Gdje god su euri tu su cijene iste.
Printable View
Je ne idem van u shopping, pa ne komentiram taj dio, imam nekih komada za djecu i iz h&m-a i cunda i zadovoljna sam :)
Nego mi nije jasno da obje trgovine tolike dućane otvorile u Sloveniji (koja je turbo mala :mrgreen: ), a u Hr (još) ni jedan, pa kaj smo tako zanemarivi :/
ja imam dvije teorije, nijedna nije lijepa :mrgreen:
Ja bila jučer u Mariboru. Šalova ima, ali su predugi. Što se tiče dječje robe, curama sam kupila samo kape, šalove i rukavice i Rini jedne samterice i čarape. Za sebe samo jednu vestu, suprug ništa. U C&A još gore, kupila sam 2 potkošulje i gaće za Rinu. Uglavnom, nigdje ništa, još na tako loš izbor nisam naišla. U H&M-u sve kratkih rukava.
mi smo u subotu potrošili 200 eura samo na zaru u mariboru:
3 haljine, 3 majice, pidjame, spavacice, slape, strample, haljinica za ritmiku, kapa, rukavice, pa nekakva krila, štap i kruna :roll:
sebi sam kupila dvoje fenomalne traperice, par obicnih jednobojnih majica i debelu pamučnu vestu...
poprilično sam bila zadovoljna :)
ne na ducan zara :lol:Citiraj:
na zaru u mariboru
nego odjeca za zaru u h&m -u
To nije istina.Citiraj:
Christy prvotno napisa
Jer pogledaj npr.KIK- na svakoj deklaraciji stoji cijena za zemlju u kojoj imaju dučkase-pa je tako za Njemačku 1-2 jeftinije nego za Sloveniju i Austriju.
Također je točno da švedski HM ima par eurića više cijene od austrijskog.
Imam 2 para istih hlača jedne kupljene u Beču, druge u Švedskoj. Švedske hlače su skuplje 1,70 od austrijskih...
da..kad misle maknuti kratke rukave? :/
ja se spremam u mj opet pohod na Budimpeštu kad krenu sniženjaaaaaaaaaaaa :D :D
Radim za jedan poveci brand kojeg ima svugdje po svijetu i znam da svugdje imamo iste cijene.To je pravilo firme.Pratila sam cijene H&M,It,aust.,slov i njem. i sve stvari su bile istih cijena, :/
E sad...hajd ga znaj.
Ali pitat cu frenda koji radi deklaracije za njih bas me zanima, :/
Za skandinaviju znam i ja sam se uvjerila u njihove cijene, :x
Citiraj:
Christy prvotno napisa
Citiraj:
ovo nije istina,pogotovo to da jedan brend mora svugdje imati istu cijenu
i ja sam u "toj struci" ,u H&M sam radila prije porodiljnog tako da mi je poznato kako se cijene krecu :)
cak i u ovoj firmi gdje sad radim :mrgreen: se cijene razlikuju od drzave do drzave
eh dok ja odogvorim :lol:
Još daaavno se pisalo na rodi kako se hm u Mariboru puni srijedom ili četvrtkom (ne sjećam se točno), pa da se preporuča ić u četvrtak ili petak u kupovinu.Citiraj:
samba prvotno napisa
Dal je to još uvijek tak, neznam, al ja i dalje planiram uvijek četvrtak za odlazak.
i ja se uvjerila da nisu iste cijene...u Ljubljani razl cijene nekih artikala u centru grada i u City parku...a i kod nas npr Amadeus imaju različite cijene za iste artikle...
Vrag mi nije dao mira pa sam se dobro raspitala i zvala frenda koji radi u H&M-u u njihovoj glavnoj centrali,i pitala ga dali je moguce da su im cijene razlicite,i rekao je da JESTE,znaju se razlikovat u nekim drzavama,npr skandinavija je skuplja,njemacka jeftinija,...Ali da NIKAD ne smiju biti razlicite cijene po njihovim ducanima u istoj drzavi.
Tako da nema sanse da su u Slo. u njihova 2 ducana razlicite cijene.
Provjereno iz prve ruke, :)
Idemo dalje...
Sutra mi stize mama sa paketom iz H&M-a bas me zanima sta nosi, :D
aaa, curama su stigle dvije hello kitty spavaćice :love:
iste, of kors :mrgreen:
ja htjela kupiti hello kitty piđamu ali nije bilo broja :(
može jedna zamolba? :mrgreen:
ako netko skoro ide do HM da mi uzme kapu za malu ja naravno plačam + poštarina do Osijeka..pleeease :*
:taps:
Joj, zaboravila sam MM-u reći da kupi kapu.
