Na svom ili tuđem moliću, na svom ili tuđem ručniku, s tetkom ili bez nje - svejedno... ma glavno da je hitna blizu! ... eto to je moj zaključak na pitanje postavljeno u naslovu topica
Printable View
Na svom ili tuđem moliću, na svom ili tuđem ručniku, s tetkom ili bez nje - svejedno... ma glavno da je hitna blizu! ... eto to je moj zaključak na pitanje postavljeno u naslovu topica
E, to je posebna priča... na mom otoku je nekad bilo bolnice i liječnika, a sad su ukinuli... koma! Dođem ja s djetetom, a hitna na intervenciji i možda će liječnik s unesrećenim ići u obližnji grad (obližnji, uvjetno rečeno :/ ) pa neka dođem opet za pol sata, možda tu bude, a možda i ne. Srećom pa su mi susjede donijele priručna sredstva, pa smo sterilizirale ranu. I eno, ima dijete kvrgu na nozi jer nije imao tko zašiti - svo zlo s tim. Ali, pitam se - da je stvarno frka... kako onda? Jako loše su to riješili s bolnicama...
Što se desilo Vrijeska?
ovo ti je obvezna oprema za ljetovanje ;)
http://solutions.3m.com/wps/portal/3...eSkinClosures/
puntica:lol: na ležaljke, bit će da ljudi misle kako to ulazi u cijenu, kako netko za njih pripremio, e svašta
a inače meni nije ok. to s tim dolascima tik ispred tuđe kuće i uzurpiranje mulića
štajaznam, možda i postoji neko moralno pravo, more nije ničije ali ja ne bih to nikad napravila
postoje neke stvari u koje se ne dira i to ni ne treba biti negdje napisano i izrecitirano
moraš poštovati tu tradiciju, znaš da je to domorodačko, da ljudima to može predstavljati napad na njihovu privatnost
mi smo bili na Braču u mjestu Postira i do sada najljepše ljetovanje - uživali svaki dan i obilazili otok s klincima - milina!
prvi put da čujem da netko hvali na forumu naša mala Postira, baš mi je drago da vam se svidjelo :-)
b.klara sve nam se svidjelo od plaža po mjestu do onih koje su malo dalje npr Lovrečina i Bol, ribarske fešte po lokalnim mjestima, domaćini, domaći brački ovčiji suhi sir i svo domaće voće i povrće :)
i naravno ima turista ali nije krkljanac već laganini
ma bas vam hvala na ovom s mulovima, jos mi je samo taj stres jel cu sjest na neciji mul i hoce li me netko psovat, krivo gledat ili otjerat trebao u cijeloj ovoj strci s morem koju prozivljavam
Meda, možeš na naš, samo nemoj gola
Mi smo prošli stvarno dosta destinacija za ljetovanje u lijepoj našoj, ali meni osobno je najbolje iskustvo ljetovanje na Murteru, stvarno ima izbor plaža kakvih ti srce želi, a ima i pješčana plaža, što mi je spas jer se ne moram sekirati oko djece.
Jel bio itko u kampovima Rapoća i/ili Lopari u Nerezinama na otoku Lošinju? Koji ima bolju infrastrukturu i koji bi bio bolji za djecu? Bili u mobilnim kućicama, sredinom 6mj.
Nema veze što s enaplaćuje, ali zaosta vrijedi svake kune, pa neidemo 10 puta godišnje na godišnji. 15 kn po osobi pmožd aje puno ali na tjedan dana, to je cca 50 eu