Izvadi ti betu,pa ces tocno znati,testovi ti nisu bas pouzdani.
Mislim da ti zbog dabrostona ne moze doci vjestica.
Vibram da te beta ugodno iznenadi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Izvadi ti betu,pa ces tocno znati,testovi ti nisu bas pouzdani.
Mislim da ti zbog dabrostona ne moze doci vjestica.
Vibram da te beta ugodno iznenadi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubica, Ambra :( :(
magda7, i ja mislim da mrvicu kašalj ne može "izbaciti", ali da situacija nije ugodna (i psihički mislim), nije. Meni je tako bilo kad sam imala blasticu. Toliko sam kašljala kao nikada u životu. Nadam se da će se kod tebe smiriti, vjerojatno je najgore prošlo. Sretno~~~~~~
jelenkic :heart: , ne znam što bi to bilo, možda T?~~~~~~
šaljem kolektivne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čitam vas ali baš i ne stignem pisat :heart: :love: :*
sretna 35 i andream pošto se Vaše bebice trebaju roditi u sličan datum kad se je trebao roditi i moj mali Nikola a Vas dvije i osobno poznam želim da posljednje tjedne trudnoće božanstveno doživite te da porodi i poslijeporođajni dani proteknu što lakše i bezbolnije, naravno to isto želim i svima ostalim divnim trudnicama koje će roditi predivne kćeri i sinove sebi i svojim muževima; a koje podržavaju moju doricu i mene sa svim željama i čestitkama upućenima našem malom anđelu.
Volimo Vas nas troje!
Za našu tonili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za uspješan FET~~~~~~~~~~~ :love: :D :D :D :D
SRETNO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: :* :*Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
tonili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj FET :heart:
cure koje cekate svoju betu zelim vam puno srece...
sutra idem po drugu dozu choragina,prehladena i virozna i dalje...dal ce to utjecat sto...ne znam....
tata kuhar, hvala puno na lijepim željama...
Dorica i ja imale smo isti termin u dan i naravno da sad i ja već polako osluškujem moju vragolanku kad bi mogla poželjeti van... stvari za bolnicu odavno su spremljene ali za sada nema još nikakvih pa ni najmanjih naznaka...
Puno pozdravi i izljubi našu Doricu i jedva čekamo priču s poroda :)
čuj kod mene par sati prije nego je krenulo nije bilo naznaka za isto :mrgreen: i bila zatvorenaCitiraj:
Citiraj:
andream prvotno napisa
Dobro jutro cure uz tople napitke :coffee:
:* svim trudnicama i mamama,
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a posebno pozdravljam Sretnu koja broji sitno :love:
i ja šaljem pozitivne vibrice svim našim čekalicama, što više zimskih mamica :D
Jutreko!
Saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :* svima!
Kadauna hvala na :coffee:! Neka te uskoro jedan mali :saint: budi u 5 ujutro kao mene! :mrgreen:
Cujem meskoljenje, nagnem se nad kosaru da ga uzmem k sebi u krevet i onda me doceka najljepsi smijesak na svijetu... :heart: :mrgreen:
Bojim se uopće posumnjati u tu mogućnost. Stanje se pogoršava, sada više nije smečkasta sluz već iscjedak, 22dc (nema mirisa tako da mislim da nije upala, a i ne boli me ništa). Temperatura je i dalje povišena. Za test je rano, ma napravit ću betu u ponedjeljak...Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Dobro jutro svima!
tonili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan ishod FEt-a :D :D :D
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :love:
curke zna li ko šta je sa našom Lambi??? :?
Koliko se sjećam, od ovog je tjedna u bolnici do poroda. Mislim da je pisala da će na carski.Citiraj:
curke zna li ko šta je sa našom Lambi???
Kadauna havla na kavici :coffee:
tata kuhar hvala još jednom :heart:
Ambra :love:
tonili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za FET
svima :bye: :bye:
Jelenkić ~~~~~~ za pozitivnu betu...
Mimimuc ~~~~~ za sretan i uspješan transfer danas...
Sretna35 i Andream ~~~~~ za najbrži, najlakši i najljepši porod....
Marta7 ~~~~~~ za jednu ali vrijednu jajnu stanicu da bude što bolja....
Malena2 ~~~~~ za najljepši poklon za rođendan....
i ~~~~~~~~~ svim curama i njihovim MM-ovima koji čekaju postupak, betu ili rođenje bebice....
A tata kuhar ~~~~~~ za divnog malog Nikolu da što prije stgne kući sa svojom mamom, i da ja više prestanem plakati na tvoje postove....
Velike puse od mene i bebe koja podsjeća svoju majku da je tu svakodnevnom mučninom...ali ništa nije teško.... :mrgreen:
Cure oplođene su mi stanice,kaže biologica neke bolje neke lošije,ali oplođene!!!!!!!!!!!!!!!!! Sutra transfer!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Jutro svima!!!Pjevaju ptice tralalala.....ja sam koliko vidite dobre volje premda su me jutros probudili menstrualni bolovi i ja bi kao još do utorka trebala biti cool i u iščekivanju rezultata....no,biti će kako će biti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve dobro raspoložene !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bliske susrete s bebačima!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve FET-ove u inat ministru!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tjeranje kašlja i gripe!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice!!!!!
:*
švercam se i potpisujem. cijelo sam jutro u pokretu, te na VV na vađenje krvi, te drugi dio u svojoj ambulanti, te por briseve na mirogojsku - i jupi!!!!! sad sam već zrela za krevet :)Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
Bokić cure!
Samo da vas sve pozdravim i pošaljem vibrice svima koji su ili se tek spremaju krenuti u postupke!
A vi nam držite fige da što duže izdržimo 2 u 1!
:love: , :* i :bye: svima!
curke, hvala na podršci, super ste!
danas je bio ET i dobila sam pozamašnu terapiju, kao nikad do sad ( :lol: a do sad sam uspjela doći samo do 2 transfera, ovaj je treći - znači, treća sreća :D ).
pusa svima i ~~~~~~~~~~~~ za uspješne ishode.
marta puno srece ti zelim
mene jos 8 dana dijeli do rezultata.....lijepa beta najljepsi poklon za rodendan...andeli ostavrite moju zelju....
Dr mi napisao danas 8 dc s uputnicom za fet :D :D :D :D
pa to je odlicno... ma fenomenalno... :D :D :D dobro ti je Andrejaaa rekla, skupa cete gurati kolica sljedece godine u ovo doba, a ja cu malo kasniti za vama s Mb duplicima :D :DCitiraj:
amyx prvotno napisa
Citiraj:
Kadauna prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za moje i naravno za tvoje Mb dupliće :love:
yes amyx go go :D :D :DCitiraj:
amyx prvotno napisa
želim da ti anđeli :saint: :saint: priteknu u pomoć i da se ostvari tvoja najveća želja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
malena2 prvotno napisa
skače se bez mene? :mrgreen: :lol:
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od :heart: za dobitni FET
:D :D :D :D da nas razvesele tvoji duplići :D :D :D
ksena28 možemo i zajedno :D :D :D
Hi hi curke kak vam se sviđa moj novi avatar ? sad sam već i na trojke počela brijat :mrgreen: Šalim se, ali bliziće bi svakako poželjela
ajme, pa ovo su trojceki, meni izgledali kao dvojceki, vidjela zutu i plavu bebicu, za rozu sam mislila da je jastuk :*
Neka budu dvojceki a meni se avatar jaaaaaaaaaaakoooooooooooo svidja...... Amyx, kad ce ti biti 8 DC?
Po mojim proračunima u ponedjeljak ili utorak bi trebala dobiti M, znaći negdje oko 28 ili 29.10.
uh baš bi bilo zgodno, 29.10. nam je godišnjica braka
Kadauna, ti ti je možda zbog onih naočala u boji :mrgreen:Citiraj:
Kadauna prvotno napisa
Ksena, pazi da ne dobiješ upalu mišića od toliko skakutanja :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve, a posebno za našu tonili :heart: .
amxy,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješni FET i slatkog malog :saint: !
:D :D :D
Curke zna li tko što o fibrinogenu ? malo mi je povišen...kako ga sniziti i na šta on utječe ili o čemu ovisi...ne znam kak da postavim pitanje :/
Ja došla sa transfera, vraćene su mi dvije mrve, ostale čekamo do nedjelje pa da vidimo što ćemo s njima. Kada bi se barem jedna uhvatila :) , nitko sretniji. Uspjeli smo i šoping obaviti, sad slijedi ono najgore :raspa: