a što se tiče boje, ja trenutno grudnjake za dojenje imam, osim bijele i boje kože, i crni, zeleni, tamnoplavi, bijeli sa kričavim šarenim točkama, te seksi LOL čipkasti s cvjetovima.
ima stvarno prekrasnih, samo treba potražiti :)
Printable View
a što se tiče boje, ja trenutno grudnjake za dojenje imam, osim bijele i boje kože, i crni, zeleni, tamnoplavi, bijeli sa kričavim šarenim točkama, te seksi LOL čipkasti s cvjetovima.
ima stvarno prekrasnih, samo treba potražiti :)
meni je forumska burza spasila kućni proračun što se tiče trudniče odjeće - odjeća jako malo nošena, cijene super i još se i skompaš sa forumašicama :mrgreen:
A kako doći do te burze :-) ?
Jučer sam u C&A u Areni kupila dvoje hlača za ukupno 50 kn :-D Pamučne, ugodne divota, već su oprane i nošene!
Da ne isčitavam sve...
danas idem prvi put u Arena centar, MM vodi klince na Štrumpfove, a ja ću u šoping...
Ima li u C&A i H&M trudničke stvari,
ima li još koji dućan u kojem ima trudničke odjeće
što se još isplati pogledati - Tintilinić radi kolica,
ne znam kojih dućana ima, a da ne lutam bez veze i ne potrošim ta dva sata bezveze...
Pliz... jedan mama koja ne voli šoping, a li bi htjela nešto kupiti.....
Bila u Arena Centru i razočarala se.
C&A i H&M baš ništa trudničko što bih kupila.
Sve neka "krpe", niti forme niti kvalitete, a sve crno i "babski"uzorci.
Zar smo na to spali?
Sjećam se da sam za prijašnje trudnoće kupovala u istim tim dućanima u Njemačkoj i Austriji i uvijek sam našla zanimljivo i kvalitetno, čak se nisam mogla odlučiti što da uzmem a da ne pretjeram.
Danas mi slijedi pohod u Mamanovu, jer očito ću jedino tamo kupiti, ili?
Gdje je bolji izbor - u West Gateu ili Malešnici?
AndrejaMa i kako je prošao pohod na Mama Novu?
Najavili su zahlađenje, a pred nama još duga 3 mjeseca, pa se pitam kakav kaput/jaknu da tražim?
Šta ste vi ostale zimske trudnice nosile u hladnim danima? I btw ja nosim blizance, pa mi moje malo šire jakne/kaputi od prije nisu opcija - nema šanse da se u njih uvučem....
Super!!
Kupila dvije haljine, nisam ih nosila... a sada u trudnoći i h kupila.....
Hlače, košulju, dvije majice, trenirku,...
a mislila sam da ću kupiti samo nešto za svadbu...
Uglavnom, dosta dobar izbor i cijene nisu nešto previsoke (ja sve ovo platila 1.500,00 kn).
Jaknu imam neku, mislim da neću ništa kupovati.
Moram početi kupovari za curku...
Super si pazarila - svaka čast. Jesi vidjela možda one kaputiće kod njih? Vidjela sam na webshopu, ali me zanima kako izgledaju uživo...
Iskreno nisam obraćala pažnju, jer mi ne treba nešto takvo, kaputići i pletene stavri su na jednom mjestu, nisam ih ni pogledala...
Ali sve što sam gledala mi se svidjelo ili većina stvari, tako da slobodno odeš pogledati.
A kao što rekoh, u H&M i C&A sam se jako razočarala....
Drugdje nisam ni gledala.
Molim vas cure, zna li koja gdje ima za kupiti kvalitetnih, čvrstih i "velikih" brojeva grudnjaka? Em trudničkih pamučnih, em za dojenje... Tipa - 95,100 D,E..... :zbunj:
Hvala najviše!!! :naklon:
hvala karlita :love2:
Cure Karlovčanke,gdje u Karlovcu povoljno kupiti trudničku odjeću.Karlovac mi je najbliži,da ne idem čak u Zagreb radi nekoliko stvari...
Curke gdje kupujete robu za trudnice ? Naravno nešto da nije preskupo jer mi ne pada na pamet kupovat hlače za 600 kn i majice za 350-400 itd. Za sad još ništa nisam kupovala, nije mi trebalo, ali sad kad zahladi nekaj budem morala. Bila sam u C&A i u H&M i to je živi cirkus. Ne znam kam bi to obukla ...katastrofa.
Ima nešto trudničke odjeće i u Baby Centeru. Ja sam tamo kupila tajice (super kvalitetne i udobne). Ima i donjeg veša. Cijene su ok, a roba se stvarno čini jako kvalitetna.
ja sam hlače i tajice naručila sa ASOS-a, odlične su i jedne i druge :-), dostava besplatna, rok isporuke nekih 12 radnih dana (meni je kasnilo dan-dva). kupila i traperice i neku haljinu u H&M-u (bolji je izbor City Centru East nego u Areni).
