Sad sam se sjetila da sam pročitala to već jedno, oprosti - zaboravila sam.
I nadam se da ti neće ni biti potrebno započinjati s mjerenjem.
Printable View
Sad sam se sjetila da sam pročitala to već jedno, oprosti - zaboravila sam.
I nadam se da ti neće ni biti potrebno započinjati s mjerenjem.
Ej, imaš još neke simptome, osim napetih grudi?! :lol: Ha?
:lol:
Pa ne znam baš... titra mi oko već tjedan dana, čudni, živopisni snovi, grudi me bole, neko vrijeme čudan osjećaj u trbuhu,(ali nimalo sličan PMS-u, a i to je prošlo), nadutost...
Ništa posebno, najveći mi je simptom što nemam PMS
tayla kad piskis?
ja navijam za testic :-)
Upravo imam razgovor sama sa sobom gdje se dan testiranja stalno mijenja :lol:
Ako ga kupim danas, mislim da je najbolje ipak se strpit barem do ujutro.
Ne znam hoće li gravignost mini biti dovoljno osjetljiv da s poslijepodnevnim urinom detektira išta na 13DPo???
I tako, trenutni dogovor je da ako ujutro temp pri mjerenju ne bude pala, piškimmmm!!!!
kupi i piski popodne, samo se nemoj nalijevat vodom, detektirat ce on, gravignost je zakon ;-) a mozda imaju i gravignost ultra, on je jos osjetljiviji. moje iskustvo je pokazalo da nema nikakve razlike jutarnji/popodnevni urin, cak ni na jedva pozitivnu betu.
Nemaju ultra, već sam prošli mjesec zivkala sve ljekarne po gradu.
Kupit ću ja mini, neću piti ni kapi više na poslu, tako da mogu poslijepodne isprobati. Imam nekako predobar osjećaj, kad me Bubekica (s poznatom moći) nagovara na piš - piš :klap:
pozz cure...samo da vam zaželim puno trudnoća, uspješnih i školskih u 2014.! sretno nam svima kakve nam god željice bile
cula sam se nanom, ima cistu, stvaili su je na progesteron kako bi dobila m, kaze da ju zasad maknes s liste dok to ne rijesi.
Tayla, piški, piški!!! GO girl!!!!!
Mene ne boli trbuh. :-D I s tim sam zadovoljna.
tayla :cekam:
Jeste me nasmijale :lol:
Pa moram još s posla kući stići. Al ide odmah danas, ne brinite. Nisam ništa popila tekućine, ni kapi. Valjda će bit sve ok
nemoj nam dehidrirat :-)
popodne moras nadoknadit tekucinu.
Go Tayla! Go Tayla!
:fige::fige:
Ajme meni... već mi nestaje dah od same pomisli na mogući +
sretno tayla!!
Drage moje odbrojavalice, evo mene k vama da vam zaželim sretnu i plodnu 2014-tu i što više plusića!!!
Kako mi je Vucica, jel prošao taj pravosudni?
Ja sutra navršavam 32 tt, izgledam već kao zeppelin i s nostalgijom se prisjećam piškenja svog plusića i odmah javljanja na forum..
Puno sreće svima i velika pusa!!
Jao Tayla, mogu zamisliti kako ti je......:psiholog:
tayla, držim fige i navijam!!
žužy, akcije je naravno bilo:) sad čekam. ovaj ciklus nisam piškila lh, tako da nemam pojma kad je bila ovulacija, samo pretpostavljam...no, sve dane smo lijepo "odradili" hihihi
jel imaš neke simptome? mene jučer i prekjučer trbuh bolio kao pred mengu i štrecalo u jajniku jednom...danas mirno
Pozdrav svim trudilicama...htjela bih se prikljućiti listi i odbrojavati sa vama ako me primate u krug :) Danas mi je 26 DC, inace mi je ciklus redovan i traje 30 dana. U braku sam 1,5 godina i na bebaci radimo oko 1 godina i 3 mjeseca...Toliko od mene za pocetak, nadam se ugodnom druzenju sa vama i skorom plusicu za sve nas...
Hvala vam svima na podršci, puno mi znači.
Samo me strah minusa....
Peony,pa zar je več tolko prošlo...uživaj draga u zadnjim tjednima,još malko i nunala buš svoju bebolinu! :zaljubljen:
kudri,neznam kaj da ti velim...T mi je vdrapila dolje i malo sam šokirana,samo da sutra nazad ode gore. Ništ me ne pika,ama baš ništ..i nemrem se načuditi tome :lol:,plus kaj me tek od jučer poštenski sise bole.
Evo ti malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
kad je pisanje, da ne refresham bezveze :lol:
Pogledajte ovu zanimljivu statistiku.
Bubekica je u pravu, čak statistika ide u korist u piš-piš u poslijepodnevnim satima.
http://www.countdowntopregnancy.com/...ine-sample.php
Evo ovako, u 15 h mi točno završava smjena, na putu do kuće kupujem test i u kući bih trebala biti u 15:10 - 15:15 h.
Onda ide procedura s uputa piš-piš :lol:
znaci za cca pol sata :-)
idem ubit oko do tad.
:cekam:
i ja sam nestrpljiva...
U međuvremenu sam ja pišnula jednoga negativnoga...:raspa::facepalm:
bleso, na 8dpo.
A hebi ga :lol:
Tayla????
ili se trese od šoka ili je tužna, pa se niti ne žuri javljati...nadam se da je ovo prvo!
Tayla : fige: :fige: sigurno je plusic :-)
Tayla nadam se da si u pozitivnom šoku pa da nam se zato ne javljaš :mrgreen:
Ovo je sad već igra živaca! Evo ga, i MM se ulogirao jer ga zanima! Tajla, jaaaaaaaavi se!
svi nestrpljivo čekamo taylu
Ja vidim scenarij di Tayla slavi sa mužićem i ne može doći k sebi i zato se ne javlja :-)