zisu~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer
ivez051 - super beta :D !
Printable View
zisu~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer
ivez051 - super beta :D !
zisu ~~~~~~~~~~da bude sve naj, naj
Pored toliko hormona i neuspjelih pokušaja da ostanete trudne kako i ne bi bile nervozne. Cure ja vas u potpunosti podržavam u ispadima bjesnoće a ujedno vam se i divim :naklon: na ustrajnosti i hrarosti.
Ne znam što sve mene čeka ali spadam u skupinu onih razmaženih kojima sve mora pasti s neba, barem što se trudnoće tiče. Moj F. je iz bivšeg braka pokušaj koji je iz prve uspio. Tako da sam sad :shock: zašto neće i u ovom braku.
PRIVILEGIJE SPOLOVA
Je li lakše u ženskoj ili u muškoj koži...
Usporedbe muškaraca i žena nisu rijetke. 'Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere', to je samo jedna u nizu tvrdnji koje pokazuju koliko se uistinu spolovi razlikuju. U vječitoj borbi spolova i muškarci i žene vole ponekad isticati svoje prednosti. Ipak, rijetko koji muškarac bi pristao biti žena na jedan dan. S druge strane, žene bi se rado našle u koži muškaraca, samo da vide kako oni stvarno funkcioniraju
Budući da si takva iskustva ipak ne možemo priuštiti, evo nekoliko prednosti kojima se hvale oba spola. Sami za sebe prosudite tko je pobjednik.
Dobro je biti muškarac
-telefonski razgovori u prosjeku im ne traju duže od 30 sekundi
-trebaju samo jedan mali kovčeg s odjećom kada idu na odmor od tjedan dana
-njihovi muški prijatelji ih ne kritiziraju ako se udebljaju nekoliko kilograma
-oblik njihove stražnjice nije važan za profesionalni uspjeh
-svi njihovi orgazmi su pravi
-ne trebaju nositi torbe pune raznih stvarčica koje su im 'nužne'
-njihovo donje rublje košta 50-ak kuna i za to još dobiju pakiranje od tri para bokserica
-trebaju brijati samo lice
-ne može ih rasplakati nijedan kolega s posla
-ako su kojim slučajem 35-godišnji neženje, nitko na to neće obraćati pažnju
-sve što imaju na svom tijelu je apsolutno prirodno, uključujući i boju
-kada im je vruće mogu skinuti majicu
-ljudi nikada ne bulje u njihove grudi dok razgovaraju s njima
-ne moraju pamtiti datume rođendana i raznih godišnjica svih ljudi koje poznaju
-ako se na zabavi pojave dva isto obučena muškarca, vjerojatno će postati odlični prijatelji.
Dobro je biti žena
-ženska populacija ima daleko manje problema s ćelavošću
-žene za volanom puno će se lakše izvući bez kazne ako prekrše neko prometno pravilo
-muškarci dožive seksualni vrhunac sa 17 godina, kada baš i ne mogu potpuno uživati, žene razvijaju i doživljavaju seksualni vrhunac u tridesetima
-bolesti srca i infarkt manje pogađaju žene
-žena neće započeti tučnjavu ako je netko gurne ili je polije pićem u kafiću
-mogu doživjeti višestruke orgazme
-ako imaju ružno prezime, mogu ga u budućnosti ga promijeniti
-mogu bez srama pokazati emocije
-uvijek uživaju u šopingu
-životni vijek žena je 80 godina, a muškarcima 68 do 74 godine.
tportal.hr
petak, 23.11.2007.
zisu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
ivez :D
mariel :lol: ovo bi trebalo stavit gore pod Važno....
ubit će nas admini :love: :heart: danas, raspištoljile smo se...
Bidni naši M...danas je dan urote protiv njih :lol: nastradat će :shock:
Baš sam se danas unervozila jer on ne radi, a zvrcka me na posao zbog gluposti. Znači ja sa m, a on ž :lol:
Mariel odlicno ti je ovo!!!!
Ivez odlicna beta :*
Zisu sretno u ponedeljak!!!
Cure, jel' bilo tema o spottingu? Idem malo potražiti pa ako ne uspijem javim se sa "help".
Alek,suosjecam sa tobom..punkcija mi je prisjela za cijeli zivot.Ja sam imala 35 JS i doslo mi je da vristim od bola.Rezultat je bio odlican ali...... :shock: :cry:
Sretno na transferu,taj je sigurno jedan,ali vrijedan ;)
ivez, cestitam odlicna beta :D
drage moje, ja odoh na put, nema me za vikend pa vam do slijedećeg javljanja šaljem puuuuuuuuuuuno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vidim da ima super vijesti :D
zisu ~~~~~za lijepe blastice u ponedjeljak.
ivez bravo za betu.
marile :lol:
Drage moje mi smo samo žene i nama je uloga života da šizimo a NM da nas trpe. Naravno da nas svi ovi hormoni dodatno uzdrmaju pa smo neprepoznatljive same sebi. Ja osobno požalim iste sekunde kad se istresem na MM a on jadničak nije ništa kriv ali što mogu kad je to jače od mene (valjda bi eksplodirala da to ne izbacim iz sebe). Sva sreća da nas M inače ne slušaju pozorno dok nešto govorimo :x pa tako i pola ovih naših izljeva "dobrote" zvane ludilo hormona ni ne dožive.
marile=Mariel :oops:
Tia, predivno... :D :D :D :D ....jedva čekam dobre vijesti... :* :love:
sutra idem na seminar Zlatka Suca, bit ćeš u mojim molitvama...