Kupili smo Tobi, ali nismo našli ljetnu navlaku... U Sloveniji su nam rekli da će ju dobiti tek u devetom mjesecu :? pa me zanima da li je netko uspio kupiti i gdje? Ne znam da li ih samo oni nemaju ili ih uopće nema još u prodaji???
Printable View
Kupili smo Tobi, ali nismo našli ljetnu navlaku... U Sloveniji su nam rekli da će ju dobiti tek u devetom mjesecu :? pa me zanima da li je netko uspio kupiti i gdje? Ne znam da li ih samo oni nemaju ili ih uopće nema još u prodaji???
probaj nazvati baby-media centar u king crossu ili mercatoneu (oni su uvoznici maxi cosia) ili neki od turbo limaca.
mozda daju neku optimisticniju vijest.
sretno
mislim da su imali u TL u hebrangovoj, samo je koštala cca 400,00 kn :roll:
Hvala cure... to znači da je stigla samo treba u potragu...
E Kovke, znam da je skupa, ali što mogu :(
larita, mozes to da prekrijes sjedalicu kad je ne koristite obicnom bijelom plahtom. to ce uciniti cudo kaj se tice ugrijavanja sjedalice i time ce ona djetetu biti puno ugodnija kad se sjedne u nju.
meni se cini da je 400 kuna za presvlaku obicna pljacka. u drugim zemljama za toliko novaca dobis cijelu (i sasvim dobru) sjedalicu.
Ma imaš pravo Ančice, slažem se da je previše... imala sam tu ljetnu navlaku na MC Cabrio i s njom je bilo puno bolje... znojila se i s njom, ali puno manje, sad smo u novoj sjedalici i opet je sva mokra. Ne znam jel vani ta navlaka što jeftinija nego kod nas!?
Probala sam i sa šeširićem sa UV zaštitom, ali ona ga stalno skida :roll:
Probati ću to s plahtom... mi se stvarno svaki dan vozimo jer nam kvart baš i nije "child friendly" :x