Ina, samo neka tako ide i dalje. :love:
Ana...baš lijepo. :*
Printable View
Ina, samo neka tako ide i dalje. :love:
Ana...baš lijepo. :*
Super vijesti, ina33! :bouncing:
Ina predivno! :D
Veeeellliiikkkaaa pusa za Anu! :love:
Tako mi je drago što je sve OK!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ina, predivnoooooooo :D :D
e sad stvarno uživaj.... :D :heart:
Ana :zaljubljen:
Baš mi je drago da je sve ok! :D
E, a sad je vrijeme da odahneš! :love:
Draga Ina 33, drago mi je da je sve super prošlo i da možeš opušteno uživati u daljnoj trudnoći!
:love:
Bravo ina, a mojoj imenjakinji :*
Ja sam odbila sve pretrage. Jednostavno me strah. :(
:love: :heart: :heart:
Ana je već sad sretna jer ima tebe za mamu.
Draga Ina, jako mi je drago zbog vas dvije hrabre cure ! :love: :heart:
Ina33 i Ana :heart: :heart:
:love: bas sam sretna zbog vas, i puno srece i mir za dalje :heart:
Draga Ina, sretno i :*
Drago mi je da je sve u redu :) :heart:
Draga moja Ina, ne stignem puno na forum pa sam ovo tek sad vidjela sa sretnim završetkom. Šaljem puno poljubaca tebi i Ani (najljepše ime) i pozdrav TM!
Čestitam na maloj Ani!!! :D
Mala Ana :zaljubljen:
Prekrasno. Tako sam sretna... Nadam se da će se naše male cure upoznati :*
Mali updejt, da nije da se javljam samo kad su neki problemi. Ančica nam lijepo napreduje, kažu da ima duge noge i da ima obraze na tatu (danas smo vidjeli facicu na normalan UZV, za umrit od smija kako su ti obraščići isti kao u MM-a :heart:). Ja zatvorena skroz, kuk zasad dobro nosi sve to (kuc-kuc), a i nisam se nešto (još) puno nadebljala tako da su pravi izazovi još pred kukom (sad sam 24 tjedna, ujutro imam +3 kg, navečer +5). Jedini i kontinuirani problem su stalno neke baje, trenutno je bris pokazao strep B i klebsiellu, pa na to išao klindamicin (to je još bilo prije amniocenteze), sad urin pokazuje proteus i klebsielu pa još malo amoksil dobila pa opet vadit urin itd. Još malo pa ću i prestat radit jer slijedi onih 45 dana plus godišnji za 2008., nevjerojatno kako je to brzo prošlo. Trenutno me hvata histerija uređenja stanja i panika da nećemo stić (mora bit malo panike samnom :*). Osjećam se skroz dobro, puno bolje nego što sam mislila da će sve to ići, lagano već razmišljamo o porodu... Eto, svima :bye: od nas!
Sve ćeš stići i bebica će doći u lijepo zbigsan stan,i porod će biti super :*
ina :love:
:heart:
:* :heart:
pojma nisam imala što se događa - ali mi je jako drago zbog tebe ina :love: :heart: ...
i doći ću pogledati tu divnu trbicu... ako niš drugo - bar da te vidim s kojom kilom više ;) :mrgreen: ...
o.t. - ina i ja smo večeras skužile da se znamo... cirka 5 godina ak se ne varam... :lol: :lol:
Dakle cure, o tome i ja maštam.
ina33 lijepo je čitati da je sve uglavnom ok i stvarno ne mogu vjerovati da si već tako daleko stigla. Sretno do kraja! :heart:
ina33 :love: ,pratim tvoju cudesnu pricu od pocetka,a jos malo i eto vam Ancice :heart: ,prekrasno :*
:heart: :love:
Ljubim te i tvoju Ančicu. Ima curka na koga imati duge noge (koliko se ja sjećam TM je visok).
Nadam se da ćeš slijedeći puta imati sličice sa ultrazvuka.
:love: :D
:* vama curama i tati, naravno.
Držite se još malo i onda sreća do neba :D .
Sređivanje kućice je siguran znak da je ostalo još malo...
Baš tako :)Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
I još samo da ti napomenem - ako u trudnoći nisi otvarala bolovanje onda nemaš pravo na 45 nego na 28 dana prije termina koji ti dr. napiše u knjižicu. Provjeri to da se ne preračunaš.
Kiss kiss
još ranije, pre svog uključivanja u forume, čitala sam nijeninu i oduševljavala me njena postojanost i spremnost da u sitne detalje raspreda o ovim našim problemima. sad kad sam se uključila, čitam tebe ina i često citiram. glupo će izgledati ali nekad bih se pre s tobom savetovala nego s dr. bez laskanja, vas dve ste zaista heroine ovog foruma (barem koliko ga ja pratim) i jako mi je drago što ste uspele :D
:love: :heart:
Super! Stvarno je vrijeme proletjelo brzo.
Uživaj! :*
sređuješ gnijezdo :heart: Ah....stvarno ti je malo ostalo. Želim ti prekrasan i opušten ;) ostatak trudnoće i lijep porod (SD?). Navijam za Anu :heart:
Tako mi je drago što je sve onako kako baš treba i biti.... :heart:
:*