Prpbali knedle. Iako mi je fino što ima cimeta unutra,moje su bolje. ;) Ne vrijede tih para.
Printable View
Prpbali knedle. Iako mi je fino što ima cimeta unutra,moje su bolje. ;) Ne vrijede tih para.
uh ko ovdje reče da je pomfri iz Lidla bolji od Ledovog?!? je me dobro nasanjko! cijela kuhinja mi smrdila po njima, baš neki čudan miris imaju pri pečenju, napravili jednu turu i ostatak bacili...
ipak nam i dalje Ledo pomfi ostaje No1, no kad sam već tu, jel ima neko kakvu ideju za dobar pomfri?! probali valjda sve vrste što ih ima u getrou i metrou, sad i ove preporučene iz lidla! imal još šta na tržištu?
zakaj imam osjećaj da su oni iz mc donaldsa za tri koplja bolji? :cekam:
Tata! mi smo tu komentirali potato wedges.. u crvenoj su vrečici, izrezani na četvrtine i imaju neki blagi začin na sebi, i kora im nije oguljena. Kao naš seljački krumpir.
To mi puuuuuuno bolje od onih vulgaris. Probaj ;)
Citiraj:
SILKICA
Mesoreznica (bifinet) je odlična!
Maramice na naočare
čips Crostinešto
čokolade
french mix smrznuto povrće
pomfrit
Citiraj:
NJOKICA
Mi kupujeno u Lidlu nekih god. dana, jako smo zadovoljni, MM se najviše sviđa što se tamo šoping obavi jako brzo, tj. što praktički nikada nema gužve na blagajnama. Dijametralno suprotno od npr. Konzuma u Toweru (rijetko tamo kupujemo, al uvijek se na blagajni čekaaaaa Nope, mužu strpljenje, blago rečeno, nije jača strana Grin ) a najčešće kupimo:
one gotove zamrznute obroke (za 2 osobe, Nasi Goreng i Bami Goreng Mljac )
Lazanje Trattoria Alfredo
Pomfrit zamrznuti
Chocco Nussa namaz
Vollkorn toast
Kroasani
pa ček malo rečeno je ZAMRZNUTI POMFRIT, a to je u mom svjetonazoru krumpir narezan u prutiće, kaj ne? ma dobro neće nikom glava opast radi toga, al da Lidlov ne valja, e brate nevalja!
a čuj, nemrem malom prodavat neoguljene polovice krumpira pod pomfrit prutiće, pa njemu je pomfrit onaj iz mc donaldsa i ini oblici slični tome... a lako za mene, al kad se već radi o polovicama, ipak nema meni boljeg od svježeg mladog sitnog krumpira razrezanog na polovice i poslaganog oko pečenke, ma kakvi smrznuti nadomjesci! :)
al ko pravi gurman, ne velim da ih možda ipak neću probat! ;)
Pa ja iz ovih citata ne vidim da je itko napisao da je "pomfrit iz Lidla bolji od Ledovog" :lol: Ljudi samo spomenuli da im je PF OK :mrgreen:
Evo:
:mrgreen:Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
Meni je Ledov bolji, napisala sam to negdje na ovom topicu.
Svi znamo da je domaće najbolje.. ;)
Kako ti se dalo tražiti! :taps:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:mrgreen:
To je volja! ;)
Kako ti se dalo tražiti! :taps:Citiraj:
Ninči prvotno napisa
:mrgreen:[/quote]
vjerojatno iz otvorene korektnosti, kao što bi bilo u najmanju ruku korektno tebi ispričat se bar s MEA CULPA, a ne sa "kak ti se dalo"! da si bila pažljiva u topicu ne bi se ni tebi desila takva nesmotrena izjava... al eto!
knedle na akciji 12.99 8)
pomfri ne jedem (a ne bi ga dala ni djetetu) pa ne znam kakav okus ima ni Ledo, a ni bilo koji drugi
A za šta bih se ja to trebala ispričati? Kome? Tebi? Jesam nešta pogrešno napisala? Čak sam naglasila da u ta dva citata ne vidim da itko spominje Ledov PF.Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Ali nije to bit- bit je da sam se zezala i to očito svi kuže osim Tate :lol: Ne opterećujem se :)
joj, joj Ninči baš si nesmotrena ;) :lol:
I ne samo to, nego i krajnje nekorektna! :lol: :lol: :lol:
btw. mogu se kladiti da se Ledov pomfri ne proizvodi u Hrvatskoj, kao ni ostatak njihova asortimana
toliko o tome da je domaće bolje :)
Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
meni je i dalje bolji od ledovog :mrgreen:
Ma u biti se misli "po domaćem receptu" :PCitiraj:
Zara1 prvotno napisa
Što je, kad je PF u pitanju vjerojatno neki američki recept :mrgreen:
a da? po čemu si ti zaključila da se ja isto nisam zezao?!? po tome kaj sam lijen stavljat hrpu smajlova okolo, pa da mi postovi zgledaju ko japanska božićna jelka... ovak mi je bar zanimljivije procjenjivat koji ton radije ljudi uzimaju u percepciji Tate! i općenito jel dišu ružičastom dobronamjernošću pa sve dožive pozitivno ili zajedljivom retorikom punom frustrirajućeg osjećaja da im sigurno neko negdje želi smjestit...Citiraj:
Ninči prvotno napisa
a jes ti promoćuran zaključak! a dobro kaj se inače više prozvodi u Hrvatskoj? pa kaj vi ne gledate vijesti unazad 10 godina - mi više NEMAMO proizvodnju!!! satrali je ovi naši vikari učeni i kaj je najbolje bez srama nam vele kak "idu i dalje"! čak i kumice na placu pod etiketom Hrvatski med prodaju čisti vulgaris Kineski, em ti miša kad je do tog došlo!Citiraj:
Zara1 prvotno napisa
Zadnji put kad sam provjeravao na Ledovoj vrećici je bio naveden pogon u Hercegovcu, inače nadaleko poznatom po dobrom krumpiru, a tada je bio daleko najbolji od svih. Kupio sam ga nedavno i drastično je lošiji od prije, svaki treći krumpirić je zelen, neukusni su i općenito bljak, tako da vjerujem da to više nije domaća kvaliteta.
