lavache se nije javila više od tri mjeseca.
zna li netko što je s njom?
Printable View
lavache se nije javila više od tri mjeseca.
zna li netko što je s njom?
meni se javila na pp negdje prije nove godine, mislim...
sretna hooperica... :heart:
koliko mi je poznato skolica je pocela, udruga registrirana...
dala je ovdje negdje na topicu link na blog, tamo joj je i mail pa joj se moze javiti ko hoce...
bok curice, evo me :)
nemam baš vremena za forumiranja, ali na žalost ne zbog hoopanja... završavam neke druuuge stvarčice u obliku faxa.
nakon duže stanke ponovo sam počela intenzivnije hoopati.
školica je za sada u mirovanju pošto je bilo premalo prijavljenih pa nismo imali od čega plaćati prostor :(, ali pregovori za drugi prostor traju, a i lijepo vrijeme dolazi pa nam isti valjda neće biti ni potreban :)...
i blogić malo stagnira...
a kaj vi? jeste vrijedne hooperice?
ima kakvih novih trikova? :)
:love: :* sviiimaaaaa
eh da - sretan vam 8. mart :D
Podižem topik u nadi da će mi netko reći gdje ima za kupiti napunjeni hula-hop,da nije onaj jadni lagani it TL ili Mullera..
Napravi si ga doma, sama. Kupiš u nekoj prodavaonici građevinskog materijala cijev za vodovod (crna s plavim crtama), spojiš, ukrasiš i to je to. Nije potrebno puniti jer su te cijevi dovoljno teške.Citiraj:
kate prvotno napisa
Spojiš tako da dio te cijevi odrežeš po dužini i utisneš u oba kraja ove velike, obljepiš izolirkom i hoopaš.
super ideja! :DCitiraj:
babyiris prvotno napisa
ja jos nisam ovdje uspjela naci one pimpleke koje inace preporucaju za spajanje...
Znači nema gotovih popunjenih u ZG?
fala lucky
u "eurobike" ima za 50 kn težak ko vrag (željezo unutra, izvana stripor u bojama)
JA sam danas hupala!! :D
Kuma mi rađa pa sam sva high!! 8)
Djetešce sjelo na fotelju i gledalo me kako hoopam uz glaaasnu muziku! BAš gušt! :mrgreen:
curke, opet će biti free radionica na park in festivalu.
e sad, ovaj će puta trajati 10 dana i broj ljudi će biti ograničen, a pošto ste vi moje prve hooperice vama javljam ovu exluzivu prvima :lol: ...
ali računajte na to da će trebati biti i neki javni nastupić na kraju (ne nužno za sve, još smo u pregovorima :) )
uglavnom, tko je zainteresiran neka mi se jaaaaviiii :)
btw, puuuusa svima :)
hello curke...moze samo informacija-kada punite hoopove npr rizom ili vodom-koliko kolicinski je potrebno staviti ?
sa kojom cijevi radiš?
onom građevinskom? onda uopće ne trebaš puniti hoop. :)
ne..onaj plasticni iz toys`rus-a....kostal neka 2 eura...ali je uzasno lagan...Citiraj:
lavache prvotno napisa
http://www.toysrus.at/index.php?mapi...28ccfcb7f7b8fdCitiraj:
braziljanka prvotno napisa
kao prvo, trebaju ti dva takva da bi mogla normalno vrtiti. jedan odreži tako da ti - kad ih spojiš - dođe od poda do iznad pupka. spojiš ih sa konektorima kojima su već spojeni i puniš u principu do kraja. nemoj vodom, to uvijek curi. riža nekad teže ide pa možeš koristiti i žgance npr. :)
onda spojeve zaljepi ducked tapeom jer je taj materijal dosta slab i odspajat će ti se od težine punjenja, a baš i nije zgodno imati punu sobu riže :D...
javi kak je uspjelo :)
malo da podignem ovaj topic, već je prošlo ohoho godina otkako se ništa nije pisalo!
kad su radionie, jel ima što novo?
ovih dana ću i ja pokušati sebi i curama napraviti hoop pa da vidimo. :)
Sve mi ovo zvuči jako primamljivo
lavache, ti si bila na supertalentu sa hoopom?
Jel ima još netko da vrti? Zanimaju me rezultati