Nema nikakvih novosti? Chokolada? :*
Printable View
Nema nikakvih novosti? Chokolada? :*
I mene zanima jeli sve u redu
Pa napisala je da nece imati internet oko mjesec dana. Sigurna sam da ce se javiti cim bude mogla :)
:heart:
hahahahahahaha.......... :lol: :lol: :lol:
toliko sam se nasmijala citajuci...
prvo CESTITAM NA TRUDNOCI... :love:
a drugo u ovom svemu sam se totalno pronasla jer sam ostala trudna sa 18.5 god i isto tako imala milijun pitanja... :mrgreen:
chokolada17---tebi mogu reci OPUSTI SE I UZIVAJ U CARIMA TRUDNOCE,sjeti se da ces za 9mj imati jednu divnu kcerkicu ili sina koje ce ti biti centar svijeta... :love: :heart: :love:
Evo mene napokon! Situacija je bila ok! Rekla sam mami i onda je ona tati, malo je u početku bilo "problema"i pitanja tipa "pa gdje mislite živjet"? ali na kraju je ispalo sve ok i njegovi su to dobro prihvatili! I već smo imali i stan i sve se rješilo i onda je došao problem! Ja sam prokrvarila :( I moja beba je otišla s jačim krvarenjem :cry: jako sam se rasplakala kad sam čula! Čak se i moj dečko rasplako! :( Vama puno hvala na podršci! :love:
baš mi je žao što je ovako završio ovaj dio priče. :(
srećom, imate još puno vremena i, nadam se, uspješnih trudnoća ispred sebe :heart:
X Val!
A tebi :love:
chokolada :love:
:love2: :heart:
:cry:
:love2:
cokolada, zao mi je zbog bebe, drago jer su roditelji na pocetku sve prihvatili. lijepo je imati podrsku najblizih, a sigurno ce ti je pruziti i u ovom za tebe teskom trenutku. :love:
Pratila sam tvoju pricu od pocetka i bas mi je zao sto je tako zavrsilo :love:
zao mi je.
:cry: žao mi je
Ajoj...bas mi je zao sto je ovako zavrsilo :( Kako se kaze-u svakom zlu neko dobro-oboje ste u novonastaloj situaciji saznali i kolika je cvrstoca vase veze i uvidjeli da imate divne roditelje spremne na podrsku u svim zivotnim situacijama. :heart: Zelim vam srecu u daljnjem zivotu :love: i jednog dana jednog lijepog :saint:
a joj, baš mi je žao :cry:
ja došla javiti, da mi je pokazalo + na testu, sutra idem gin :heart:
cestitam ti od :heart: . :DCitiraj:
crnka84 prvotno napisa
ćokolada, baš sam te se danas sjetila ... žao mi je što je sve tako završilo, ali mi je i drago da si uvidjela kakve super roditelje imaš. maldi ste i ti i dečko, još je puno vremena pred vama za neku novu, uspješnu trudnoću. ali ipak, savjetujem ti da promjeniš ginekologa i nađeš nekog pouzdanijeg, radi sebe.
crnka 84, čestitam ti na plusiću i želim ti mirnu i školski dosadnu trudnoću
xCitiraj:
babyboys prvotno napisa
:love:
čokolada, žao mi je
sad barem znaš da imaš podršku obitelji, pa im zahvali na tome :love:
Citiraj:
rahela prvotno napisa
XXXX
I, javi se opet, kad nova bebica useta u tvoj svet... :love:
crnka84, :D :D :D
cestitam od srca!!!!!
Crnka84-cestitam!
Potpis na ovo!Citiraj:
sonata prvotno napisa
I da dodam, crnka84 cestitam! :D
čokolada :love2:
crnka čestitam :D
chokolada17 žao mi je što je sve tako završilo.
Želim ti sve najbolje u budućnosti.
I meni je jako žao. Iskreno.
Želim ti sve najbolje.
potpisujemCitiraj:
sonata prvotno napisa
:( žao mi je.
Znam da nije neka utjeha, ali mladi ste i imate život ispred sebe, doći će opet bebica :love: :*
Hvala puno na podršci! Kad ponovo budem trudna naravno da ču vam se javit!! :) Crnka čestitam na trudnoći! :D By, by!! :bye:
ajme tema je bas supac...
neko je pitao kako su 17,18,19-godisnjakinje rekle svojim roditeljima???
ja sam ostala trudna sa svojih 18.5g.isprva priznajem bila sam u soku i to velikom ali nakon razgovora s deckom (koji mi je bio podrska u svemu roditi/ne roditi) odlucili smo da je to nasa bebica koja se mora roditi...isprva me bilo jako strah rec mojima a i njemu nije bilo svejedno svojima...dogovorili smo se da necu odmah rec ni ja svojima a ni on svojima tek za nekih 1-2mj....a desilo se sto???
on je otisao doma ja doma kako se usla u kucu nisam mogla sutjeti i posjela svoje i rekla im "mislim da sam trudna"-a oni u malom soku ostali koji je trajao jedan dan,a da bi bilo jos smijesnije i mojj dragi kada je dosao doma isto tako napravio iako smo se dogovorili da necemo odmah naravno i njegovi nisu bili protiv...
a najljepsa stvar koja se dogodila je ta kada je drugi dan moj dragi dosao na vrata a moji ga docekali sa "pa di si mi mladi tata" i izljubili ga....nasa predivna ljepotica sutra navrsava 4godine a mi smo i dalje mala sretna obitelj...
priznajem bila sam ispocetka toliko nesigurna i mislila sam kako cu to ja,kakva cu biti mama i sve ostalo,ali kada je bebica dosla odjednom sam sve znala i nikad mi pomoc nije trebala...
cokolada17-biti ce sve u redu,zelim ti svu srecu ovoga svijeta tebi i tvome dragom....
lidac bas lijepa prica, drago mi je zbog vas i zelim vam jos bebaca!!
:* cokoladi
ajme..jednostavno moram nešto napisat jer već sat i pol čitam ovih osam stranica...bilo je ko u meksičkoj seriji... samo sebe sam uhvatila gdje čitam kao da čitam zaplet najbolje knjige ikada... nisam mislila da će ovako završiti, ali eto...i još sam iz rijeke i nadala se kavici... :)
a novopečenim turdnicama također želim sve najjj.........
Pozz svima! I ja sam novi ovdje i imam slican problem. Djevojka i ja smo imali odnos prvi dan nakon sto joj je prestala menstracija i kondom je pukao,nisam ejakulirao,ali je vjerovatno ostalo u njoj malo ''tekucine'' koju svi muskarci izlucuju kad se napale(Izvinite na izrazaju ali ja nisam znao bolje) . Zanima me dali postoji mogucnost da ostane trudna od nadrazaja... molim vas da mi odg i ako je neko imao slicnu situaciju :(
Ako ste imali tu "srecu" da joj je bas taj dan bio plodni onda je moguce, i ja sam zatrudnila samo od te "tekucine" koja se inace zove predejakulat. Pitanje je sad kakvi su ciklusi tvojoj curi. Ako su redovni, na 28 dana, onda je vrlo velika vjerovatnost da joj nije bas taj dan bio plodni, ako su joj neredoviti onda je sve moguce.
ja sam zatrudnila 2. dan izamenstruacije, redoviti ciklusi od 28 dana...dr.mije rekla daje ovulacija malo požurila...eh, sve je moguće...