mara 8)
meni je samo bilo žao što je dobar topic otišal u bananu, no balarosa je to lijepo i sa stilom objasnila na prethodnoj stranici.
al vljda to nije lako shvatit svima :/
peace
Printable View
mara 8)
meni je samo bilo žao što je dobar topic otišal u bananu, no balarosa je to lijepo i sa stilom objasnila na prethodnoj stranici.
al vljda to nije lako shvatit svima :/
peace
jedino sto bi bilo dobro kod sore je da nekome pukne zub (ko meni, ali ne od sore) pa kod zubara, jucer od 14.00 nisam nista jela...
znate sto mene muci - prije poroda sam ja uvijek varirala zima-ljeto cca. 4 kg, onako prirodno (i sad variram samo na +10), ali to je tad islo dolje bez neke dijete i sl. sad mi sve stoji, stoji, stoji...meni definitivno nije lako biti na dijeti i lako smrsaviti.:love:Citiraj:
hug svim supatnicama
flower i meni stoji, već neko vrijeme. al da barem dobro stoji :roll: :lol:
Zanimljiv je razvoj ovog topica.
Poput muško ženskog razgovora. Žena bi se izjadala, ispričala što joj je na duši... a muškarac prepun rješenja koje nudi bez pitanja.
:mrgreen:
Jedina razlika je što je na početku ipak bilo pitanje (što radimo kad se tako osjećamo...), pa je to još više potaklo muškarce u nama da nude rješenja.
:love:
Čitam, ali ne sudjelujem jer je opet sve završilo na dijetama i težini. I ja bih rado rekla: ne jesti, više vježbati pa se lako smršavi, ali neću da ne solim nekome ranu.Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
No, problem je u tome što se misli kako se vitkim izgledom može postići da se dobro osjećamo. Nije sve u kilama. Eto, ja ih imam taman koliko mi treba da se u svom tijelu dobro osjećam pa me opet brine protok vremena i kako se ustvari vidim u ogledalu, je li to lažna slika pa vidim ono što mi se sviđa ili... Kako ustvari jedni druge vidimo?? Eto, neke cure koje kukaju da imaju previše kila ja kroz njihove postove vidim lijepima, duhovitima...A meni je upravo ljepota u intelektu i smislu za humor.
Btw, Anita-škicnula sam ti fotke. Ženo, ne skidaj kile!!!
stari i debeli je i Djed Mraz. a on se super zabavlja i svi ga vole...
:)
xCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Veliki potpis! :)Citiraj:
mim prvotno napisa
evo ja se ispričavam na uletu...
ali naslov je zbilja bio što radite kad se osjećate tako kako se već osjećate, i uvjerena sam da je bar 90% u tome kako se osjećate. Što učiniti kad se osjećate tako kako se osjećate, pa možda trgnuti se, i učiniti nešto što će vas pomaknuti iz trenutnog stanja (da ja sad ne pametujem sami razmislite što bi bilo u skladu s vašim potrebama i mogućnostima), ili privremeno riješenje može biti zezanje na ovakvom topicu.
Ja sam se tako nekako osjećala na porodiljskom, a istina prošlo me sa skidanjem kila. Ipak je, dakle, sve u kilama. Sad bih vas savjetovala ali bojim se da će ispasti da pametujem.
Mujice, a zakaj ti ne daš frendicama svoje tablete? :mrgreen:
upravo tako, ne mogu mršaviti jer dojim, a apetit do neba, a ne mogu se kretati jer je mali, em mali, em bolestanCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
Tko kaže da ne dam.Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Pa sve se već drogiraju.
Samo nisam htio ovdje pisati o tome, nego sam slao na pp.
Oš' i ti?
Sve cure koje su na Mujicinim šarenim pilulama nek se lijepo svaka dva sata prijavljuju tu na raport da znamo da su žive.Citiraj:
mujica prvotno napisa
Mujica, jesu tablete ili kakav kompotić?? :mrgreen:
Sorci ma :* , :lol:
Ne dam ti šarene pilule, šarene pilule za liluleCitiraj:
mim prvotno napisa
http://www.youtube.com/watch?v=47gdaE4vWKg
hm.... moje frendice na pilulama se već neko vrijeme ne javljaju...... kaj sad?
ne bi, hvala, samo provociram :oops: . To je otrov za pacove, rekla bi moja pokojna baka.Citiraj:
mujica prvotno napisa
Možda su smršavile u ova 24h i ne trebaju više ovakav topic :lol:
Aha, a svizac i dalje mota čokoladu :roll: .Citiraj:
pikula prvotno napisa
Kaj bi ti TO dala jadnim, malim mišekima??? :shock:Citiraj:
To je otrov za pacove, rekla bi moja pokojna baka.
Cure, klonite se tableta!
Mujica, o'š da ti malo pišem o djelovanju tih pilulica?? ;)
Oops.Citiraj:
mujica prvotno napisa
Aj pisi, mene zanima :)Citiraj:
mim prvotno napisa
Slažem se, cure... klonite ih se. Uostalom, zakaj im sad to pišemo kad su ionako već stradaleCitiraj:
mim prvotno napisa
Aha... 'oću. piši. :D
Mujice daj reci o kojim tabletama se radi :trep:
neću dok ne vidim kaj bu mim napisala.
I dok se ne javi makar jedna od frendica koje su na pilulama.
Malo sam se zabrinuo što ih nema.... :(
tablete se mogu dobiti samo na preporuku liječnika, no ljudi ih zlouporabe
iliti na preporuku mujice :lol:
daj, daj... još će me proglasiti dilerom i protjerati s foruma....... :/
no, svima kojima sam ih spomenuo sam napisao i loše strane.
(samo tebi nisam, jer ih već znaš) :*
Da Mim preveć ne priča:Citiraj:
mujica prvotno napisa
http://dnevnik.hr/vijesti/zdravlje/c...e-tablete.html
Uz to, nekoliko je vrsta tih tableta za mršavljenje (mislim-koji naziv :roll: ).
Neke su na prirodnoj bazi: djeluju tako da sprečavaju resorpciju masti iz probavnog sustava. Samim time, naravno, ne apsorbiraju se ni dobre masnoće (npr. omega masne kiseline), a ni vitamini topljivi u mastima. Rezultat: bolesno stanje.
Neke od njih sadrže kitozan (pojednostavljeno-mljeveni školjkaši). Također sprečavaju resorpciju masti, a usput, ako imate kakvo oštećenje probavnog sustava lijepo ga mogu dodatno oštetiti. Rezultat: bolesno stanje.
Neke sadrže bilje koje kod nas nije registrirano niti će ikada biti. Sastav-upitan. Legalitet toga-upitan. Djelovanje...hm...da, ali kakvo... :/ .
Aktivatori metabolizma (npr. neki na bazi gospine trave)-apsolutno zabranjeni svima koji imaju barem malo pojačani rad štitnjače. Jeste li sigurni da vam je štitnjača apsolutno zdrava? I da će takva ostati??
Tablete koje djeluju na centre u mozgu... ja bih radje smotala nešto ilegalno jer je manje opasno pa pomoću toga zaboravila da sam gladna ;)
Na kraju...uzimanje svih tih điđa, čak i da dovede do mršavljenja, kratkotrajno je. Tijelo smršavi prebrzo, doživi metaboličke šokove, panično apsorbira sve tragove hranjivih tvari jer ih malo stiže prehranom, mršavljenje je prebrzo i kad se prestane uzimati "kemija" kile se vraćaju neslućenom brzinom-obično 20% više od izgubljenog.
Jedino zdravo mršavljenje je 1-1,5 kg mjesečno uz promjenu režima prehrane i vježbanje. Može se tome dodati nešto prirodnih sredstava ovisno o tome zašto se čovjek i od koje točno hrane deblja, ali sve kile koje odu prebrzo vraćaju se nazad. Isto tako-svaka dijeta koja ustvari nije normalna prehrana (tipa UN i ostale) nosi posljedice.
Konkretno, vidjela sam analizu krvi i urina žene koja je na UN-dijeti. Disbalans minerala, nedostatak pojedinih vitamina alarmantan...kaže doktorica koja je analizu radila: "To je zdrava osoba koja sama sebe vodi do bolesti."
Toliko o nezdravom mršavljenju. Zar nije bolje imati kilicu previše i biti zdrav?? :/
mujica je zapravo neispavan jer ga žena budi noću, to mi je jedna od boljih fora u zadnje vrijeme :lol:Citiraj:
mujica prvotno napisa
ontopic: ja se patim s montinjakom drugi dan. super mi je. burek miriši po kući, a ja jedem omlet i salatu :/
edit: što se tiče tableta, ja se uvijek sjetim "Rekvijema za snove" i stresem se od straha i užasa, brrrr. tako da ja neću posezati za pilulama. bar dok ne vidim da su se mujici frendice javile :P
za moje frendica na pilulama (ako su još u stanju funkcionirati):
http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA
mim , a ja mislio da ti znaš o čemu govorim....
No, slažem se s tvojim postom.
100%
Neke nove? Legalne? pp ?? :)Citiraj:
mujica prvotno napisa
aha, da smotam pojela bih sve što imam u kući a vjerojatno i u svim susjednim kućama u okolici od 300 metara 8)Citiraj:
Tablete koje djeluju na centre u mozgu... ja bih radje smotala nešto ilegalno jer je manje opasno pa pomoću toga zaboravila da sam gladna
Ali bi bila HAAAAAJ! i to te uopće ne bi brinulo :mrgreen: . A kamfor je dobar za dišne puteve ;) .Citiraj:
Sun prvotno napisa
tko zna što to mim mota.Citiraj:
Sun prvotno napisa
Očito ne travu, koja povečava apetit.
(naravno, to sam čuo od drugih. nemam ja pojma)
onda najbolje da budem non stop napljugana pa me niš u životu ne bu mučilo :roll:
još uvije ništa, Thalia .......Citiraj:
thalia prvotno napisa
bolje se ti drž' salate (a tko ti je dozvolio omlet?)
gospon monti joj je dozvolio :)
Aha :roll: !!Citiraj:
mujica prvotno napisa
Aktivnost CB1 receptora u centru za glad u hipotalamusu čini hranu ukusnijom i prihvatljivijom pa djelovanje THC-a ustvari može napraviti da nam bezukusna salata postane fina i eto nas na zdravoj prehrani :mrgreen:
je, pojela sam salatu. mljac, mljac :(Citiraj:
mujica prvotno napisa
sad sam debela, stara, očajna, tužna i nervozna. blago mom mužu.