kako se opuštate? imate li vremena za sebe, imate li hobije, rituale, punjenje baterija....?
Printable View
kako se opuštate? imate li vremena za sebe, imate li hobije, rituale, punjenje baterija....?
:lol: Eto,to mi je prvo palo napamet!
Ja sam uglavnom opuštena.
:)
Nekad čitam, šivam (ovo je odličan način izbacivanja negativne energije, a usput se i obučeš)... to je to.
nikako, non-stop sam živčana :P
Bicikl, role, sladoled...
ja bih se pripisala klubu "Nikako"
i dumam sta da ucinim da si dam malo oduska al mi neide
internet, peglanje, kava s frendicama, more
more, priroda, autogeni trening, plesanje salse, filmovi............ :)
i ovo dodajem na svoj popis!Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
a ja sam bukvalac hihih
pod opustanje sam mislila opustanje sama sa sobom
setnja mi je uvijek opsutanje
a i more, jedva cekam :D
setnja sa psom, na more s knjigom i plivanje, kuhanje, tusiranje, rucno pranje sudja (kad sam extra zivcana da ispraznim negativnu energiju), joga (dignem se ranije od svih ujutro pa odradim)
Ne opustam se, ne stignem...
U zadnje vrijeme - ribanje svega i svacega.
internet, citanje, druzenje s prijateljima, poneki izlazak udvoje (kad se ukrade vreme). sve osim interneta retko i samim tim, stalni predmet zelja.
i, da. kada sam odmorna, dodatno mi baterije puni igra sa decom, ali kad se potpuno uzivim u oblacenje lutkica, slagalice, twist...
Potpisujem.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
A umjesto rola ubacujem ronjenje :)
Iako moze i puna kada + pjenusava kugla iz Lusha ... jos ako se MM ponudi da mi opere leda di ces bolje.
Okej,sad ozbiljno. Neki dan sam procitala knjigu,progutala sam je u dva dana,opustajuce. Super se opustam kad nalakiram nokte i oni se osuse,a da me pritom nitko nije zasmetao. Eh,kako malo treba covjeku za srecu! :P
Čitanje, slušanje muzike (koja NISU dječje pjesmice!!!), gledanje Crne Guje ili Monty Pythona...
i jednom tjedno (petkom) brzinska šetnja gradom bez straha da ću nekamo zakasniti.
Bavim se svim mogućim sportovima nakon posla kad ulovim vremena.
U autu od rekvizita imam: koš. loptu, rekete za badminton, tenis, pingač i sve moguće loptice, role, mini-loptu za ragbi. Velik mi gepek!
A osim toga vozim bicikl sa curom po Jarunu i to mi je nekako najčešća rekreacija.
MM i moja malenkost spremimo djecu spavati, onda se prenajedemo neceg nezdravog i kaloricnog u doba kad se svakako vise ne bi smjelo jesti (oko 23h), pa otvorimo pivicu, izvalimo se na kauc i upalimo TV. On stavi meni glavu u krilo da ga ceskam po kosi i zaspi za 2 minute, a ja gledam sve sto se na tv programu nudi, bez ukljucivanja mozga ofkors.
Zdravo, kreativno, edukativno i nesvakidasnje originalno!
Shoping!!! :lol:
ja isto k'o a zakaj samo mm češka mene. i nema pive...
Eh,ma kako sam samo shoping mogla zaboravit!
Citajuci Zagora Te Nej-a..... :D
Peglanje fakat opusta pa predvece kad sam vec na izmaku snage, ubacim klince u kadu i oni se kupaju i igraju a ja peglam ispred i fakat mi smiri onaj pred kraj dana zivac.
Inace citam svaki dan, navece pogotovo i to me totalno opusta.
Svaki dan idem vjezbati po sat i pol i juce sam se ubila vjezbajuci da se sve cjedilo sa mene i da me vidis ostatak dana, mirna ko bubica :)
Za sve koje su napisale da ih PEGLANJE opušta šaljem jedno zilijun :shock:
Ja kad moram peglati promptno dobijem slom živaca.
Opušta me surfanje internetom uz finu papicu (treba se spojiti više toga da baš bude pravi užitak), maženje, more+ronjenje, kvalitetan razgovor, gledanje slika, skakutanje na lopti...
Ma ja sam u biti više manje stalno opuštena.
i ja promptno :) !
inače, kad imam malo vremena onda neka fina klopa u krilo i knjiga ili internet u ruke.
kad imam malo više vremena - šetnja, trčanje, nabijanje lopte s klincima.
više vremena od "malo više" nemam nikad.
ja si smirim živce čisteći kuću...dok poglancam 100 kvadrata ovog laminata nemam više snage za živčanit...a on se tako sjaji...
zato mi muž posakriva krpe za pod kad je doma..
Čeprkam po vrtu, plijevim travu iz cvijeća, čitam, a po ovim vrućinama poslije posla odem na Koranu i kao da nisam ni radila...milina... Opušta me uglavnom fizička aktivnost :)
Djevojke,upadam na topic,ali me je strah moderatorica da mi ovo pitanje ne zaključaju
naravno ,radi se o opuštanju, odraslih
imam u biti jako drag kolektiv u srednjoj školi i htjela bih organizirati neka spa jednodnevni izlet na početku šk godine
znači pentranje po planinanama ne dolazi u obzir
meni pada na pamet da spojim bazen i masažu ,neko kozmetički tretmsn ili tako nešto
naravno ne bih htjela da do odredišta putujemo više od 3 sata
i da ne košta sumanutu lovu
Pa što je tu čudno?Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Peglanje je jedna jako dosadna i usporena aktivnost (bar kod mene), koja je idealna za opuštanje ako čovjek nije pretjerano umoran.
Ali ako sam umorna, ili u žurbi, i sl., onda je peglanje samo dodatni uteg.
Misliiiiiim......mene pegla kao imenica uznemiri.
mene je isto nekad peglanje opuštalo - to je fakat posao uz koji mozes odlutati u mislima.
Ali u novom rasporedu prioriteta za peglanje nema mjesta, pa taj vid opustanja definitivno otpada (a i inace bih se mogla sjetiti puno ugodnijih nacina).
Ono kaj me je uvijek jako uznemiravalo - to je pogled na hrpu vesa za peglanje (ono kad se popne preko metar, pa ju moras splitat jer se rusi...)
pa opet,možda mi netko odgovoriCitiraj:
maria71 prvotno napisa
evo, ja ću odgovoriti na onaj dio koji se osoblja tiče:
nećemo zaključati, ali nije potrebno da svakih nekoliko postova podsjećaš; ako tko bude imao što za predložiti, učinit će to.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Maria71, Tuheljske su se preuredile.
Nisam bila, ali cujem samo pohvale. Imaju web stranicu, pa pogledaj. A voznja - niti sat vremena.
super hvala.apricot jednom sam podsjetila
ne educiraj me molim te i,mam 35 godina i alergična sam na pokroviteljski ton, ok?
i za alergije ima lijeka...
kažu da je terapija dugotrajna, ali je dobro znati da postoji.
Cemu ovo :? Sta su se moderatori poceli izivljavati nad svima.
Mislim zivi uzas.
Pricali smo o opustanju a ne o pokazivanju sile i moci.
Stvarno, stvarno zalosno. :(
pretpostavljam da se osjecaju ko zidane, ti njemu majku pa on opali. kriv je ali precesto se pecka moderatore a oni valjda od stijene.Citiraj:
Natasa30 prvotno napisa