:klap: andream! šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za labparty :-)!
Printable View
:klap: andream! šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za labparty :-)!
evo imamo 3 oplođene (ICSI-jem), dvije JS neće ići na smrzavanje (srećom). transfer vjerojatno četvrtak.
Eto tvoj san je bio čista panika :-).! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak!
andream ~~~~~~ do neba za :angel: ili :angel::angel:! :heart:
mali-mis jako si me razveselila :heart:
andream, prekrasno i šaljem ~~~~~~za dalje
Bubzi za sutra~~~~~
Bubzi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za barem 2 lijepe js sutra :-)!
Samo kratki prijavak: It's a girl! :)
Jutros napravljen anomality scan u 20. tjednu, sve ok! :)
Mojca:zaljubljen:, predivno:heart:
aaaaaa curica, prekrasno :-D!
Mojca ... bravo za curetak :zaljubljen:
Andream ... baš odlično! Za ET ~~~~~~~~~:klap:
Mali mis ... :klap: za srčeko!
Bubzi ~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i odlične JS !
Koke, u klubu je uzbudljivo! Svima :love2:
Mojca, ma curke su zakon, ne kaže MM uzalud da bi još jednu, he he... Predivna vijest da je anomaly OK. sad se uistinu možeš opustiti.
Mojca :zaljubljen:
Mojca, dvostruko :-D :-D
Mojca za lipoticu :zaljubljen:!
Mojca za tvoju curicu:heart:
andream, ~~~~~~~~~~ za transfer
Mojca, super za curicu! :klap:
Hvala cure! :heart:
Od srca želim da se uskoro zaokružite i potom javite iste ili slične vijesti. :)
Ne spadam ovdje (još) ali moram uletiti:
Mojca prekrasno! Koja će to biti principessa u obitelji!!! :heart:
andream bravo! :klap:
mali-mis čestitam na :heart:
Svim curama šaljem veeeeeeeeeeliki :* !!!
Mojca predivno :zaljubljen:
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak!
Mojca, hura za curicu. Uzivaj u iducih 20ak tjedana do susreta.
Andream, vidis da sve ide dobro,samo neka se tako nastavi. Cekanje ce biti najteze podnijeti.
Mali mis, ~~~~~~ da te sreca prati kao do sada.
Andream, prekrasno, jako mi je drago! dobro da si se izborila za "svoj" protokol
Mojca, MaliMiš, sjuper!
čitam da još vas pije vitex, i ja sam ga prošli ciklus počela piti, isto pitanje: imam kratku folikularnu fazu, vrlo kratku, u to je sad već preraslo u problem, tako rana ovulacija u prirodnjacima, kako vitex utječe na to ako tko ima informaciju? čitala sam da uravnotežuje hormone
Drage cure, hvala vam na vibricama. Baš sam se odobrovoljla nakon cijelog''dana grča''. Ne očekujem puno od ovog prirodnjaka, ali ide staričica ponovo tražit stančicu. I malo joj je muka. Naravno da ću vam javit rezultate ulova.
Bubzi, ~~~~~~~~~~~~~ za plodnu punkciju.
Cure, uz vaše čarobne vibrice naprosto mora biti uspješno. Ako ne ovaj put, sljedeći sigurno :-)
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer
mojca predivne vijesti: curka + anomaly scan OK
bubzi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
[QUOTE=Bubzi;1901415]....ide staričica ponovo tražit stančicu. /QUOTE]
Bubzi draga, ja sam pročitala da staničica ide tražiti staničicu. (Muška žensku, naravno!) držim fige da moje nesvjesno zna što priča. :)
Curke :heart:
andream draga ~~~~~~~~~ za dobitni transfer (dobila sam prijavak da si bila u pon. 8-))
Mojca bravo za curku :klap:
mali-mis čestitam na :heart: i želim ti urednu i školsu trudnoću do kraja
Osalim kokama svima :bye:
zlatta ja sam danas prekinula sa vitexom. Ne znam kakvo je stanje hormona kod tebe ali kako ja imam povišen estradiol a drugo je ok pisala sam na Suban da li da nastavim sa Evinim kapima. Evo odgovora:
Poštovana,
konopljika koja je u sastavu naših Evinih kapi djeluje na sniženje povišenog prolaktina i progesterona. Ukoliko su razine tih hormona u redu, tada nema smisla uzimati kapi. Također, pronašla sam u literaturi jedno istraživanje u kojem se navodi da se u središnjoj fazi ciklusa povisio progesteron i estradiol, tako da ipak bolje da se posavjetujete s liječnikom
jooj..nedavno sam bila na jednoj HR stranici koja tako lijepo opisuje sve moguce biljcice. linkat cu kad je opet nadjem, nazalost je nisam stavila pod favorite :(
uglavnom taj lithospermum ima gestagensko djelovanje.
isto tako se rado koristi za poboljsanje spermiograma..barem ovdje u alpskim predijelima.
naucila sam da subanovi nekad daju odgovore budi bog s nama.:twisted:
sjecam se objasnjenja na njihovoj stranici zasto se u evinom caju nalazi bazga..zbog okusa :lol:
istina je da djeluje na snizavanje prolaktina. da djeluje na snizavanje progesterona nije istina, bas suprotno.
vitex djeluje gestagenski, stoga i preporuka za tvoj slucaj jer kod tebe vlada estrogenska dominancija. istina je da istovremeno djeluje regulirajuce na ciklus...
http://www.ovarian-cysts-pcos.com/vitex.html
http://www.vitaminstuff.com/herbs-vitex.html
postoje i diskusije u kom periodu ciklusa koristiti vitex, neki su ginekolozi za koristenje samo u drugom dijelu upravo zbog gestagenskog djelovanja. no obzirom da vitex djeluje regulirajuce na ciklus, vecina preporucuje uzimanje citav ciklus..pogotovo ako se radi o estrogenskoj dominanciji..a kod onih koji imaju slabost zutog tijela moze biti isto do pomoci..djeluje i na snizavanje FSH..vidi link.
Prijavljujem sutrašnji transfer naših trojčeka :-)
mojca poz curki :bye:
andream i bubzi sretno
evo šniki vam svima maše
andream i bubzi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage curke, od mene ništa. Ovulirala prije punkcije pa nas poslalo na kućni postupak. Crkla od sreće:-x. Pa baš oba pukla. Ovo mi je sad 17. pokušaj (4 na VV i 13 na SD). Hvala vam što ste navijale za mene.
andream divno, ~~~~~~~~~~ za trojkice. Mojca curice su zakon!
vibr, vibr, svima curke za sve!:-)