Njih dvije imaju jednu :mrgreen:
Ja njima obučem ako je hladno, donji dio neke pidžame i gore ovu kitty ili pepejugu, zavisi.Citiraj:
donna prvotno napisa
MM je vidio samo pidžame na little pony
zara upravo spava u njoj :lol:Citiraj:
Anci prvotno napisa
a pidjama my little pony je u pranju :mrgreen:
inače, obje imaju hello kitty šlapice, a ja hello kitty termo čarape (ne nosim šlape)
bilo mi žao što nije i za MM-a bilo nešto s kitty
:lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Ne nosim ih ni ja. A ni one, copicati mali :mrgreen:
L. je naručila little pony pidžamu za sljedeći put.
A nevjerojatno, mlađa (23 mj) je isto žicala spavaćicu, a ne zna ni izgovoriti :mrgreen:
Ko bonbon je u njoj :heart:
margita ima zarinu staru my little pony pidjamu(isto H&M) i jako si je sretna s njom, stalno si dira tog ponija i veseli se
inace, jaslice idu katastrofalno
meni je Hello Kitty baš guba lik i ja bi je nosila, a u C&A već ima Winnie&Pooh 5-6 godina za redom :roll:
:( za jaslice, poni mali :heart:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
donna,
imam kapicu iz hm-a, novu, bijelu, za curice.
samo kaj na njoj piše da je od 1-3 godine, ne znam bi li to pasalo tvojoj curi.
čujemo se na pp
Da li je netko bio u Morskoj Soboti? Utisci?
bila je moja šogorica i veli da je ok... nije preveliki a nije ni premali (ak ti to kaj znači :mrgreen: ) uglavnom, ona si je svašta nakupovala, i za sebe i za klince...Citiraj:
dmagi10 prvotno napisa
a opet, prijateljica s posla kojoj muž radi u austriji pa i ona češće šopingira tam, užasno je razočarana ovim u m. soboti... rekla je da je ona te modele u grazu kupovala prije 2 godine i to za puno manje para...
e, sad ti znaj :/
mislim da ova usporedba nikako ne leziCitiraj:
Bipsić prvotno napisa
unazad dvije godine su cijene i u austriji znatno povecane tako da mi je malo bzv pricati kako su te stvari ovdje bile tad jeftinije nego sad u slo
Christy, kad već imaš "vezu" u hm-u, ajd pliz pitaj jel još uvijek vrijedi u Mariboru ono da je najbolje četvrtkom ići jer su onda pune police i ima brojeva. Pliiiiz.Citiraj:
Christy prvotno napisa
I kakvi su dojmovi oko paketa?
Nije to nikakva "veza",vec samo jako dobar frend od MM-a koji radi na odredjivanju cijena i sastavlajnju deklaracija u njihovoj centrali u Svedskoj.
Nema on pojma kad kome stize roba.
A paketic je bio dobar.
bila u subotu u austriji. našla stvarno dobar izbor debljih trenirkica, ali zati samo jedne futrane hlačice, i malo štremplica. uglavnom izbor je velik, samo me muče brojevi majčica, 1-2 god, pa 3-4 god. Nama bi taman trebalo 2-3 god.
Potpisujem :( .Citiraj:
gitulja prvotno napisa
Bila sam u H&M u Beču, neusporediv izbor u odnosu na Graz!
U Pragu isto tako i nije skuplje kao što je netko rekao, ista je cijena u svim gradovima, C&A ima prekrasnu robicu i velik izbor ali nisam stigla gledati cijene.
Dakle, javlja se totalni neznalica ...
Imamo sina od 2.5 godine i bebu na putu ... nekako si mislimo u subotu se zaletiti do Graza u shopping ... nisam apsolutni nikada bila, no iz vlastitog iskustva znam da H&M ima kvalitetnih stvarčica (prošle sam godine nakupovala čudesa u Amsterdamu i oprala ih do sada tko zna koliko puta, a još uvijek super izgledaju) i htjela bih do njih ...
Eh, sada - molim savjete - kako uopće doći do H&M, gdje još ići ... help, please!
Zainteresirana sam za vestice, jaknice, hlačice i trenirkice, a bome i donji veš za malog hahara, a trebala bih nakupovati i nešto stvarčica za prin cezu koju ću roditi u siječnju (bodići, zaštita za kindač, ...)
Molim dobre duše za pomoć ...
Načula sam nešto da bi se početkom iduče godine trebao otvoriti HM u Zagrebu :D . sada me zanima dali je to istina :? . Imam samo par njihovih stvari što smo dobili od nećaka i prezadovoljna sam sa stvarima ali nažalost nemam mogučnost iči van u HM :cry: .
Je li netko bio u Mariboru ovih dana? Jesu li stavili zimsku kolekciju i kakav je izbor?
Kornelija-ako ides iz ZG ides za aMaribor,pa na Sentilj i samo ravno do Graza,nemas nikakvih skretanja i sa autoputa taman dodjes do centra Seiersberg,tamo imas i H&M i C&A i jos puno ducana.
Pa ako zelite kasnije produzite prema Ikei i tamo ima West centar i ima isto H&M a u blizini toga je i TOYS R US,veliki ducan samo za djecu,igracke,oprema,oblekica,ma sve predivno.
Je navodno je informacija točna....Citiraj:
DIJANA S. prvotno napisa
jedino se pribojavam kakva bude roba stigla do nas...
Sjećate se onog, kao, H/M-a u Importanne galeriji...Koja sprdačina :roll:
pa ne mozes to usporediti, to je bio neki svercCitiraj:
petarpan prvotno napisa