Tikice :taps: , ali glavu gore, Maribor je pred vratima!
svima za današnje akcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Printable View
Tikice :taps: , ali glavu gore, Maribor je pred vratima!
svima za današnje akcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Tikice :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je slijedeći dobitni
Sretna35 evo pridružujem se zaraženoj :coffee: trudničkim virusom :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim čekalicama bete
a ja nemam baš neki dobar osjećaj, jutos me leđa bole za poluditi kao kad treba vještica doći
zisu tebi i TM čestitam na velikim princezicama :D :joggler:
tikice žao mi je :love: sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Maribor
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice, neka se čvrsto prime
mama i tata zisu - CESTITAM!!!! :D :D :D
I :* curkama!! Tara je i moja necakinja (najljepse ime na svijetu :) )
tikice, zao mi je... :(
svima puno srece :* :love:
Obzirom da se ne suzdržavam od kavice, uzimam i od Kadaune i od sretne35. Mmmmm, paše....
tikica_69 :heart: žao mi je :(
tikica_69, :heart: :love2:
tikice :love2: :love2: :heart: :heart:
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od mene i moje curice ,da sve što prije postanete mamice
;) :love:
zizu čestitam mami i tati a curkama velika dobrodošlica na ovaj svijet :saint: :saint: :heart: :heart:
maja8,sretna 35 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što bezbolniji porod :*
svima :*
tikice 69 zao mi je.... :heart: :love:
Bebel posebna :* za tebe :love:
tikice_69 :( , za dobitni MB
tikica_69 :(, puno ~~~~~~~~~~~~za Maribor
zisu tebi i TM čestitam na ˇ"pišuljama" :joggler:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
zisu :D :D za beboline
tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Maribor
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i :*
zisu čestitke na dolasku vaših princezica!!! :D :D :D
tikica_69 :( Vibrrrrram za sretni Mb!
amyx ~~~~~ da se mrvice čvrsto prime za mamicu
Svim čekalicama bete velike ~~~~~~~~ za puno lijepih brojčica :love:
Virkam ovdje jako često i opet me hvata MPO viroza kako osjećam.... 8)
Svima veeelika :* ....nečekalicama, čekalicama, trudnjačama, bockalicama...svima....
Prekrasan dan-prijateljica mi javlja da je TRUDNA..nakon prvog IVFa...pozitivan test nakon 10 dpt..sad samo dobra beta i party može početi ... :D
Cure moje da vam javim moja beta je u tjedan dana uspjela doci tek na 671 ( nakon 176,263 i 509 prije dva dana)..
Nesto definitvno nije u redu a sta i u kojem razmjeru nadam se da cu saznati u petak nakon jos jedne bete :roll: jel je rekao Luci da cemo onda tocno sjesti i vidjeti sta cemo.
Nekako mi smrdi na vanmatericnu...pa se jos samo nadam da ce sve proci bez komplikacija.
Ja sam ok, pomirila sam se s time da ovo nije TA trudnoca..i da cemo se ipak morati jos malo strpiti...
Puse svima..
tikice jako mi je zao... :love:
:( draga
drzim fige da ipak bude sve ok... :love:
draga :(
pa šta je to danas? baš je neki loši dan... svejedno~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok :*
draga :love:
Samo da nije vanmaterična (mada nažalost baš kod nje beta tako malo poraste, malo padne...). Drž' se i vibram da sve prođe O.K.
:heart:
Draga ~~~~~~~~~~~ da prođe sve ok...možda se bebač samo malo uljenio sa rastom... :*
draga~~~~~~~~~~
Draga vi~~~~~~~~~~~~ram da je mrvica samo malo lijena!
Mogućnost vanmaterične u IVF-u mi je totalno frustrirajuća :x
AuroraBlu evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu i uspješnu punkciju sutra :*
i mene frustrira ta mogućnost pogotovo što sam već proživjela jednu vanmateričnu
Reći ću dr.da doda malo OHO lijepila :lol: da mi nigdje ne odšeta.
Gabi, da, mi imamo istu dijagnozu :(
Uživaj, ugađaj si... nemoj se previše nervirat... samo 8) i :raspa:
~~~~~~~~~~~~ svim curama!
draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro
draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude najbolje što može, javi nam se
draga~~~~~~~~~~da bude sve dobro
AuroraBlu~~~~~~~~~~za prekrasnu punkciju
Hiii!!! Cure, da li znate da li je problem ako pijem KLO od 5-10. a vjerovatno cuna UVZ moc tek na 13. dc.... završava mi pijenje u petak, a u ponedjeljak ne znam da li cu stic ????
zisu,tebi i tm cestitam na curicama prelijepih imena :D
tikice ,uffffff ...sta reci, cekamo taj MB zajedno s tobom :love:
draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude kako i treba :love:
A kad bi trebala doci na ultrazvuk, na koji dan ciklusa, sta je rekao doktor?Citiraj:
točkalica prvotno napisa
Kod mene recimo to nebi bio problem jel mi je ovulacija uvijek na 15-16 dan ciklusa ali opet..rizik je to..pa ako si ga spremna preuzeti ok.
Zisu-čestitke za blizanke :*
Tikica_69 :cry:
Citiraj:
draga prvotno napisa
Nije rekla određeno, rekla je da joj se javim kad pocne M pa ćemo se dogovorit....ja sam bila shvatila da cu mozda vec 11 dan doc. onda sam namjestavala , izračunavala i na kraju se naravno lose poklopilo, ako dobijem sutra kao i uvijek 4 dan nakon duphastonea, onda ce mi KLO zavrsit na petak, a u pon. mozda stignem znaci ili 12, ili 13.dc
Ma ja bi naravno i 11 i 12 i 13 da treba, ali eto tako se poklopilo.
inače ne znam kad mi je O jer je vec 5 mjeseca nisam imala , dobijam M samo uz duphastone ( a do prije 6mj. o.g. je bilo prilicno ok, ciklusi su bil na cca 30 dana) i sad kad je krenulo je krenulo...M nema, a ustvrdili smo da nema ni O, pa sam dobila KLO. Ovu M koju sad cekam mi je tek treća od 6 mjeseca Ovo mi je vec 76. dc.
Vjerujem da necu dobit O tako rano nakon ovako divljih ciklusa, ali da li je preporučljivo ako ne odem na UZV 11, 12. da budemo u akciji, da slučajno ne propustimo ono sto cekamo 80 dana!
Da li mogu imat normalne odnose za vrijeme klomifena ili ima razloga zasto bi se trebali suzdržat ili nesto??
Malo sam se raspisala :mrgreen: ,ali hvala na odgovorima!!
I svima zelim da sto prije dođu do bebice!!
Dobro a u kakav postupak ulazis?
Ja sam bila na Klomifenima kad sam isla na inseminaciju i tada nista nije bilo zabranjeno - cak je kucna radinost :mrgreen: bila preporucljiva.
A ne sjecam se ni da mi je itko ista branio ni kad sam isla u IVF.
Mislim da je ipak najbolje da nazoves doktoricu kad procuris i kad ces znati tocno kad mozes doci - da pitas za sve detalje.
Sretno!
Nikakav postupak, samo klomifeni ( duphaston, klomifeni), rekla je da cemo probat 3 mjeseca na klomifenima, da vidi da li cu reagirat i sta ce bit.....ovo mi je prvi put da ista pokusavam na necemu sto nije skroz prirodan odnos bez sudjelovanja liječnika ili tableta.
Posto je sve ostalo u redu, zeli izazvat O da vidimo hoce li upalit!!!
Imam neke male ciste, ali ona kaze da one ne bi trebale radit probleme da su premale.
zisu cestitam od srca i svaka cast za tako velike cure sretno!
splicanka poručuje da ovaj put neće biti mama, danas ide na kiretažu i moli da ne ostane ne popisu trudnica
splicanka :heart:
splicanka :love2:
a boze dragi sta se ovo desava sa nasim trudnicama :cry:
splicanka draga moja žao mi je :cry: :cry: :cry: .