*mamica* prvotno napisa
Kada malo bolje promislim i pročitam sva vaša razmišljanja, uviđam da je ova tema puno kompleksnija negoli se čini na prvu. Jednostavno, kod svake od nas, odnos s partnerom, životna situacija i navike su drukčiji, posebni i ne možemo sve staviti u isti kalup.
MM i ja oboje imamo svaki svoje društvo još iz djetinjstva (i to muško-žensko), maltene poznajemo sve te ljude cijeli život, nemamo apsolutno nikakvih nepoznanica po tom pitanju.
Osim toga, oboje smo izrazito društveni i ekstrovertni tipovi koji vole putovanja i landranja svake vrste :mrgreen: i stoga mi ne bi bilo nimalo čudno da ode negdje na par dana druženja.
Ja bih zaista voljela otići s prijateljicama na 2-3 dana na more, ono, sunce, ispijanje koktela, plaža, spavanje... nedostajali bi mi MM i sin, ali bih sigurno i uživala u svom malom odmoru. (životne okolnosti nam trenutno to ne dopuštaju, sada kada radimo, imamo obaveze..).To ne znači da ne volim svoju obitelj, da nam nije lijepo zajedno, dapače, uživam i u svojoj maloj, a i u proširenoj obitelji i obiteljskim okupljanjima.
Nemam ništa protiv niti da se MM na taj način zabavlja. A bogme se zabavljamo i zajedno. Da je MM tip koji svoje vrijeme provodi isključivo na svom poslu, hobijima, izlascima, itd., naravno da bi mi to smetalo. Smetalo bi mi njegovo odsustvo i nesudjelovanje u obiteljskom životu i obavezama. No, dok god je ta strana ok (a zaista je i više nego ok), nemam pravo na prigovor, a niti on.