SRETAN DAN ŽENA !
Držite mi fige za sutrašnju betu ako danas ne procurim( imam srtašan osjećaj da hoću)
bugaboo sretno danas
Printable View
SRETAN DAN ŽENA !
Držite mi fige za sutrašnju betu ako danas ne procurim( imam srtašan osjećaj da hoću)
bugaboo sretno danas
Iva mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku tetu betu
Bugaboo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ također!
Sretan 8 mart!!!!
Cure sutra mi je 12 dpt pa cu sutra vaditi betu, htjela sam raditi danas test, ali me MM odgovorio. Javim vam sutra cim saznam, hvala na vibricama:love2:
Drage moje želim Vam Sretan dan Žena!
Ja idem opet na AIH tek u 5 mjesecu jer sam prije 10 dana operirala polip na maternici. Sad doma odmaram.
Nadam se da će slijedeći biti dobitni :-)
Tihić za sutrašnju veliku tetu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
Curkeeee u dogovoru s dr. vadim betu sutra ujutro...da budemo ziher sigurni....sretan Vam dan žene oliti 8.mart :-)
Sada sam bila kod doktorice i rekla mi je da ću krv vadit tek u petak,a ne sutra. Užas još čekanja!!!!!
Meni rekla da vadim betu 12 dana nakon transfera zametaka koji su vraceni 3. dan.:cekam:
U petak mi je 12. dan, al ja sam računala po otpunom pismu na njemu piše 10. dan.
Ma možda je i bolje još malo pričekat.
Curke koje ste u labu na SD vadile betu, kad je obicno gotov nalaz? Da znam da li da sjednem na kavu 2 sata i pricekam ili da odem doma nakon vampira.
Mislim oko 13h....ali sve ovisi o gužvi, nekada zna biti i ranije......
E da ja bila na uzv- mala je super, sad nema greške vidjela sam i ja pipu.......curka je definitivno!!!:zaljubljen: stalno se koprca i okreće, nemirna je,ali nam nije dala ličeko da ga vidimo, zagnjurila glavu u posteljicu i ne mrda....sramežljiva mamina culka!!!!
bugaboo ujutro do devet ti primaju uputnice,a poslije 13 ti je gotov nalaz tako da to bi bila duuuuuga kava... želim ti veeeeeeeeeeeeliku betu:angel: svima drugima isto neka bude velika. ines draga za sutra da što bezbolnije prođe:love2:... i još vibrica za našu mare koja nije tu al danas imala punkciju 3js,da joj ove tri donesu sreću jer 17 godina ju čeka..... i :zaljubljen:za naše trudnice...
šniki me pretekla... jao draga obožavam ovo čitati ovako sa uvz,dobre vijesti... naravno da je divna curica kad ima divne roditelje... :dancingfever::sing::sing::sing::dancingfever:
šniki, ma predivno! Pa da logično je da je cura, one su jači borci od muškića. Izborila se ona za svoje mjesto pod suncem!!!:zaljubljen:
šniki super,znači ipak je pišurlina! Ocito su sve bebice sa SD nemirne i vragolaste,jer i moja se non-stop okretala i bila živahna. nek su one nama samo žive i zdrave i nek:bouncing: koliko ih je volja! :preskaceuze::kiss:
evo danas mi konačno stigla vještica...:-Dne mogu vjerovati da joj se toliko veselim:-D...e pa i meni je dr.B rekao AIH svaki drugi mjesec...:roll:
šniki:zaljubljen: za malu princezu...
kiara79 konačno!!!! I kaj sad, sad buš na klomifenima pa na AIH.....?
Evo mala me lupa, mislim da vas pozdravlja!!!!
YEEEEESSS...Klomići od srijede...
Šniki samo nek mala partija u busici, znaci da joj je lijepo. Mozda se drugi put okrene da vidite liceko:bouncing:
šniki prekrasno curka:zaljubljen::heart:
kiara79 ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak
kikla123 hvala draga!!!!
