kekosolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra za lijepu betu.
jill draga moja preživit će mali embriji taj dio puta za Prag i ti ćeš nam za 1-2 voditi svog malog :saint: na izlet u Prag. Od :heart: ti želim ogromnu betu ovaj put. :* :* :* :love:
Printable View
kekosolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra za lijepu betu.
jill draga moja preživit će mali embriji taj dio puta za Prag i ti ćeš nam za 1-2 voditi svog malog :saint: na izlet u Prag. Od :heart: ti želim ogromnu betu ovaj put. :* :* :* :love:
rozi :love:
Evo mene s nalazima i tek sad nista ne razumim. Jutros sam radila i drugi test i pokazao je plusic, i onda sam isla vadit betu i upravo sam dobila nalaz i pise: 82.5 H (danas mi je 11.dan nakon transfera) i zvala sam ginekologa i rekao je da to nista ne znaci i da odem u ponediljak (16.dan) opet vadit i onda cemo vise znat, ali tek za 2 tjedna kad dodjem na utrazvuk onda se tek stvarno zna???!!!
Ima li ovom mucenju kraja????
Jeli zna itko sa sigurnoscu sta predstavlja ova vrijednost???
Znam da sam malo prerano isla provjeravat ali nisam mogla vise cekat...
Keksolina ta vrijednost znači da si ti nama trudnica i sasvim je pristojna za 11 nakon transfera.
Čestitam od :heart: .
:* :* :* :* :* :* :*
Keksolina, to je to. Ja bih betu vadila još u petak (ako to možeš izvesti s obzirom na praznik) ili u subotu, vrijednost bi trebala biti bar dupla... a nema razloga da ne bude...
keksolina, yeaaaaaaaaaaaah :D
ma to je to, ja ne znam otkud sumnje, beta je beta, i to nije mala za 11dpt!
ja se moram požaliti na gubitak simptoma a danas je 5dpt, ah toliko puta viđen scenario :(
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
keksolina, pogledaj i link o beti...
Hvala svima od :heart:
Jill ne gubi nadu, nemam puno iskustva ali sam procitala da kod simptoma nema nikakvih pravila tako da nema razloga da ne budes pozitivna :love:
Sta se tice mene unutar sebe se radujem, ali cekam subotu (dogovorila sam ponovno vadjenje bete) i onda (nadam se ) cu moc istinski to pokazat...
:* svima
U biti, radujem se jer vise vjerujem vama nego svom ginekologu, ali opet sam oprezna s obzirom na njegov stav prema tome pa zato cekam subotu ;)
U svakom slucaju, bez obzira na rezultate, mislim da bi u subotu Split mogla pogodit poplava od mojih suza (nadam se da ce bit radosnice) :)
keksolina kod tebe je sve kristalno jasno. ČESTITAM, uspjela si :D
Jill, meni je uvijek ljepše bez simptoma nego sa "lošim" simptomima. Znamo da realno ne znače ništa, ali za čekalice su i te kako bitni. Za nesimptomsku T (ovdje ih je puno bilo)~~~~~
simptomi ne znače ništa :love:
keksolina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta dupla!!!
sve ostale cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da :D :D za koji dan za vaše bete :*
keksolina,
tvoja ginekologica je samo oprezna.
Obično je potrebno vađenja dva puta jer je to potvrda pravilnog duplanja. Obzirom na veličinu tvoje bete, nema sumnje da će poteći suze radosnice.
Međutim, na UZV-u se nešto vidi tek od 4-5 tjedna. Literatura kaže da se gestacijska vrećica (GV) može se vidjeti najranije oko 4,5 tjedna trudnoće, a “žumanjčana” vrećica oko 5. tjedna.
To bi odgovaralo beti većoj od 1000.
Budi mirna i čekaj svoj termin za UZV.
Sretno!
Jill ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tvoju T.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama
keksolina, čestitam!!! zelim ti pravilno duplanje!
ja se jos danas izlezavam, mada mislim da mi je gore ovo lezanje jer stalno razmisljam o simptomima. a posto je ovo bio FET nista ne osijecam, osim probadanja u jajnicima sto pripisujem utrogestanima.
zelim svim cekalicama ugodno cekanje i naravno pozitivne bete!!
keksolina, to je to - cestitam :D
Ja osim klasicne napuhanosti od Utrogestana i propikavanja po cijelom donjem trbuhu, nikakvih drugih neobicnih simptoma nemam :mrgreen:
Jos jedno pitance i onda se "povlacim" sa foruma do subote i ponovnog vadjenja bete jer svako malo naidjem na neku novu pricu pa se pocnem brinut, previse razmisljat...
