:D :D :D
Printable View
:D :D :D
Baš si nas obradovala :D , trebala sam ranije gledati postove, cijeli dan razmišljam o vama. :love:
bravo! :joggler: veselimo se! :D :klap:
evo da se i mi priključimo.moj V.je star 2,5 mj.i ima displaziju desnog kuka.bili smo na uzv u Klaićevoj i kad su nam rekli da ćemo morati nositi remene ja sam taj dan plakala ko kišna godina.moj prvi sin nije to morao nositi i sad sam u šoku.a vježbali smo kukiće.još me zanima,nisam sestru stigla pitati kad dolazimo na montiranje remenčića da li moram imati uputnicu ili ne?dobili smo doznake koje moramo ovjeriti u hzzo i onda doći k njima.joj tak sam u bedu još i kad pročitam da neke bebe ostaju na istezanju a mame ne mogu s njima biti,srce mi se para.moj mali micek je samo na cici, nemrem si zamisliti da ga ostavim u bolnici,ne daj Bože!
Za montiranje ne treba uputnica, tako je bar u Osijeku.
Ni za montiranje u Klaćevoj ne treba uputnica.
Cisco-kid@net.hr nemoj se brinuti - bit će sve u redu. Malo će mu trebati da se privikne, bit će malo nervozan i tužan, ali sve će proći. :)
curke fala kaj ste me utješile.čujemo se nakon montiranja. :*
Mi ih imamo pet dana, dan kad se montiraju i sutradan je N. bio cendrav kad je htio protegnuti noge, ali se brzo umirio, nakon toga kao da ih i nema. Sutra ću ga kupati, i jako se bojim reakcije nakon ponovnog stavljanja. :/Citiraj:
cisko-kid@net.hr prvotno napisa
Jel došla Ema doma?
DOMA SMO!!!! :D :D :D :D :D
:D :D što dr dekao za dalje?Citiraj:
TinaB prvotno napisa
Mi sutra na kontrolu
:joggler: :preskaceuze: Cure uzivajte! Jel Ena nosi i danju remenčiće? Blago vama vi svi redovno na kontrolu a kod nas u Osijeku - kaos, mi smo trebali prvi tjedan a naručili nas tek 22.02. Odlučili smo ići privatno.
Ona će se još do srijede vditi kao da je u bolnici. U srijedu moramo biti tamo već ujutro i onda će Vrdoljak napraviti UZV i dati presudu do kada trebamo nositi remenčiće i da li ih trebamo nositi skroz ili samo po noći. Ja mislim da ćemo ih nositi cijeli dan. Ali nema veze. Bitno da je Enica doma. :heart:
napokon! :klap:
držim fige za srijedu!!! :love:
imam pitanje za sve mame koje imaju s time iskustva:
u čemu vozite svoje bebice s remenčićima po gradu? u auto-sjedalici se ne smije, a mi nismo kupili kolica 3 u 1 već 2 u 1 i nemamo onu ''košaru'' već samo onu u kojoj smo iznijeli m. iz bolnice - tu je već stvarno prerasla.
žuuuuuudim za odlaskom u grad preko dana (nema me tko voziti, a mm. dosta radi) - u kvartu sam gdje nema baš nikakvih sadržaja... :(
ja sam već dobro razmislila o tome kako ću voziti V. sa remenčićima.kad mu budu namontirali ja ću im reći nek mu to skinu jer ja ne namjeravam dijete voziti u autu a da nije u sjedalici.ja ću mu doma staviti remene.ne želim riskirati da mi dijete bude van sjedalice.
[quote="Josephine"]imam pitanje za sve mame koje imaju s time iskustva:
u čemu vozite svoje bebice s remenčićima po gradu? u auto-sjedalici se ne smije
izbjegavat ću vožnju u autu osim nužnih, a tada ću mu skinuti remene baš zbog razloga koji sam navela gore.
Mi danas bili na kontroli, ponovo idemo za mjesec dana, joj kad će toooo?
U kolicima se vozimo u ležećem položaju , a kad idemo kod dr-tad se moramo voziti cca. sat vremena, idemo u sjedalici, čak sa sjedalicom N nosimo kod dr-a koju to odobrava, jer da je suprotno-upozorio bi nas.
Mi Lotu vozimo u autosjedalici, onoj u kojoj je u poluležećem položaju.
Nama je doktor rekao da ona smije i sjediti u remenčićima. Ovdje ti je bilo govora o tome http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...+remen%E8i%E6i
nastavak teme na: remenčići za kukove- 2. dio
leonisa