čestitke i od mene :) a ja bi među čekalice :))) pripremamo se za jesen i na FET :))
Printable View
čestitke i od mene :) a ja bi među čekalice :))) pripremamo se za jesen i na FET :))
:-D:-D toooo!!! kako sam happy zbog tebe Mery13!
Mery evo i odi :-D:-D Čestitam!!!
Mery13 čestitam !!!!!!!!!!!!! Bravo!!! :klap: :-D :-D
Mery13 čestitam od srca:-D:-D:-D
Jupiiiii Mery, čestitam na prekrasnoj beti. Želim ti lijepu školsku trudnoću do kraja :-D
Mery13 čestike od srca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću do kraja!
Mary13,cijelo jutro gledam da objaviš betu!!! kao što rekoh,ništa manje nisam očekivala!!!
Čestitam od srca ,jaaaakkkooo sam sretna zbog vas ,samo mirno do kraja!!!
Mery, čestitam.
Kato, neka bude sretan FET i još bar jedno djetešce :yes: puse našem imenjaku.
Drage moje hvala vam od srca...svima, svima...tolko sam sretna...ma puknut ću od sreće...pusa svima a najveće mom doktoru Baumanu i biologici Dariji Hafner :kiss:
Mery čestitam!:-D
Kato vibram za dobitni FET
Mare hvala ti, nisam radila testić draga, nisam ga radila ni jednom, jednostavno ovo je bilo drugačije nego prošlih puta, prva tri do četri dana osjetila neke lagane bolove, grudi ogromne...onda usljedilo zatišje od četri dana ama baš ništa osim velikih cickica...osmi dan cicke se vratile u normalu onako ko pred mengu, pojavio se neki čudan okus u ustima kao da sam sažvakala neko željezo, tu i tamo jednom do dva puta na dan bol ko pred mengu ali završi u roku minute...i evo 12 dnt prekrasna beta kakvu sam i priželjkivala...pusa svima :kiss:
Mery tebi je danas 12dpt? o pa dosta je velika beta za 12dpt!
mogli bi biti i twinsi! iako znamo da nema tu pravila..
Mery13 čestitam i sretno do kraja:-)
blizanci su dvostruka sreća, želim ti samo nek te prati do kraja i da ti od danas svi dani budu ispunjeni srećom i da nam grliš svoje dijete /dječicu..:kiss::kiss:
Mery13 čestitke od :heart:!!!
Sad samo uživaj.....:bouncing::bouncing::bouncing:
wooooooooooohuuuuuuuuuuuuuuuu to Mary 13..čestitke.
Prijaljujem da sam od danas čekalice BETE.Moj 1 Aih je prošao ok.
postavit cu i ovdje ovo pitanje ako tko zna odg.
http://forum.roda.hr/images/icons/icon1.pngmene zanima kako to ide kasnije sa parcipacijom i sifrom 69 kad ostanes trudan i izgubis bebu u 21tj ?
ja hocu radit briseve i sad
nesto kompliciraju , kazu 6 tj od poroda sam oslobođena parcipacije i onda placam !!
sta je sad to ?? sta nisam vise neplodna tj. mm ?? gdje je nestala dijagnoza sterilitet ?
jel zna tko odgovorit , slicna situacija ?
I ovdje čestitam, da ne promakne :-) Čestitam Mery..... :-D:klap:
Matko, sretno u isčekivanju bete i da nam i ti obajviš neku krasnu brojčicu :-)
mery 13, ovo su prelijepe vijesti, čestitammmmmm :***
matko, sretno, ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu :)
Mery bravo za tebe! :-) Predivna beta!
Svim čekačima i čekalicama puno strpljenja i sreće!
Mery prekrasna beta! Bravo :-D
Mery13 čestitaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
U Meryinu betu uopće nisam sumnjala!Čestitke!!!
mery čestitam...
draga moja kapice,
nisam baš bila u istoj situaciji kao ti ali ja sam nakon kiretaže najnormalnije kod svoje giničke nastavila dobivati uputnice sa šifrom neplodnosti.
Ne znam da li se u tvojoj situaciji radi o ranijem porodu...možda je u tome kvaka.
Ali ja sa svojom dijagnozom misseda nisam imala fakat nikakvih problema oko uputnica.
Možda da još malo popričaš sa svojom giničkom...mislim, nema smisla da ti sad još i ona radi probleme...ko da ti ih nije i previše.
Mery, čestitke na prekrasnoj beti. Želim ti lijepo duplanje i najljepšu trudnoću.
Matko...razveseli nas i ti sa svojom velikom betom za dva tjedna.
javi mi se molim te na pp, ne bih htjela opet blatit svoju ginicku bivsu ili nesto ali dobro se raspitaj, mene je moja zeznula najvise sto je mogla, isto mi je s...ala da ne mogu obaviti briseve bla bla i sad me zeznula i ne mogu u postupak zbog njenog odbijanja tada. nije bila situacija kao tvoja ali ugl hocu reci, mislim da nije upucena ili te mulja ili je jednostavno nonsalantna.
Za početak di nestao dobro stari običaj kuhanja kave ujutro?
Pa eto za dobra stara vremena svim novim i starim curama, mamama i budućim mamama i pokojem tati kava, čaj sok po izboru :))
Crvenkapice, mislim da ti to nema veze sad, jer ti tražiš uputnice za kontrolu nakon trudnoće, (sad si trenutno pod tom šifrom, ne znam točno kolkiko) a kad ponovo kreneš u postupke onda ćeš i uputnice i sve dobivati na šifru neplodnosti...
Anderam još ću se ja načekati do prvog FET-a daleko je deseti mjesec, ali barem mi ljepo zvuči da sam opet u igri :)))
Mery13, :-D, čestitam!!!
Matko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu betu!!!
Crvenkapice :love2:, ne znam što ti savjetovati, ali mislim da ti ginićka nije u pravu :-(...pokušaj ju urazumiti, reci za šifru sek.steriliteta kao što je matahari rekla...
OK, sad je i meni puno toga jasnije. Od kad sam prije 2 godine imala spontani, svi mi ginići pišu sekundarni sterilitet u povijest bolesti i meni nije ništa bilo jasno...ja sam mislila da sekundarni vrijedi samo kad nakon 1. dijeteta ne možeš dobiti 2. dijete...blažen bio forum
Inače i bili s Petrove nam je nova trudnica - javit će već ona sama :yes:
Hvala vam svima...ljubim vas:kiss:
prijavljujem današnju punkciju, dobila sam js i sad spadam u čekalice transfera
geceta, sve pohvale za listu!