Minogue ja te potpuno razumijem jer se i sama već 5 mj tako osjećam. Kod mene su svi otpočetka znali za trudnoću, kod tebe je bolje što većina nije znala jer bi te sad svi samo ispitivali a onda bi ti bilo još gore. S vremenom kao što i sama kažeš bit će bolje, ali uvijek ćeš se sjetiti te trudnoće, isto kao i ja i većina cura koje su prošle gubitak bebe. To je normalno. Te bebice su bile dio nas. Takvu bol ne može zamisliti ni tvoj muž... nitko...samo ti. Ali proći će, bit će lakše.... razmišljat ćeš opet o novoj trudnoći. evo napisala sam ti da sam ja imala 2 kirteaže, sveukupno 3 trudnoće a samo iz jedne imam zdravo i živo dijete. Nikada mi nisu našli razloge pobačaja... ali ja koliko god sam puta pukla u sebi, nešto mi je dalo snage da idem dalje i da opet poželim bebu, da se nadam da sve bude u redu ovaj put, mada sam u onim groznim trenucima pomislila kako nikad neću ni pomislit na trudnoću više!!! Sve se to posloži u glavi... samo treba vremena...a do tad, tuguj kad ti se tuguje jer to je normalna faza. Dođi tu na forum, meni su cure tu stvarno puno pomogle, lakše je kad čovjek može pričat s nekim tko je prošao isto nego s nekim tko nije.... meni okolina uopće nije pomogla. Bila sam jadna,sama , izgubljena, na tabletama za smirenje.... kad sam došla tu na forum i vidjela kako ima puno žena koje su prošle iste pa čak i gore stvari bilo mi je lakše što se konačno imam gdje "ispucat" a da me ne gledaju ko da sam za ludnicu.