Matahari,
evo sada sam pročitala na svojim uputama od doktora prije aih-a napisao je ambulantno liječenje -dnevna bolnica ....
Printable View
Matahari,
evo sada sam pročitala na svojim uputama od doktora prije aih-a napisao je ambulantno liječenje -dnevna bolnica ....
hvala narnija! držim fige za ogromnu betu!
Jel zna netko da li se na Vinogradskoj daju neke injekcije nakon transfera kao što su to radili na VV-u?
U pravilu se ne dobiva.
I kao što se vidi iz potpisa - nije ti ni trebalo:mrgreen:
Nisam iz VG, ali samo hoču naglasiti da se ne treba opterečivati s tim inekcijama - ima hrpetina trudnoća bez toga. Od Maribora nadalje....
Dapače meni su te inekcije nakon transfera čak jako naškodile, ali to je već off
(Da i to jako, Choragon me dotukao)
curke, odmah se ispričavam kaj ulećem s ovim pitanjem, ali kinki me zaintrigirala kad je napisala sa "nema idiopatske neplodnosti" za doktora radončića. budući da mi neće nikak otvorit opciju pp za kinki, pitam ovak, javno, di se može doć do tog doktora? malo sam gledala, samo u poliklinici vili? jer i mi imamo tu famoznu dijagnozu pa bih rado i ja čula kaj bi mi taj divan doktor savjetovao.hvala
svima puno sreće!
cure bok, odmah se ispričavam kaj ulećem s pitanjem, al kinki me zaintrigirala s "nema idiopatske neplodnosti" za doktora radončića i sad, ne znam zakaj, al neće mi otvorit opciju pp za kinki, pa piatm ovak javno: di se može doći do tog doktora? malo sam gledala, samo u poliklinici vili? jer i mi imamo tu famoznu dijagnozu, pa bih rado čula kaj bi meni taj divan doktor savjetovao. hvala
puno sreće svima!
cure bok, odmah se ispričavam kaj ulećem s pitanjem, al kinki me zaintrigirala s "nema idiopatske neplodnosti" za doktora radončića i sad, ne znam zakaj, al neće mi otvorit opciju pp za kinki, pa piatm ovak javno: di se može doći do tog doktora? malo sam gledala, samo u poliklinici vili? jer i mi imamo tu famoznu dijagnozu, pa bih rado čula kaj bi meni taj divan doktor savjetovao. hvala
puno sreće svima!
sandraks šaljem ti pp
sandraks, i ja sam ti poslala pp :-)
Pozdrav svima,obzirom na silnu strku na vv,željela bi se prebacit kod vas. Interesira me na koji broj se mogu naručit i dali nekog možete preporučit. hvala,može i na pp.
andy, sve ti piše ovdje:
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...skoj&Itemid=81
A za preporučiti - ta ti opcija puno ovdje ne pomaže jer su na odjelu dva ginekologa koja se često mijenjaju, tako da se ti samo naruči i sve pet!
KBSM::Klinika za ženske bolesti i porodništvo::IVF Vinogradska
Ima i tu par informacija
andream,hvala.
Jutro!!!
Pa zar je ovaj podforum malo zaspao:-o??
Zar nema nikoga u postupcima??
Znam da je Andream danas na uzv-ako se ne varam-javi se šta ima:-)
evo, ja javljam da je AIH jutros odrađen!!! nadamo se najboljem!
a ja javljam da sam dobila mengu 9 dan poslije transfera ...a eto idemo dalje bez osvrtanja ...pusa svima
Da, poliklinika Vili. Ali možeš ga kontaktirati i na Zdravlje i život prek interneta, tamo mu postaviš pitanje i odgovori ti za dan, dva. Obzirom da si iz ZG, odi k njemu na Vili, odnesi mu nalaze, on će ti dati preporuke za pretrage koje trebaš napraviti, i te kratke konzultacije će ti naplatit 50kn. S tim papirom odeš svom ginekologu koji će ti morat napisat uputnice. Ne znam zašto ne mogu primit pp, poslat ću ja tebi br mob ako te još šta zanima.
Cure koje ste prošli stimulirani postupak, da li vam je dr dao da vadite krv za razinu estradiola pred kraj folikulometrija?
Pitam jer je danas jedna pacijentica spomenula da je vadila E a nisam stigla pitati zašto i na koji dc...
Narnija, :-( baš mi je žao... Neka ti idući put uspije!!!
Tikica :bye:
Andream, novost je da doktor u Vinogradskoj traži estradiol. Veselilo bi me kad bi to postala praksa prije punkcije.
Ninochka, go, go go for it!!!
Ja sam se predbilježila za 11.mjesec. Ko će sa mnom?
a gdje se vadi estradiol? ako je na endokrini, bojim se da nalaz nije isti dan gotov...
Endokrino.lab u Vinogradskoj nije povezan s MPO odjelom, i nažalost, ne možeš samo tako, bez naručivanja par mjeseci prije, banuti izvaditi estradiol. Osim ako to nije nova mogućnost od jeseni.
Narnija:love2::love2:
Matahari,sretno:-)
Andream,ja sam vadila E2 kad sam bila u stimuliranom i to valjda zato što su mi folikuli bili mali.tj.slabo su napredovali,a s obzirom da nisam imala vremena hodati po bolnicama,ja sam to vadila privatno jer mi je trebalo hitno.
Ninochka,super,znači dobili su lijekove
AuroraBlue,za 11.mjesec:-D
Ja idem danas gore,na uzv,prirodnjak-po sluzi sam skužila da mi se sprema ovulacija,a sad kakva je prava situacija,vidjet ćemo uskoro8-)
da se i ja javim sa svojim iskustvom, mene nitko nije slao na vađenje estradiola u ovom stimuliranom postupku, tako da to sigurno nije praksa. Vjerojatno ovisi od slučaja do slučaja...
meni je endo lab u vinogradskoj jeziv s tim naručivanjem mjesecima unaprijed... katastrofa!!!
Haj endo lab je nezgodan,ali ako se setre lijepo zamoli da vam to treba i da je dr iz vin ordinirao u Mpo svrhe hoce izaci u susret.Meni su rekli nema problema takvim zenama izlazimo u susret.Ja uvijek pocnem s mojom famoznom recenicom mogu vas nesto lijepo zamolit i smijesak mm vec dobi fraze na to,al kaj pali sve obavim bez narucivanja
lastavica, a kad je onda nalaz gotov?