ako je kome kakva mjera, moja ima 5 mj., približno 8 kg, Disana 74/80 joj postaje premalen
stvar je u tome da se on tijekom nošenja ufilca, a kako ih mi stalno vrtimo, a ne samo za noć, to je dosta sad već tvrdo
naravno, nosi odjeću 80 :lol:
Printable View
ako je kome kakva mjera, moja ima 5 mj., približno 8 kg, Disana 74/80 joj postaje premalen
stvar je u tome da se on tijekom nošenja ufilca, a kako ih mi stalno vrtimo, a ne samo za noć, to je dosta sad već tvrdo
naravno, nosi odjeću 80 :lol:
ovca- bome imas komad djeteta:-D
moj stariji je od negdje godine bio u onom najvecem, isto smo ga prilicno dugo koristili, i sad je sav tvrd i onaj gornji dio koji je skroz uzak kad su novi, skroz je razvucen, i nogavice, pa uopce neznam hocu li ga moc dalje koristiti
Nisam ga probala, samo sam ga prislonila preko nje i cini mi se da joj je do vrata! Bodije nosimo i 56 s produzivacem :) al taman smo tu negdi 62/68 ... ali je sitna (nema jos 5 kg) pa mi se cini veliki... jel se on smanji nakon pranja i lanoliziranja ?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ovako jedna divna zena mi poklonila hrpu vunenih covera
dva su kao gacice i super su iako ce nam uskoro biti mali jer su sx i s velicina ali imam i soakere (ak se tako zovu ovi sto su ko hlacice) sad me zanima kako ih vi nosite?
ono njih preko pelene ali sta s bodijem?
Body prek toga, jer vuneni suumjesto zastitnih gaca, uskorotak i tak neces ni trebat hlacice preko
Ali oni i jesu kao hlacice....
kakve to veze imaju kad imaju svrhu nepropusnih gača, ak staviš ispod body onda ćeon biti mokar, ovak ako si sreće neće
Ma da kuzim to al zao mi ih prekriti bodijem
Ma da kuzim to al zao mi ih prekriti bodijem
a n ije ti žao preslačiti ga svako malo
a nisi me skuzila nebi ja bodi ispod hlacica (to mi je isto ko da ga stavim ispod bilo kojeg covera) nego me zanima neko kreativno rjesenje
ono navikli smo na bodi ne dize se ko majica itd...
a kak si ga mislila onda staviti, ja bi prek covera, i ako treba još jedne hlače ako ne duže čarape
svrha bodija je da ne budu gola leđa
Možda da nabavite neke hlače tregerice?
Evo nosimo bodi preko hlacica
Neznam kako da sliku stavim....