:heart:evo ja dodajem pregrst~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas za sve kaj vam treba
Printable View
:heart:evo ja dodajem pregrst~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas za sve kaj vam treba
hvala molu:heart:
iščekujemo ovaj mjesec bar 3 trudnice da prestanemo biti klub luzera:-) i da zaslužimo naziv klasa optimist:-)
Ma kakav klub luzera, pa ovdje sve pršti od akcije!!! :-)
Posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~ danas za vikki i tikicu!
Ništa od mene, prazni folikuli :-( Od nas 20 netko je morao biti i bez js, no čini mi se da uvijek ja izvučem kraći kraj u statistici. Još me dosta boli (ovaj put je bilo prilično bolno) i odoh spavati do daljnjega.
Poskočit ću za tikicu :-D i ~~~~~~~~~~~ za sve vas.
Cure :heart:
mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo vibri s drugih strana:heart:
I da, može kava sutra :-)
Vikki :heart: ma baš mi je žao :-( Srećom, sportskog duha ne fali, pa si sljedeći mjesec već u novoj akciji!
Cure, jeste li za kavu u četvrtak ili sutra? A čekamo i Tikicu da se javi.
vikki ma bas mi je zao. nekako sam se nadala, naime pratim iz prikrajka pa su me bas razveselila tvoja dva folikula, drzi se
svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vikki draga, šaljem puse i odmori se...sutra ćemo se tješiti (možemo se i grliti:-))
i ja na poslu popravljam statistiku, jedina ja N98, neko mora i to...
tigrical, mila moja, samo ti navrati, i (moja) nabrušenost ulazi u našu dijagnozu, jednom mi je dr R reko (na moju ljutnju) da i to ulazi u opis njegovog posla:-)
AuroraBlu - ET 08.02. čekalica bete-test 19.02.
venera3 - AIH - čekalica bete 19.02.
tikica_69 - MB - punkcija 15.02.; ET 18.02.
taca70 - MB - uskoro pikalica
tiki?
Ruža~~~~
Mimek-start 23.02.
Cure, eto mene, umorna ko pas i idem spavati. Kao sto vam je Mare vec javila, dobili smo 3 lijepe i zrele jajne stanice, spermiogram je isto jako dobar, pa eto, iscekujemo cetvrtak.
Ovo mi je 13. postupak i mogu reci da imam iskustva u MPO vodama i ovaj MB je zaista nemjerljiv naspram ijedne nase klinike. Sve prsti od ljubaznosti i optimizma.
Vikki, m arta - zao mi je cure, jako mi je zao :cry:
Hvala vam sto ste mislile na mene, eto meni je pomoglo :love2:
Viki... :heart: Odspavaj, odmori se, i pogledaj prema sljedećem ciklusu... :love2:
Tikice, čestitam i vibram za te krasne JS u labosu... :heart:
Viki žao mi je, al naš je idući mjesec! :-D
Tikice 69 vibram za 18.02. :heart:
AuroraBlu, Venera3 za 19.02. :heart:
Taca70 i ostale koke :-):heart:
M arta, vikki, svi se nadamo boljem sutra.
Tikica69, super za js a o atmosferi u Mb sam cula sve najbolje.To mi puno znaci.
Milmek, kad ce nalaz?
Moze kava sutra.Ok?
ja sutra ne mogu, obećala sam se svojim dečkima, ali mislim da je u redu da idemo na ruku aktivnima...
bit će još :coffee:, pa vam želim ugodan žlab, žlab
cure svima :kiss:
a kada je kava i gdje?
može kava onda sutra oko pola 5? staro mjesto ili Kolding? Mimek, a baš mi je žao...
Može!
Ma vidjet ću da li ću stići, ali neću vam se obećati... i meni je baš žao... ipak mi je ono u živo draže što se i vidi iz broja mojih postova u usporedbi koliko brbljam na kavi
taca70 mislila sam danas nazvati, ali rekla mi je za 10 dana, a to bi bilo tek 18.02.
Zvat ću ja sutra...
vikki draga baš mi je žao, ali ja vjerujem da će te ti i tm složiti vašu sretnu priču u kućnoj radinosti:love2:
tikice draga ~~~~~~~~~~~~~ od srca da tebi MB bude tvoj bingo
Svim kokama hrpetina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da nisam više čula riječ luzer a kamoli klub luzera :-x
Dakle, danas je kava u Koldingu. Mimek, žao mi je, ali znaš ti da ćemo mi to ponoviti vrlo brzo, možda i prije nego što misliš :-) I daj zovi za te nalaze!!!
Pusa i pozdrav svima!
Aurora čekalica, znaš jel dođe anaea40? vikki, kako je? m arta:heart:
Ja nisam sigurna da cu danas moci, ali nikako ni da saznam da li K ili OPC ....
a ko može danas osim aurore, vikki i kasnije gričanke i mene:-( taca? , tikica-aurora je napisala kolding
Anaea, moraš ponekad pročitati 1-2 posta unazad, non stop pišemo o tome kad i gdje je kava :-). Evo, na ovoj istoj stranici stoji: Kolding (Berislavićeva), 16.30.
Anaea, jel ti odgovara danas ili bi rađe u četvrtak?
Cure, dolazim danas u 16i30 u Kolding i molim vas da nista ne mijenjate jer vise necu biti za kompom pa da ne gluvarim tamo sama.
ma Aurorice ja nisam htjela propustiti prije nego odem na VV da me ti povučeš za nos :-)
opet moje praznovjerje :oops:
taca, nema mijenjanja, vidimo se popodne, mimek i ja dođemo oko 20 do 5
snijeg pada..uzivajte na kavi, ja sam s vama u mislima...i na sljedeću dolazim da me se povuče za nos :-)
Mimek želim ti uspješan start 23. 2. meni je na taj dan prošle godine bio uspješan transfer
cure u klubu ne dajte se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Eh pa k vragu, ja neću stići na kofi jer sam zbog prvotnog dogovora u četvrtak natovarila tj. preusmjerila svaštanešto na danas. Baš mi je extražao i očekujem da me se večeras utješi s detaljnim izvještajem s kufice !!!!!