Ajd da malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje akcije, jer kako vidim ima ih: dakle ines31 neka ti dadu koktelčić, malo te omame i uspješno povade sva dobra jajca:klap:
bugaboo, IvaMIa,tihić~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnje velike bete, od kojih će vam se zavrtjeti u glavi:klap:
kandela draga, pitala sam se kaj je s tobom......odmaraj i što prije se oporavi i onda u 5mj u akciju:heart:
ja ću se malo švercat i potpisat šniki...:mrgreen:..ajmo curke go,go,go....
:klap::klap::klap:
i ja navijam za cure sretno sutra, a ja ću čekat do petka
Iva Mia - čeeeeestiiiiiiiitkeeeeeeeeeee do nebaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
Kiara79 - samo hrabro, glavu gore i misli pozitivno, želim ti da ti ovaj aih bude dobitni !
tihić - čekanje je ono najgore od svega (barem meni)... držim fige da se mrvica primila ;-)
Drage forumašice, pozdrav!
Nova sam ovdje, iako sam često s vama čitajući što pišete o svojim nadanjima, emocijama, strahovima, iščekivanju.. Šaljem vam pozitivnu vibru i podršku..Ja se još uvijek emocionalno oporavljam od vanmaternične trudnoće krajem prošle godine, i nadam se novom postupku kroz neko vrijeme. I uživam u našem malom zlatu koje uskoro slavi drugi rođendan..
Puse svima
Bokić ženskice. danas imamo svašta bete,punkcije....uh baš zanimljiv dan.... za sve koje čekaju betu:angel: da im bude velikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko kuća kak moj nećak veli... ines za uspiješnu punkciju. snjeguljica sa dva a,dobro nam došla i još prije ostala trudna. moj transfer je sutra ja sam tako nervozna za pop... prije nisam bila tak,sve sam počistila,generalka niš nije pomoglo da se smirim-... katastrofa a inače nisam tak,al danas me fakat primilo......:lol::lol: vrapče mi je usput do bolnice....pa mogu svratit:mrgreen:
KIKLA123 draga moja, naravno da si sva nemirna i živčana, pa sutra ideš po svoje bebice:-Dpa kaj, dopusti si malo treme, velika je to stvar:heart:
Ajmo te bete na pregled.....di ste nam culice....bugaboo, Iva Mia:cekam:
snjeguljicaa baš lijepo da si nam se pridružila, odmaraj i pripremaj se za neke nove akcije....pusa malom zlatu:zaljubljen:
Evo drage moje mene s punkcije, dobila opću, tak da sam super, ništa osjetila dobili 7 jajnih stanica! Sad samo da se fino oplode!!!
Za velike bete danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!
ines31 super za tvoja jaja...i za bezbolnu punkciju...:-D
snjeguljicaa dobro nam došla..:angel:
ajmo curke sa tim velikim betama na vidjelo...:klap:
već sam nestrpljiva,od jutra čekam...:heart:
KIKLA123 - bit će sve super kad ti sutra vrate bebice...samo smireno....
curke sa betama - nestrpljive smo (ja i moja SD curica u stomaku)... držim fige da napunimo onaj pano sa bebicama....
Pusa svima
Cure nista od moje bebice za sada, beta je 2.39:cry:
Za 2 tjedna sam gore na dogovoru za iduci postupak...
Iva Mia nadam se da si ti danas imala vise srece:love2:
bugaboo jako mi je žao. Znam da su sad riječi utjehe bezvrijedne, ali znaj da nisi sama:
bugaboo draga...žao mi je..:love2:
bugaboo e baš mi je žao, drž se draga:love2:
Curkeeeeeeee moja beta je danas 275,5...znači definitvno se zaljepilo....jooooj tako sam sretna....:-D:-D
Bugaboo draga tako mi je žao....baš razmišljam kako ću napisati svoju sretnu vijest, a vidim kod tebe -, a baš mi je žao al ne daj se pokolebati idemo dalje...glavu gore
Iva Mia to je onda definitivno to:-D:-Djako sam sretna zbog tebe:heart: