-
Da vam pokazem moju malu skolarku
-
I evo jedna od malog harambase da se ne osjeca zapostavljenim :D
http://images6.fotki.com/v75/photos/...jpg?1085155232
-
Jako zgodna djeca.
Moja naiskrenija zavist. :wink:
-
Natasa, prelijepi su! Nemrem vjerovat da ih ne bum vidla do Opatije (ili mozda cak Nizozemske?). Jedva cekam da ih vidim uzivo!
-
Prekrasni su naravno :D
Natasa meni se tvoja Annabel cini tako odrasla, barem sto se da procijeniti po slikama i odkad ja dolazim na ovaj forum.
Prava curica :wink:
Necu ni okom trepnut i moja Zorka ce vec biti tako velika.
I radujem se i tugujem u isto vrijeme. :cry: :lol: :?
-
-
Citiraj:
ttiinnaa prvotno napisa
:P :P :P
Ti znas da ovi smijuljci plaze jezik jel da :D :) a ovi se smjeskaju :lol: :lol:
Znas Zorana da sam i ja to danas muzu rekla jer mi skroz izgleda odjednom velika i ozbiljna. Sad je sva u fori pisanja pa joj Noah ide na zivce jer on nista ne zna osim sarati po papiru a ona je sva happy sto zna slova pa joj po cijele dane spelujem razna imena raznih ljudi i ona pise i svaki put pravilno napise ali razbacano po cijeloj stranici :D Sva je u crtanju koje se puno popravilo pa sad na nesto lici i sva je u pitanjima o odredjenim djelovima tjela i da li su to lose rijeci. :lol: :lol:
Juce dosla iz skole i kaze mama da li je penis losa rijec. Ajde sad ti njoj objasni sine nije ali ne mozes bas izaci na ulicu i govoriti penis. :D :D :lol:
A ako nesto ne mozes naglas reci to je po njoj onda lose. Ma puna je pitanja :D
Po meni prebrzo rastu jer i Noah mi je tako vec veliki i bas mi je zao sto vrijeme tako brzo prolazi iako ih je lijepo gledati kako odrastaju :) i postaju male osobe :)
-
Prekrasni su! Ovo o odrastanju mogu samo prepisat...Moj malisa je 1/2 god starijiod tvoje Annabel , a do skole ima jos godinu dana (i jos me nagovaraju da mu to odgodim jos jednu godinu, kao " nek se izigra").U uniformama svi izgledaju nekako ozbiljnije .
P.S. Nisam znala da se ovaj :P belji :idea: Jos na cestitkama ga sljem ljudima... :oops: :roll: :shock: Nekako mi fali onaj sa srcem , a ovaj ima nesto crveno...
-
MOzda ti je vrijeme za trece :P :P :P
-
Klinci su ti genijalni.
:D Tako su slatki da bi stvarno bilo steta ne iskoristit potencijale i ostat na dvoje :P
-
Sad cu ja vama ovog :P :P :P pogotovo tebi Zorana :P :P :P :P :P jer tebi ne da je vrijeme za drugo vec si totalno na tapeti za drugo :D
-
Ovaj topic je otišao u čudne vode. :P :P :P
Nataša, klinci su ti preslatki. :wink:
-
Natasa, klinci su ti super! :D :D :D :D
(i potpisujem martu :P :P :P :P :D )
-
Klinci su ti stvarno slatki, a sve mi se cini da je novopecena skolarka, tvoja kopija :D
-
-
Djeca su stvarno preslatka! :D
I stvarno šteta što ih je samo dvoje :)