nema za kupiti u zg, nego samo preko roda (ako netko od cura kupi vani), pa sad.. žic, žic, mi bi kopču :roll:
I da, kak proizvođači auta mogu bit tak glupi da u novom autu ne naprave pojas na samozatezanje na zadnjem sicu?!? Ne kužim zakaj to nije po defaultu? Ili nek naprave neku polugicu, da može bit i tak i obično.. (puno tražim, znam. u međuvremenu, dobra će bit i kopča)
-
aqua, one kopce koje smo nabavljali ako bi netko htio (nismo je prodavali za profit vec cisto ak je tko bio vani, pa bi je uzeo) smo nabavljali prije nego smo se postrozili.
problem je u tome sto te kopce, kolko god da su funkcionalne, se po uputama europskih proizvodaca ne koriste (odnosno ne spominju se u uputama) pa ih stoga nemremo niti preporuciti.
moze ti je netko nabaviti ako bas hoces, ali onda je njeno koristenje na tvoju odgovornost :mrgreen:
za koju sjedalicu ti treba kopca za fiksiranje pojasa (oliti H kopca)?
-
Ancice, :love:
Vezano za kopču, nije mi baš jasno kak se inače bez nje može zategnuti pojas?! Mi imamo dva stolca, od kojih jedan ima neke svoje kao škripce na dnu, ali i ni s njima se nemre zategnut baš kao kad stavim tu H kopču. A drugi stolac ima samo proreze kroz koje ide pojas. Taj pleše ko lud bez kopče. Ne kužim. :?
Sad nam se javio problem jer imamo dva stolca, tri auta (od toga dva bez samozatežućeg pojasa), a jednu kopču. Prema mojem iskustvu, rado preuzimam odgovornost korištenja kopče na svoju ruku, jer jednostavno ne vidim kako drugačije..
Prihvaćam i provizije 8)