Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Citiraj:
piplica prvotno napisa
Citiraj:
elin prvotno napisa
Ministrici svaka čast, uopće ne razmišljam zašto je došla na posao, samo se divim kako super izgleda nakon poroda i to carskim rezom. Žena je zmaj - bravo.
E, ovo mi je kao da čitam žuti tisak, izašla iz rodilišta kao da nije rodila... :roll:
A opet, ne želimo li to svi? Riješiti se velikog trbuha nakon poroda, viška kila..Ne znam, možda ima nekih kojima se to i sviđa.
Nažalost ima ih i previše, svi mediji samo o tome pišu i po meni šalju potpuno krivu poruku.
Svaka čast lijepoj ženi, bilo to za vrijeme trudnoće, bilo prije ili poslije, ali me iritira taj značaj koji se u današnjem društvu pridaje tome kako žena IZGLEDA prilikom izlaska iz rodilišta, ta pretjerana glorifikacija instant fit-forme, divljenja trudnicama koje "izgledaju kao da nisu trudne" i rodiljama koje "izgledaju kao da nisu rodile".
Doći će sve na svoje, pa će svaka majka koja je iz rodilišta izašla krofnastog trbuha, šepava i masne kose, nakon nekog vremena izgledati kao nekad, a možda i bolje, zašto ne.
Zbog toga se uopće ne oduševljavam "ženama-zmajevima" (kako je rekla elin) koje se par dana nakon poroda prošetavaju pred kamerama utegnute i nasađene na štikle, neke su druge vrijednosti predmet mog divljenja.