teta petra je super :)
Printable View
teta petra je super :)
Petra je stvarno zakon, a drugu tetu ne poznajem...
Evo, preživjeli smo prvi dan, ostao je do ručka.
Njemu je bilo super, ne kuži on još što je vrtić.
Najmanji je u grupi, ima čak i skoro petogodišnjaka, ako sam dobro pohvatala, on ima 2 godine i 10 mjeseci.
Moram priznati da sam se iznenadila sa količinom djece, a tek kada svi izađu na dvorište.
Dojmovi su mi svakakvi, no ovo je prvi dan, pa ću vidjeti kako će biti za par dana.
devet_mjeseci, danas sam imala priliku upoznat ovog preslatkog dječačića sa tvog avatara. :)
Išla sam danas po sina od frendice koji ide u Suncokrete i odmah mi je prišao tvoj Mihovil i pozvao me u grupu da mi pokaže kuhinju.
Kad sam rekla da ne mogu ući jer sam u cipelama, on je odmah rekao da će mi on kupiti šlape, jadne za unutra druge za van. Tata će mu dat novce, kaže on. :)
Presladak je.
Evo nas :-)
Prošao je i drugi dan i jako smo zadovoljni.
Upoznali smo i drugu tetu, meni jako simpa, vesela, glasna, brbljava, jako lijepo je dočekala malca, popričala s njim, odmah ga je predstavila grupi, meni rekla neke informacije i to je ono što mi je jučer prvi dan jako falilio tako da sam jučer bila malo razočarana.
I najbolja stvar od svega što je teti rekao kada mu se piški i kaka, nisam bila sigurna hoće li joj reći, a baš jutros nije kakao, pa sam upozorila tetu na to.
Čim sam došla po njega, a nije me bilo dva sata, odmah mi je ispričala kako je kako i piškio i rekla jedino da moramo naučiti da se u vrtiću ne piški pored drveta na travici :oops: to mu je ostalo iz parka.
Sutra će ostati i na ručku.
Inače, nije želio ići doma, bio je sretan što me vidi, ali je pitao zašto mora ići doma.
Eto, vjerujem da će kod njega biti zakašnjela reakcija u smislu suzica, kada skuži da to nije samo igra na par sati, no za sada su ova prva dva dana prošla odlično.
I meni je trebalo da prespavam dojmove od jučer, baš sam nekako bila sva puna emocija, moj mali/veliki dječak kreće u vrtić :zaljubljen:
Odradio je i dva ručka, prvi dan je čak i repete tražio :-)
U ponedjeljak bi pokušali sa spavanjem.
Kada ide doma spavati, tj. odmarati se ;-) onda uvijek na početku kaže da nije umoran i da neće ajati, a sada na spomen spavanja u vrtiću kaže: jupi :-)))
Totalno je oduševljen vrtićem :-)
Sa malim zakašnjenjem je počeo spavati, ali i to je uspješno odradio, baš sam zadovoljna.
I mantram da ovo predivno vrijeme što dulje potraje tako da se mogu i dalje igrati vani na super igralištu u Voćarskoj :preskaceuze:
E da i još da mu noge malo porastu ;), pa da bude višlji i nauči piti sa one male fontanice na igralištu, jer je svaki dan mokar.
Danas sam mu obukla kožne tenisice, jer se platnene nisu stigle osušiti preko noći.
Ima li netko od novoupisanih u dv medveščak da je dobio uplatnicu?
Malac je u vrtić krenuo 12. 9. i još nismo dobili uplatnicu.
Hmmm, možda su nas zaboravili :unsure:
Ni mi nismo dobili,isto smo tek krenuli krajem 9mj.Ne brini,neće nas zaboraviti! :-)
devet_mjeseci imaš pp
pozdrav,
ovako, mi bi na jesen trebali krenuti u jaslice. budući da tamo gdje ja živim nemamo vrtić istražujemo mogućnosti vrtića koje su mi usput do posla. naime, radim na Iblerovom trgu pa bi mi DV Medveščak odgovarao. no zanima me dal je gužva i dali se mogu prijaviti klinci koji ne stanuju u toj gradskoj četvrti? hvala
da, i ja mislim, ništa telefon u ruke!