Ova 3. dana (9.10. i 11. dpt) me strasno probada u jajnicima. Na svu srecu kratko traje i uglavnom me zaboli kad sam na nogama pa odmah sjednem ili legnem...
Imam li razloga za zabrinutost ili to moze biti dobar znak?
Veeeeelika :* i :love: svim cekalicama.....
hvala jos jednom svima na lijepim zeljama....
keksolina meni je to bilo pozitivan znak i tebi je sigurno ;) ,ja sam za sigurnost ipak mirovala (radila sve laganini)
Ja napokon nemam bas nikakve simptome nakon transfera :lol:
keksolina čestitam :D
keksolina, razveseli nas danas + beturinom ~~~~~~~~~~~
keksolina~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku,veliku betu :*
Prepisujem i potpisujem :D :D :DCitiraj:
nina09 prvotno napisa
Isla sam vadit betu, rezultat je 269.2 H (14.dpt)!!!!!!!!!!!!
Podsjecam da je nekidan bilo 82.5 (11.dan).
Mislim da je to - to, i da se napokon mozemo radovat!!!! :D :D :D
Zna li itko kakve su sanse da su dvije bebice u pitanju?
Nasla sam tu na forumu neku tablicu po kojoj je ova vrijednost za 14.dan prilicno visoka, ili to nista ne znaci??? :love:
:* svima!!!
bravo keksolina :D :D :D uživaj u trudnoći maksimalno :*
Pisem na dvije teme pa se stalno ponavljam :)
Tila sam samo rec da se bas ne razumijem u vrijednosti bete tako da zaboravite ovaj komentar o dvije bebice :lol:
A kao sta sam i rekla na drugoj temi: I jedna bebica je i vise nego dovoljna za neizmjernu srecu!!! :D
keksolina, cestitam ponovo :D :D :D
uzivaj u trucnoci!
naravno, trudnoci
keksolina - opusti se i uzivaj :D :D :D
keksolina :D :D
keksolina,odlično :D :D :D ,uživajte ti i TM u trudnoči!
keksolina super! Čestitam! :*
keksolina :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D super draga, čestitam od :* :love: a šta se tiče bolova, imat ćeš ih svakakvih ali to je normalno i ne trebaš se brinuti :love:
Jel nekome 9 dpt bilo uzasno lose, hvatala ga nesvjestica i stezalo u prsima....ili imam sve simptome predinfarktnog stanja :?
auuu ja bih skakala od sreće da imam tvoje simptome... već sam na drugoj temi potanko objasnila kako evo na 9dpt ruke ladne, noge ladne umesto da gorim od temp, stolica ko švajcarski sat, prsa malo nešto zategnuta, nit jajnici da pikaju nit grčevi... qq! :lol:
ja sam imala iste takve simptome kad sam bila trudna a nisam imala pojima da jesam, pa ti držim fige da je to isto....Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Hi cure :bye:
Imala sam transfer smrzlića ( 2 blastice) u subotu. Danas, mi je kad sam isla piskiti, uz mali komadic Utrogestana iz mene je izasla kao mala smedja zilica (mala, mala 3-4 mm). Imali koja od vas kakva slična iskustva. ?
Naravno još nemam nikakve simtome, malo me boli oko jajnika.
Pomagajte!!!
tkice, jill od :heart: vam drage moje želim da vas lovkaju trudnički simptomi. Sretno cure. :* :*
Bublice~~~~~~~~~~~~~~~~ za male smrzliće da se čvrsto uhvate za mamicu. :* :love:
bublica, bas tako je i meni u ovom postupku i cure su me utjesile da je to posljedica punkcije sto i jest najvjerojatnije ;)
Jill, nina - hvala, da je barem to to :D ....ali stvarno sam se isprepadala jutros, jer me ta bol probudila i jedva sam zrak lovila od panike :?
[quote="tikica_69"]bublica, bas tako je i meni u ovom postupku i cure su me utjesile da je to posljedica punkcije sto i jest najvjerojatnije ;)
tikica69; ja nisam imala punkciju nedavno eć u veljaći. Sad sam imala trasfer malih smrzlića. Pa se brinem.
mami68 je napisala da je njoj doktorica rekla da je to najnormalnije poslije transfera (vidi na prethodnoj stranici), pa onda valjda je - ne brini, misli pozitivno ;)
tikica hvala ti :)