prestrašno,nisam neki pisac ovog foruma ali neke ljude jednostavno primjetiš,tako sam ja nju primjetila
plačem....nemogu si pomoći jer mi je neshvatljivo da će te djevojčice odrastati bez majke.....
R.I.P Vanessa
Printable View
prestrašno,nisam neki pisac ovog foruma ali neke ljude jednostavno primjetiš,tako sam ja nju primjetila
plačem....nemogu si pomoći jer mi je neshvatljivo da će te djevojčice odrastati bez majke.....
R.I.P Vanessa
:cry: zbogom draga prijateljice
Teško je prihvatiti da se događaju ovakve tragedije... Iskrena sućut obitelji i prijateljima, svima koji su je voljeli i neka dragi Bog posebno čuva njihove djevojčice. Počivala u miru
iskrena sućut.
toliko neočekivana i neobična nesreća za naše vrijeme
Iskreno saucesce. Strasno.
Iskrena sućut.
:-(
:cry:
Iskrena sućut!
Ajme koja tragedija :cry:
R.I.P. Vanesa
Stvarno mi je žao. I nje a i njene dece.
iskrena sucut
Iskrena sućut svima koji su je poznavali.
Iskrena sućut
nije me bilo mjesecima i sad vidim ovo
iskrena sućut suprugu i curama
draga vanesax, RIP
Ja sam tek danas saznala za ovu tragediju.
Iskrena sucut njenim najbližima. Bože daj im snage.
Počivala u miru Božjem.
:(
Ne mogu doći sebi... :cry::cry::cry: i ja sam bila jedna od onih koje smo s njom odbrojavale... tako divna i topla... pretužno i prebolno, nema tih riječi utjehe koje mogu ublažiti takvu tragediju.
Jedna sam od onih koje su ovdje gotovo pa slučajne prolaznice..ali taj nick je jedan od onih koje sam zapamtila iako nikada nisam poznavala forumašicu Vanesu, jednostavno sam šokirana spoznajom kako čovjek u jednom djeliću sekunde nestane, nema ga više... iskrena sućuti obitelji, tužna sam znajući da će curice rasti bez majke, užasna tragedija :( :(
Moja iskrena sućut obitelji, koju izražavam ovdje, na forumu.
Teško je zamisliti i uopće znati, gdje nas vodi naš put ...
Neka dragi Bog podari snagu njenoj obitelji!
Iskrena sucut obitelji.
Pocivala u miru.
Tako strašna i tužna priča:-(
Draga Vanesa počivaj u miru.
Iskrena sućut obitelji.
iskrena sućut :cry::cry::cry:
Pretuzno je i prestrasno ovo sto se dogodilo...Nisam ju poznavala ali sama cinjenica da je ostavila dvoje djecice i supruga je dovoljna da te stegne oko srca...Pocivaj u miru draga vanesax :-(
prestrašna sudbina....
:-(
nadam se da će i njena djeca nositi sa sobom te tragove ljubavi....Citiraj:
Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom."
Počivala u miru.
Iskrena sućut obitelji.
počivala u miru!
Pretužno za cjelu obitelj.
R.I.P. vanessax.
tek sam sada vidjela i ne mogu vjerovati :cry: počivaj u miru! :heart:
Iskrena sućut :-(
Pretuzno...pocivaj u miru, Vanesa. Iskrena sucut obitelji :cry:
Jadne curice :cry::cry::cry:
Tek sad vidim ovu pretužnu vijest :cry::cry::cry::cry::cry:
Iskrena sućut obitelji
Pretužno.
Moje iskreno saučešće, počivala u miru Božijem.
prestrašno :(
moja iskrena sućut :(
:cry: Iskrena sućut
Iskrena sućut obitelji.
R.I.P. Vanesa
Iskrena sućut:cry:.....pretužno
Iskrena sućut
Drage forumasice,
Vanesa se mnogima od nas uvukla u srce i tesko je ne prisjetiti se svaki dan, nje i njenih djevojcica.
Bila je aktivna u virutalnom svijetu i bez obzira sto nisam imala srecu upoznati je, bila mi je jako dobra prijateljica - meni i curama koje pisemo i na drugom forumu gdje je Vanesa pisala i davala dragocjene savjete. Bile smo zajedno kroz trudnocu sa Lirom, dijelile price sa poroda, brojale prve zubice...
Nakon tragedije koja se dogodila nasle smo se u vakumu, htjele na bilo koji nacin pomoci, zagrliti, plakati, dati..
Rodila se ideja da barem na neki nacin pomognemo obitelji, a posebno njenim curama Liri i Kseniji.
Tako je i krenula akcija sakupljanja financijske pomoci, koja jos uvijek traje, a sve prikupljeno proslijediti cemo Liri i Kseniji.
Kako je Vanesa bila aktivna ovdje na forumu i mnoge od vas je poznajete, uz odobrenje osoblja Rode (hvala puno), stavljamo i ovdje info o svemu. Za sve dodatne informacije, broj racuna, bilo kakva pitanja, javite mi se na pp.
Novac nikada nece utjesiti njezine male djevojcice, niti ce vratiti njihovu mamu, ali zelimo od srca poslati dio svih nas i omoguciti im da mozda kupe nesto sto jako zele, da odu negdje gdje jako zele..
Isto tako u pripremi je kuharica sa svim Vanesinim receptima, koju cemo dati Liri i Kseniji, da jednog dana osvjeze kulinarska sjecanja na svoju mamu koja je toliko obozavala pripremati jela i bila inspiracija mnogima od nas.
Pripremile smo i sve postove koje je Vanesa pisala i slozile u svojevrsni dnevnik.
Bilo bi prekrasno kad bi netko i tu napravio isto, ako je to moguce. Mozda administratori znaju kako je to najlakse izvesti. Da jednom njezine cure vide koliko im je mama bila Velika i koliko je pomagala drugima.
Vjerujem da je Vanesa sada negdje medju adjelima, vjerujem da cuva svoje cure i salje im puno, puno ljubavi.
Ono sto ja osjecam je da cu uvijek odrzati spomen na nju, na zenu koja je za mene bila olicenje majcinstva :heart:
:(
A jel se zna kako se točno dogodila tragedija?
BubikaM, predivno :love: