Citiraj:
mama courage prvotno napisa
moj savjet, fakat dobronamjeran, bez imalo želje da ti držim pridike, više kao hint za razmislit - misliš li da je molitva upućena tuđem djetetu, o tome kako njena mama živi u grijehu - dobra za TVOJE dijete...
mislim da je svaka molitva dobra za moje dijete i molimo zajedno svake veceri... nekada ona sama predlaze prijatelje iz razreda koje posebno zeli ukljuciti u molitvu za taj dan, nekada ja pomognem. uglavnom, ne vidim sto je tu toliko lose. kroz taj dio takoder obradimo sto joj se sve dogodilo u skoli taj dan, sto je posebno emotivno dozivjela, a da bi dragom Bogu i mami ponovno ispricala...
Citiraj:
ako ti kao odrasla osoba misliš da je tvoja kršćanska dužnost moliti za takve osobe - moli, al opet, zar misliš da time treba opterećivati vlastito dijete u tim godinama ???
Citiraj:
o prirodnosti stvari fakat bolje da ne govorimo, jer tu u startu nisi u pravu, al opet - nije tema ovog topica homoseksualni parovi niti njihova djeca, niti što oni rade - ne rade, niti što piše u bibliji, nego "ODGOJ U DUHU VJERE" tvog djeteta - a ja sam ti - ponavljam po stotisućiti put - rekla da osobno ne mislim da je dobro za TVOJE dijete da je potičeš da se moli za tuđe dijete u tome da se riješi što prije tog "smeća" (jel ovo doslovni citat tvoje molitve ? :? ) sad, ti se možeš sa mnom suglasiti ili ne moraš, al bih ipak bila sretna da znam da se u istoj stvari nismo složile.
mislim da sam vise manje vec odgovorila na ovo.