Ab7 što ti iamš od priprema za odraditi? Kad ti uskaćeš u vlakić?
Printable View
Ab7 što ti iamš od priprema za odraditi? Kad ti uskaćeš u vlakić?
Draga mamys da nam što prije kreneš u Prag~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a isto tako navijam da ne dobiješ M~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a svejedno da idete u Prag kao turisti :love: :*
Da bar tako mirišem!! :mrgreen:
Ajd ti napravi taj test pa da je isprovociraš!!
I mene vuče da ga napravim preksutra al se bojim da se samo ne zbunim i razočaram,ipak ću ja još malo :raspa: ....
Bolje me pitaj što nisam odradila ma ja sam ti draga opet na samome početku nisam ni išla kod ginekologa otkad sam vadila betu pa se najprije moram sa njime dogovoriti oko protokola i dali može sve to pratiti(mislim dali ima potrebne instrumente za to :roll: a što se tiče dileme IVF ili INSEMINACIJA odgovor je naravno IVF jer vidim da je vama krenulo sa IVF-om pa smo se i mi odlučili za to.Nadam se da ćemo krenut na put u 6 mj.jer trenutno ne možemo zbog obveza na poslu a i financije nam trenutno nisu baš sjejne :mrgreen: imamo registraciju auta u 5 mj,pa idemo u neke svatove tako da ćemo malo popričekat dok skupimo lovu.Barem da dobijem na lotu već sam mislila da se prijavim na NOVU TV na onaj šou NE ZABORAVI STIHOVE :lol: prekjučer mogla sam osvojiti 25.000 kuna.Ma brzo će proći vgrijeme prije Uskrsa Danica mi je poslala mail i nije mi rekla što moram vadit od pretraga za IVF nego mi je samo napisala da je IVF 1800 eura i da joj javim kad krenem sa stimulacijom da znaju da toga mjeseca dolazim u Prag i da 9-i dan idem na mjerenje i ako su folikuli optimalni prima se stoperica i planiram dolazak kod njih.
AB7, kreni od ginekologa, testova hepatitisa, HIV-a i sifilisa, urinokulture i EKG-a! Ne znam kako kod vas ali u ZD se papa čeka oko 15-tak dana, urinokultura 3 dana, a ovo ostalo ovisi di se radi...
KKS, jetrene probe i ostale lab. pretrage ostavi za zadnje, nalaz im je odma gotov!
Ajmeee, šta sam propustila...
pa, v&v, :D Č :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M :D
Jednostavno predivno!!! :joggler: :zaljubljen: :klap: :joggler: :klap: :zaljubljen: :D :sing: :joggler: :klap: :zaljubljen: :sing: :klap: :zaljubljen:
Belinda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak,za ß pravu troznamenkastu :heart: :heart: :heart:
Ako si već toliko izdržala,ja ti nebi preporučila radit test jer zbunit ćete u svakom slučaju,ako bude------(nedaj Bože),bit ćeš :cry: :cry: i opet se nadati poz.ß,a ako bude + :D ,nećeš vjerovati....Zato ß ß ß :D :D
Grizi noktiće još malo,a onda nas svih razveseli!!!!
Predivno mi je gledat kako proljeće utječe na naše azoomane,nek ih nema puno,al su žilavi,pravi majstori :mrgreen:
Hm hm, tema mi nekako visokooooooo visokoooooooo, odmah uz odbrojavanje, a jutro je..... Mora da je naša V&V trudna!
I naravno, draga V&V, čestitam ti svim srcem! :heart:
Radujem se i želim ti malo slobodnog vremena da stigneš do laba i dokumentiraš ovaj događaj u jednoj lijepoj beti!
Cestitam ti, v&v ! :bouncing:
V&V, cesitam ti od :heart:
Mazi tibu i uzivaj u svakom momentu... :love:
v&v ČESTITAM!!! :D :D :D
v&v :D čestitam i ovdje!!!
Imam jedno pitanje.
Sorry, ako mi je negdje promaklo (nisam pročitala cijeli post)........
Zanima me MPO sa donorom. Da li je samo prohodnost jajovoda kriterij za odluku da se može ići na inseminacija, a ne IVF.
I nisam nigdje vidjeli cijenu, pa bih molila da me informirate.
Bila sam na njihovoj stranici, međutim ne mogu nigdje naći.
Hvala puno.
Draga Sara ne mora ti biti kriterij prohodnost jajovoda za inseminaciju ja je osobno nisam isprobala ali kažu da je bitno pa ako ti nije teško bilo bi dobro da napraviš i tu pretragu pa da ti je savjest na čistac :) Inače na prvoj strani ovog topica imaš sve napisano cjena inseminacije i IVF-a i šta sve moraš napraviti od pretraga za inseminaciju i IVF.Predložila bih ti da kad se odlučite da odmah ideš na IVF jer su šanse veće da odmah zatrudniš nego kad ideš na inseminaciju. :*
v&v čestitam :D :D
Još kad nam belinda i mummy_s objave pozitivne testiće i bete definitivno se selim na azoo. Tu je prava poplava trudnica pa si mislim da se i ja pridužim kad im lijepo ide. :D :D :D :D
za AIH ti je bar i HR obvezan HSG jer ipak se ide preko jajovoda a za IVF ti sigurno nije potreban jer su moji full začepljeni pa ih preskačemo :mrgreen: i idemo na ICSI ako MM nađu spermije nekako (punkcija,nativno,centrifugiranjem...samo da ih nađu :naklon: )Citiraj:
sara prvotno napisa
Aj cure koja pozitiva na ovom topicu! :D
Kod mene u horoskopu već dulje vrijeme spominju odlazak na put i totalno imam pozitivan predznak u svim pothvatima, a to kod nas vrijedi duplo jer smo MM i ja isti znak! :mrgreen: Baš sam maloprije komenitrala da je moja "mala" sigurno meteorološki raspoložena kad nas je zakočila u putovanju po ovom vremenu. čeka ona lastavice! :mrgreen:
Mummy_s još ti M nije stigla?! :shock:
Mene pere PMS, jutros najranije sam podivljala na jadnog MM. Sutra idem vadit krvnu grupu, po nalaze pape i briseva, a kad dođe M idem vadit hormone, reda radi.
Ivana, ima li novosti? :)
:/ Čini mi se da i mene pere PMS, upravo sam došla s posla, imala sam težak dan, malo sa nadrrrka... :evil:
Jedva čekam da ostanem trudna! Ako dobijem blizance neće me viditi jako dugo! :mrgreen: :mrgreen:
Jutros sam predala urin, nalaz mi je u petak.
A ja više "nemam nikakvih simptoma". Jajca me i dalje zeke i to obično navečer kad legnem, ali mislim da sam im doskočila. Odem na piškanje, pa se nakon toga napijem vode i za par trenutaka sve je ok. Ali za par sati sve iz početka.
Kada bih barem sutra stigla izvaditi betu... Morat ću nešto iskemijati jer ipak moram potvrditi onaj + :mrgreen:
meni 22Dc a traje 37 dana a stanje kao najgori PMS.... :evil: sutra bolje da nigdje neidem iz stana jer bih mogla ujedati...ako u četvrtak nađu kod muža plivače i zamrznu ih bit ću bolja a ako ne onda ću :cry: :cry: ....pa nekad se pitam kad ovako gubim živce hoće li ostati ijedan za bebu kad dođe....u stanju sam da nemogu niskim razgovarati nego ovdje na forumu a tek kako sam :evil: kad me netko pita dokle smo stigli i ja kažem a onda taj nekuži sto govorim....joj grozna sam basCitiraj:
ivana0906 prvotno napisa
Draga, za vas još ima šanse. Čak i ako vam ovaj pokušaj popadne, opet ima šanse. Koliko nam god bilo teško, a znamo da jeste, moramo biti otvoreni mogućnostima koje nam se pružaju i jednostavno ih prihvatiti.Citiraj:
laky prvotno napisa
da to me drži da ima punkcija,biopsija samo već sam umorna
ali sutra već budem bolja :) ,proći će me ovo
Nebi virovala ali full tekužim!Citiraj:
laky prvotno napisa
I ja se pitam oće li koji živac ostati za bebu! Oće, oće, ako beba požuri! :mrgreen:
A što se tiče odgovaranja na pusta pitanja znatiželjnika (često i zlonamjernih), odustala sam! Sad se samo nasmijem i promrmljam nešto tipa "čim bude nešto javim ti"! Naravno da lažem! ;)
V&V da nas slučajno nisi otkantala sad kada nisi više u našoj maloj ligi...simptomi trudnoće naša su hrana!! :mrgreen: Ja kad sam nadrrrk..ond asam obavezno na nižin pdf-ima..obično po stoti put iščitavam neke priče s poroda..uskoro će me otremiti u ludaru jer će me naći u lotus položaju kako mantram o porođaju u Feldbachu! :lol:
Cure više ne znam što da mislim..totalno se nenormalno ponašam. Čak nenormalno i za PMS. Sva sam ispuhana ( a obavezno u PMS-u skupljam tekućinu i narastem za nekoliko brojeva), jajnici se umirili a emocije su mi red :cry: red :lol: ...MM će izluditi! Da nismo obavili spermiogram kod u Ljubljani jošbi se stvarno umislila. Pada mi na pamet da obavim test (čisto iz neke sulude predostrožnosti) i onda odem kod giny da mi prokopa kanal za odvodnju, jer već godinama nije baš ovoliko brljavila. Mislim ciklus mi oduvjek varira ali već 4 godine je to 28-36 dana a ovo je već tooooo much! I to baš sad! :evil:
Joooj, pretužna sam vam danas :cry: :cry: :cry: . MM me zva s posla da ne može uzet godišnji u 5.mjesecu,prvo sam se šokirala, pa razočarala,a sad natečenih očiju moram na posao :evil: Prvo smo odgodili s 4. na 5. mj., a sad opet moramo odgodit, rekla sam mu da uzme bolovanje, al njega je strah jer je pitao za godišnji, a kad su ga odbili onda kao uzima bolovanje....stvarno je papak :evil: :evil: :evil:
Baš sam razočarana, nisam mogla dočekat krenit, a sad odgoda, psihički ću izludit!!!!!!!!
Imali smo ti i mi isti problem, i MM je bio problem godišnji ili bolovanje iz istog razloga pa smo odlučili da je najbolje da uvati šefa na samo i kaže mu istinu (naravno ne i dijagnozu). Ispalo je da je i šef svojevremeno imao isti problem, tj.išao na umjetnu (ima curicu od 13 god.). Pustio ga je kad smo išli na inseminaciju pa računamo da će i ovaj put!
Jeste razmišljali da i TM kaže šefu? Svako ko ima srce shvatit će i neće puno pitati... ;)
Ja sam razmišljala o tome, al MM ne želi ni čut, ne želi da itko zna jer misli da će ga žalit, a on je preponosan, to ti je onaj glupi muški ponos. Rekla sam mu da kaže da je do mene pa da moramo na mpo, al neće ni to, jer isto će nas žalit, nije važno u kome je problem....eto......ni svojim prijateljima nije ništa reka, od njegovih niko ništa ne zna (osim mame i sestre)....sad kad će moć....6.mj.? 7.mj.? Tupilo me drži.... :predaja:
:/ Kužim ga, ni nama prijatelji ne znaju, ali kako se boriti sa svime ako šefovi ne znaju? Jako teško...
Ne virujem da bi ga šef olajao, možda baš zato jer kao "jedini" zna.
Pošalji mi TM na net, sad ću ga ja uvjeriti! :yes:
Dakle, 16. dan nakon ET-a beta iznosi 1583,00 IU/L (ref. od 0,00-5,00).
Pa koliko ih to ima? :lol:
Citiraj:
v&v prvotno napisa
V&v, pa čestitam :D :D !!! Mogla bi bit i 2, koliko ih vratiše?
Da, vratili su dva. A joj... tek me sada hvata panika... :oops:
Ajde, ajde, ne mora ti još to ništa značiti, može to još uvijek biti i jedna bebica, računaj da ti je 14-.ti dan znači beta bila oko 750, to ti još uvijek može biti i jedna bebica. Ma, fantastična vijest. Sretno i jedva čekam daljnje vijesti :D !Citiraj:
v&v prvotno napisa
:D Savršeno!Citiraj:
v&v prvotno napisa
Duplići :zaljubljen:Citiraj:
v&v prvotno napisa
v&v beta je prekrasna!! :D
Drage moje cure ja vam nemam lijepe vijesti... :cry:
Danas me trbuh i leđa rasturali 3 sata i onda je naravno počelo. Došla je M!!
Mislila sam možda je ipak implatacijsko pa sam poslala MM po testove,ali i na testu - !
Onda sam brzo zvala Sunce,sjeli u auto i na vađenje krvi,za sat i pol dolazimo po nalaz i tad se naš san rasplinuo do kraja. :(
BETA - 0,3 lU/L (ref. do 4,0) :cry:
Naravno suze u potocima i nema im kraja,a tako smo bili uvjereni da je to TO!
Ali eto,suze su obrisane,kava popijena i već smo malo bolje.
Sretni smo šta imamo tu privilegiju da imamo smrzliće i planiramo dalje u 5. mjesecu!!
Izgleda da i naša beba želi bit vodenjak!! ;)
Ljubim vas sve!! :love:
Belinda žao mi je! :(
Odmori se pa u nove borbe...
Planirate već u svibnju? Ovaj put idete po smrzliće pa ne treba duža pauza od 1mjeseca?
Pa to je u biti pauza od 2 mjeseca od ET-a do ET-a!
Ja se nadam da će bit izvedivo i da ćemo moć,jer u 6. nikako ne možemo,pa bi tako morali čekat sve do 7. mjeseca.