U second handovima mama plus ja na Vrbanima ili Textile House (ima ih 5 u Zg-u). Ljetos sam kupila jedne lanene hlače u H&M-u koje ću moći nositi i poslije. Primjetila sam da u Baby Center dućanu ima pristojnih stvari po ok cijenama. Inače imam podosta onih "dindrlica" majica i tunika pa u sve stanem. Malo mi je bedasto davati hrpetinu novaca za nešto što nosim par mjeseci i nikad više. O cipelama bi se dalo raspravljati ali to nije tema :)
Je li tko kupio ovdje tajice, i kakve su:
http://mama-nova.hr/kategorija-proiz...e-za-trudnice/
Nervira me kada se materijal počne raspadati po šavovima već nakon par pranja.
Ćao trudnice...
Ako ne volite trudničku robu kao sto ju ja ne volim, imate u Amadeusu novu kolekciju punu svakakvih tunika, ja sam si uzela par komada, dole nabacim tajice, štrample ili neke uske hlače i spremna sam za šetnju....
Ja sam imala dvoje hlace, tajice i trenirku iz mama nova. Meni sve bilo dobro, hlace sam nosila od prvog tromjesecja do poroda,nisu se nista raspale
Pročitala sam recenziju kako su njihove tajice dobre jer nisu tanke, providne. A jesu.
Ja sam imala deblje tajice,al sam kupovala negdje u rujnu,listopadu. Valjda su to zimske,tanje ljetne.
Znam da bi mi u mojima sad sigurno bilo vruce
Da. Sad tek vidim da postoje i zimske.
Koliko god sam mogla sam izbjegavala kupovati trudničku odjeću zbog bacanja novca.
Na posao sam nosila suknje kojima bih struk podigla i na njih široku košulju ili rastezljivu majicu. Kad ni to više nije pomoglo onda sam nosila haljine, a od odjeće sam kupila trudničke traperice u H&M-u (kad je prehladno za haljinu) te H&M dvije trudničke trenirke koje sam nosila kad spavam. To mi je praktički sve od trudničke odjeće, ostalo sam sve svoje od inače nosila.
Mama-Nova - niti mi je blizu, a skupi su.
Inače, iz H&M-a možete naručiti i online, ja sam prije trudnoće bila M i sad isto naručujem M i dobro mi je. http://www2.hm.com/en_eur/promotions...rnitywear.html
Meni to naručivanje odjeće s neta više nema smisla jer neke veličine baš odstupaju. Npr. L može biti kao M, i obratno. Ne pomažu ni njihove tablice s mjerama. Tako da sam si grudnjak otišla pogledati prije nego ga kupim i pikla sam po prvi put pravi.
Ja sam si naručila dvoje trudničke hlače i majcu online s H&M-a (bila je besplatna poštarina i sniženje). Prošli put sam kupila isto to tak da sam znala veličine, a baš te artikle nije bilo ni za vidjet u dućanu.
Nekidan sam kupila trudnicke hlace u C&A za stvarno prihvatljive novce (oko 150 kn). Ne mogu vise zakopcati svoje hlace koje imaju dugmad, a ove su bas jako udobne. Jos imam dosta lufta u onom elasticnom dijelu jer mi je busa jos mala, no svejedno su mi puno komotnije od obicnih hlaca. Nadam se da cu ih moci dugo koristiti. Trebala bih kupiti jos koji par jer cu ako sve bude ok raditi do 8. mjeseca trudnoce, a trudnicke haljine ne volim.
Za majice i kosulje se jos nekako snalazim jer je ljeto pa uvijek ima sirih tunika i kosulja. Nove grudnjake sam morala kupiti jos u 2. mj .trudnoce, a sve mi se cini da cu morati kupiti i koji jos veci. :(
Ljuti me sto u Mangu npr. imaju samo skinny jeans trudnicke hlace. Pa mislim, ne mogu se zamisliti da navlacim te skinny jeans hlace s trbuhom do zuba.
I meni je isto za H&M, koji mi je jedini dostupan od trgovina koje imaju trudničku odjeću. Cijeli život imam debele listove. Ne mogu prevući te hlače preko koljena u 90% slučajeva. Isto tako, ne vidim da su sve hlače u običnim kolekcijama skinny, bar ne u zadnje vrijeme. Nisam osoba koja hoda okolo u robi za trening i sličnom, ali ne vidim čemu ta potreba za utezanjem 24 sata dnevno. Ako žene koje nisu trudne mogu nositi /(i kupiti) široke hlače, zašto bi trudnice morale non-stop biti seksi/fensi/štajaznamštajoš :neznam: