:yes: :oops: :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
Printable View
:yes: :oops: :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
:lol: :lol: nikad necete zaboravit, a?? morat cu ga vratit bar na dan (samo kad skuzim kako :? ) :lol: :lol:Citiraj:
Imga prvotno napisa
:yes: :trep: :mljac:Citiraj:
malena beba prvotno napisa
:dancingfever: :preskaceuze:Citiraj:
malena beba prvotno napisa
idem sad odma trazit si sam ga ono bila nasla... :mrgreen:
:P
vau!!! :klap:
a baš sam si mislila koji je to avatar...
Jeeee!!!
A čeka me snimljen doma :mljac:
:D :D
:mljac: :mljac: :mljac:
uh, uh točno u sridu :oops:
gori vatra ...csss :lol:
evo i moj današnji prilog temi :mrgreen:
Nda, i onda će ljudi čitati topic za par dana/tjedana/mjeesci i niš' im neće biti jasno kaj trabunjate, a avatari skroz drugi :lol: Možda bi bilo dobro da se za ovaj topic uvede obaveza kratkog opisa trenutnog avatara na kraju posta :mrgreen:
Ja ga nakon par pogledanih epizoda obožavam.Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
A MM ga ne može gledat, prekrvav mu je.
Valjda je ovo dovoljan opis korina avatara :mrgreen:
sram me priznati da niti jednu epizodu nisam pogledalaCitiraj:
to je onaj glumac iz 6 ft. under?
............................
btw. za buduće čitatelje :mrgreen:
avatar: sivi zid s bijelim natpisom APPLY FOREHEAD HERE
da, ali slika je totalno čudna.Citiraj:
Imga prvotno napisa
nije iz te, inače meni jako dobre serije, nago iz neke di je on masubojica.
i meni je prekrvavo.
Joj, argenta tako si u pravu!Citiraj:
argenta prvotno napisa
Ja recimo na starim topicima redovito nailazim na pohvale i otkide na mariine avatare i potpise a ja sam došla kad je ona odlazila
A mnoge Emsine nikad nisam vidjela također :(
Ja rijetko mijenjam ali eto-trenutno imam svoje dijete kako spava s guzom u zraku
Inače naišla da malenoj bebi uputim :P jer je rekla da svoj neće mijenjati nikad, a ono vidim pohotne partijanerice je natjerale sirotu :lol: :love:
Ima još novih-puntica npr.
da, evo, promjenila sam u manje krvavu verziju :) prije nego počnem dobivat uznemirene ppove :PCitiraj:
anamar prvotno napisa
Joj kory... ovaj je 8) . Zgodan je on, al mu je uloga malo freaky. Ali on.........mmmmmmljac.Citiraj:
Ja svojeg neću mjenjati više. Nadam se. Nekako mi je to ID svake forumašice. Grozno mi je kad pročitam neki post, a ne kužim da je to recimo Puntica jer ga stalno mjenja, a ja volim vidjeti post od Puntice, ali ne skužim da je ona.
:P :*
apsolutno. osim onih kojima je ID redovito mijenjanje avatara :PCitiraj:
nenaa prvotno napisa
i ja sam tu za konstantu (forumaše bez avatara u pravilu ne opažam, čast iznimkama), i obično kad stavljam avatar biram pažljivo i držim ga stalno (kao što sam već ranije pisala na ovom topicu). ali evo trenutno sam malo pošašavila :P budem se ja vratila na svoju ed :)
Samo da prijavim da me Ninčin novi prestravio :shock:
Skoro sam počela tući laptop :lol:
kaj nema više konja?
idem tražit što je to novo
Animirajući avatari su zabranjeni.
vidjela sam! :lol:
samo je mrduljeći pa će ga morati maknuti :nono:
ja prelazim opet na svoje halucinogene (:lol:)kad riješim ovo s čim se trenutno gnjavim
a puntica nam je postala Betty Boop! poopoo peedoo
valjda jer smo je tamo nazvali "srameća" :mrgreen:
Možda da nam uvedu dva avatara, jedan ispod drugog ili do drugog ili kako već :lol:
Pa ti je jedan konstanta ( kao nick ), a drugog mijenjaš po raspoloženju...mmm...nahođenju ili sl. 8)
A sad znam ko si :lol: 8) :oops:Citiraj:
Imga prvotno napisa
Po tome te znam i sad kad si promijenila ja dumam i dumam koji je to imga imala prije i di smo se susretale ;)
da, ja sam ona šarena
nemoj me zezat da je to toliko bitno za raspoznavanje tko je tko :shock:
mislim, i ja najlakše pamtim slike pa si punticu npr. uvijek prevodim u zoolandera, ali bitno da je "prepoznam"
znači ako se hoću sakrit samo skinem avatar :!:
;)
ima nas svakakvih. ja ako pogledam avatar, primijetim i nick. ako nema avatara - ne registriram ništa. novi avatar - tko je to? ako je poznat nick nema zabune.Citiraj:
Imga prvotno napisa
Malo promoviram i podsjećam se da imam i drugih strasti osim Foruma :mrgreen:
Juventusov logo
aauuu ko bi reko :shock:
al vrati bebača :mrgreen:
:shock: :shock: :shock:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
:nope:
:P
:saint:
:joggler:
Citiraj:
:*
Slučajno nabasala na forumašicu Mirjanu S. na nekoj temi koju sa čitala pa vidim da i ona ima slabost na tog krvavog zavodnika :lol:
zhabice, dobar potpis!
:*Citiraj:
Forka prvotno napisa
kad sam se pojavila na forumu, imala sam neku slicicu od Anne Geddes (to je cesta opcija cura sa MPO), onda sam, Bogu fala, rodila i sva ponosna stavila svoje dijete...ponosna mama :heart: , a evo, dijete je pocelo crtati prepoznatiljivo (to je ona, plave oci, plava! kosa, kruna...) pa sam odlucila staviti njezinih ruku remekdjelo (skromna mama :roll: ).
i ja povezujem avatare s nickovima...
a ovaj worth...da me nije sram stavila bih poster na zid :mrgreen:
Zhabice evo i tebi :P
:mrgreen:
Kavin-ma samo dok ne odigraju s Chelsea pa vraćam dijete :)
Jadro-vrati Petru!
Iako je crtež sladak :)
Anci banci!