Roza samo još malo,znam da jedva čekaš malenoga ali Špirek je mali fakin koji će vas iznenadit na Valentinovo
Osjećam to:mrgreen:
Printable View
Roza samo još malo,znam da jedva čekaš malenoga ali Špirek je mali fakin koji će vas iznenadit na Valentinovo
Osjećam to:mrgreen:
Roza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da krene danas samo ili sutra na CR ako već mora
Chocco-meni se u prve dvije T uopće nije toliko spavalo,ali sad sam već 28tj i dalje se nikako naspavati.Ružni snovi da ne pričam,sanjala sam neki dan da mi je pukao vodenjak i da ga ja očajna pokušavam zaustaviti...I s E su me u zadnjem tromječju mučile noćne more,sad će vjerovatno i više...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok!!:love2:
a špiro, špiro.... tc.tc,tc...
drage cure, javljam vam da Roza sutra ima carski rez između 8 i 11 pa u to vrijeme molim vas za puno pozitivnih vibrica i molitvi da sve prođe brzo i da konačno naša Rozi zagrli svog najdražeg Špiru
Roza i Špiro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret :heart:
drage moje trudnice, trudilice i tužnice sve vas puno ljubim :kiss:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe dobro!
roza vibriram za sutra,zelim ti najljepsi susret s špirom. u mojim mislima ste i molitvama :heart::heart::heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~za Rozu i Špiru, za najljepši susret i da sve prođe SUPER !!!
Neka ih prati Bozji blagoslov :heart::heart:
Uz njihove male andjele cuvare, nista im se lose ne moze dogoditi :love2:
U nasim ste mislima i molitvama :*
:heart::heart:ZA ROZU:-D
:zaljubljen: ZA ŠPIRU:zaljubljen:
Neka sutrašnji dan bude srečom ispisan .Roza i Špiro,tata Ante u mislima smo s Vama .
Hoće li forum sutra izdržati sve naše čestitke? Jedva čekam divne vijesti i novi avatar. Rozi , tati, sinčiću i cijeloj familiji~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
:heart: ZA ROZU I ŠPIRA
stalno kontroliram novosti na forumu, i vidim da je sutra veliki dan. Ja sam isto na carski rodila
jao...naježila sam od uzbuđenja. sutra je veliki dan....jedva čekam da netko objavi vesele vijesti....
Roza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno pozitivnih vibri ti šaljem i pratit ću te svojim molitvama da sutra sve prođe kako treba, a vjerujem da hoće. uskoro ćeš grliti svog Špiru....:heart::klap:
Neka ih prati Boziji blagoslov u najradosnijem trenutku,trenutku najzeljenijeg susreta.Za Rozu:heart::heart:,za Spiru:zaljubljen:i tatu:klap:pratit cemo iu u mislima i molitvi.Zamislite samo te srece,ajme hoce li Roza uopce uspjeti oka sklopiti.
drage moje sve vas nosim u :heart:i mislima.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Rozu i Špiru
Vibrice do neba za rozu i spiru...
choco i bzara: kako ste ?
Baš neka je sa sreČom! :mrgreen:
Za najljepši susret! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Rozu i Špira
Laku noć Špiro! :zaljubljen:
još noćas u maminoj buši, a od sutra u maminom zagrljaju!!! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Neka sve prođe ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozić želim ti brz oporavak, iako mislim da čim vidiš svog mališana neće te više ništa boljeti. :mrgreen:
Za najljepši susret! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D:-D
Rodila noćas ,4250, još čeka da ga vidi
:-D:-D:-D:-D:-D
JEEEEE!!!!!!!
BRAVO ROZA, BRAVO ŠPIRO!!!
Velike čestitke cijeloj obitelji, jedva čekam slikice tog malog (velikog) ljepotana!!!!
Konacno je dosao i taj dan. U mislima smo sa njima, neka sve prodje kako treba ! Ostalim mamama na ovom pdf-u zelim svu srecu ovoga svijeta, da i za vas vibramo na ovakav dan. Pratim vase price i molim za sve vas. :love2:
Nisam ni vidjela gornji post, CESTITKE velike cijeloj obitelji, evo i suze...radosnice
Čestitke mami i tati na velikom dječaku!
Neka bude zdrav, sunce malo...:heart::heart:
Da li se to mali preplasio carskog pa odlucio izaci sam? Veliki poljubac i puno cestitki od nas. :-)))
Bravo Špiro i Roza :zaljubljen:
:sing::preskaceuze::-D
mami i tati čestitke od srca na dolasku velikog dečka na svijet :heart:
Špiri želim dobrodošlicu među nas, da bude veseo, zdrav i okružen ljubavlju
p.s. bit će da se preplašio CR-a i odlučio mamu razveseliti ranije
Cestitke :-D
Aaaaaa, čitam prvo, OK, još malo pa je carski, vrijeme je za držati fige... nastavim čitati... kad ono frajer je vani, isuse suze mi samo idu...
Da, maleni frajer se predomislio, nije želio da mamicu režu....
Joj, mogu samo zamisliti Rozino i Antino uzbuđenje!!!!!!!!!!
ČESTITAM!!!!!!!!!!
Iskrene čestitke hrabroj mami i cijeloj obitelji!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
sad sam dobila poruku od Roze:
donijeli su joj malog frajera da ga vidi! kaže da čim ga je primila prestao je plakati! :zaljubljen:
predivan je, a ona je u šoku i ne može vjerovati da joj se to događa!
a ja samo cmizdrim od jutra (trudnički hormoni), ne mogu vjerovati da je ljepotan s mamom! jedva čekam da ga vidimo! :heart:
divan dan danas!!!! divan! :zaljubljen:
rodila je na carski, hitno, pod općom anestezijom, detalje ne znam, poslije će pisati, nije ni važno , glavno da su oboje dobro; evo prenosim njen sms :
"Predivan je, ja sam u totalnom šoku! Prepoznao mi je glas i prestao plakati.I gleda u mene bez prestanka.Nemam riječi, nije mi još došlo iz dupeta u glavu...."
joooj koji krasan dan...:-D
a jadna, ipak je bio carski :-(...
Ma dobro samo neka su oboje živi i zdravi, vjerujem da će se Roza brzo oporaviti :heart:
Čestitke mami i tati.
ČESTITAM !!!
Draga Roza, dragi Špiro, cijelu noć vas sanjam... I Špiru kako se rodio... Evo, plačem...
Draga Roza ti si prva osoba na ovom svijetu zbog koje sam toliko sretna, zbog tvoje sreće... Sad sve ima drugačiji smisao.
čestitke mami i tati :zaljubljen::zaljubljen:
Špiro dobrodošao :heart::heart::heart:
roza draga od srca čestitam.... i ja plačem od sreće.... Toliko ste čekali taj dan i hvala Bogu vaša najveća sreće sada spava u tvom zagrljaju.. Želim vam svu sreću ovog svijeta... predivno....
Špiro dobrodoša ti nama (napokon):-D:-D:-D
Srce lupa, oči pune suza od sreće. Sve najbolje novorođenom veeelikom dečkiću.:-D