tua - mi smo kupili dvije ovakve i odlične su, jako sam zadovoljna, a i mali vlasnici također
Printable View
tua - mi smo kupili dvije ovakve i odlične su, jako sam zadovoljna, a i mali vlasnici također
meni na slici izgledaju dosta manje, jel to tocno?
Ja sam od svoje ekipe dobila na poklon trippicu trappicu, ali ju jos nisam otpakirala jer ju jos ne moze koristiti.
A ako je otpakiram mislim da ce stariji htjet u nju i da je nece kasnije dati sestri... kako ste vi to rjesavale? Trappica koliko i djece? Skup sport.
Ova od biodrva mi se cini ok zamjena.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
leonisa - nisam nikad vidjela Trappicu u živo. Ova od Bio Drva je OK za običan kuhinjski stol, moji dvogodišnjaci se penju na nju bez problema, isto tako i silaze.
Cure, kad ste skinule nastavak za bebu i remenčiće. Moja mala sad ima 15 mjeseci, sama se popne i uskoči u nastavak.... Kontam bilo bi jednostavnoje da joj skinem, jer i izlazi iz njega kad sjedimo za stolom svi skupa i nije vezana. Uvijek se bojim dok sam u kupaoni da se sama ne popne unutra pa bubne pri izlasku. Mislim da je možda jednostavnije bez, jer je dosta spretna.
Možeš skinuti.
Super, jesam. Odlično mi je što može ostati donji jastučić i remenčići. :klap:
nakon 7 godina od kupnje mogu reći da mi je to najbolja stvar koju sam kupila za dijete.
Samo info onima koji dvoje između originala i kopije.
Nakon tri godine original osim ogrebotina bez greške, a na kopiji se odvojio gornji dio od donjeg. S tim da je kopija jako rijetko u upotrebi, a original svaki dan... osim što ga Smjehuljica koristi za sjedenje, ja ga koristim kao ljestve (znam da se ne smije, ali praktično mi :mrgreen:).
I nama je ovo jedna od boljih kupnji (a zapravo poklon od zaposlenika iz muzeve firme), nama je glavna zeza da s tim stolicama idu na fax za 16 godina .
A sada ozbiljno, moja prija ima originalnu trip trapicu iz '82. I sada je koristi njena mala. Neunistive su. I bome, idu s njima na fax ili je cuvamo za unuke :-)
Zna li netko je li ovo kopija ili original http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-o...-oglas-8576996
Hvala za info :)
Za prvo dijete sam uzela tripp trappicu preko njuskala, doduše ne od tog lika vec nekog iz ZG. Bila mi je cudna cijena, ali kad sam je vidjela u živo to je fakat original. I evo nakon 2 goidne moj Matko ju nije uspio niti malo oštetiti. A fakat nije nježan.
Za curu sam ponovo uzela preko njuskala. Ja prezadovoljna :)
Za cijenu jedne u ducanju dobla sam dvije :))