Obzirom na fijasko s Ledom, Lidl mi je OK.
Jel' to ovaj pommes ?
Nema šta, domaće je domaće :lol:
Ulogirati se zbog ovog komentara..?
Sudeći po boji vrećice - DA. To puno toga objašnjava. Stvarno je loš.
Ja sam upravo to htjela komentirati u vezi ovdje hvaljenih potato wedges- stvarno smrde kad se peku, otvarala sam prozore da proluftam kuću :roll:Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Daj pliz koji smajlić! :mrgreen: :love:Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Eh, dobro je još da je Nizozemska proizvođač. Bolje i to nego Kina :mrgreen:
meni je vrijedilo tog truda ulogirat se radi OVOG komentara! stoga, svaka čast care!Citiraj:
Damba prvotno napisa
a jel se zna otkad su to u Ledu promjenili proizvođača? mislim sad mi nije jasno jel to možda ista ekipa koja poizvodi i lidlove pomfrie, obzirom da je Lidlov isto iz Nizozemske?! jučer sam baš bio u Lidlu, pa se zagledao u zemlju porijekla i gledam akciju 2,5kg za 13kn, točno kolko je 1kg Ledovog, al ipak nisam pokleko poučen iskustvom!
al mislim ak se radi o istom proizvođaču onda su Ledovci fakat igrači bez premca... tak nas veslat, upola ponuđenom kvalitetom, na račun stare slave i renomea stečenog na hrvatskoj sirovini je stvarno SRAMOTA!
Kupila ja danas onaj njihov parni čistač...
Malo neko čudo, ko kuhalo za vodu. Nije da ćete baš cijelu kuću zglancat, rezervoar je mali... Snaga i nije neka...ali moram priznati da je za neke male stvari koje mi bodu oko, al ne mogu ni čačkalicom il četkicom iskopati je super, npr male utoriće u pregradi za kadu, šarafići i rubovi okolo u suđerici :D E da i fino je opralo staklo na kuhinjskom ormariću...
Sondey Spelt Biscuits - moji su od pira i još nekih žitarica, ima više vrsta - tanki, ne preslatki, a bogati okusom. Odlični suhi keksi.
Ehh, daa, meni su odlični! (jedini suhi keks koji mi ne diže kiselinu u želucu)Citiraj:
cvijetak prvotno napisa
Ledo pomfrit je vec godinama iz Nizozemske.Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Trenutno imaju skafandere za bebe ( vel 0-2,2-6,6-12 mjeseci )
sa stopalima i dvostrukim patentom za lakše oblačenje. 99 kn.
Ja kupila jedan za poklon , za bebicu koja će se uskoro roditi :heart: .
Malo ću tu offtopičarit:Citiraj:
Tata! prvotno napisa
ne radi to samo Ledo, nego i druge firme (Kraš - jaffa keksi, Podravka i Zvijezda za kečap. Zasada mi samo to pada na pamet, iako znam da sam masu toga vidjela. Tko ne vjeruje neka pogleda zelju porijekla :P )
Od 16.11. Britanski tjedan u Lidlu :)
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...offerdate=7673
Fala na informaciji! Keksi :mljac:
Ostalo - više manje... ;)
znate li vi ikoga tko radi u lidlu?
zanima me može li se ikako ranije kupiti ono što piše da će biti dostupno tek za 7 dana?
ak netko zna, bila bih zahvalna za informaciju.
tak nešto nisam čula... mislim da se to ne može...Citiraj:
sladjanaf prvotno napisa
ne , oni to tek dobiju dan prije...
ja ih jedem..5 kn su :DCitiraj:
Dream prvotno napisa
nije pakovanje od kila nego od pola :mrgreen:
a i do nedavno su bile 3.99 kn.
Sad jedna kritika :
W5 degreaser i bathroom su smanjili pkiranje sa 1 l na 750 ml , cijenu zadržali istu.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-.../4182_8051.htm
kakve su im lasagne?