Pod stara priča mislim na nezaštićenost u radnom odnosu.
Printable View
Pod stara priča mislim na nezaštićenost u radnom odnosu.
Ja sam isto kod privatnika ali Slovenska firma, mozda su zato tolerantni :)
Iako sam ja svom direktoru rekla di idem i sve to, rekao je nema problema i zaposlio jos jednu osobu tako da se ne osjeti ako me nema...
Sarasvati - ma bitno da si uglavnom ok :) da to prevladava
Ja sam u zadnjem postupku našla se u situaciji di nisam mogla kombinirat nikako pa sam išla sa šefom razgovarat i objasnila mu o čemu se radi iako je reko da je sve ok ipak nisam to tak doživila, ja sam njemu rekla ja idem a vi kako god mislite da je ok tak ću i dalje.
Ajme jeste se raspisale čitam dve stranice unazad, i ništa nisam zapamtila... Pohvale za aktivnost...
Sad sam došla kuci i pijem kafu,.. Kupila testic u dm-u sto imaju dva u pakiranju
Hvala svima sto mi žele + i ka se nadam, nema m ni traga još, malo me boli trbuh, mozda od cjelodnevnog hodanja i sjedenja u trapericama pa me sve stislo.. Ko me pitao koliko pokušavamo 4 mjeseca nije dugo ali ja sam očekivala kad to poželim da to odma bude:coffee::coffee:
Razmišljam da sad jedan pišnem, rastura me želja.. Al opet da se ne razočaram ... Neznam ni sama
Nivana ja ti savjetujem da piskis ujutro. Puno bolje je tada piskiti jer preko noci ne ides piskiti pa je do jutra mokraca koncentriranija i ima vise beta hcg-a ako si trudna.
Pisni il pričekaj do ujutro pa napravi s jutarnjom mokracom. Al drzim ti fige da je +.
Bavim se s nekim drugim stvarima tako da mi bas nije na pameti,.. Budem ujutro sigurno jedan pisnila pa za par dana drugi... Vidjet cu koliko bude užurbano jutro...
Nestrpljiva...:ban::iskušenje:
Vece cure. Evo posipam vas sa brdo prasine da bude pod borom sto vise plusica. Ja uzivam u carima trudnoce ubi me zgaravica ako imate kakvih dobrih savjeta za mene?
Bok cure, nova sam na forumu i evo da vas pozdravim. Svako jutro citam vase nove postove, posto smo na nekoliko sati vremenske razlike vi ste vec popile kavicu i raspricale se a ja uvijek kasnim.
A bome i ja... :lol:
Napravila sam test i pokazao je minus... Eh mislim da necu sutra raditi drugi test, pričekat cu dan dva mozda m dođe.,,,
Ako ne prije dejt imamo u subotu zar ne Giovi!!
Misli da ce biti prije... :lol:
Iva, pretrage su obavezne nakon kiretaze? Ili ih radis radi sebe?
Dobrodošla, KreMar!
Nivana, šteta za minus! Glavu gore! :) Ja sam pristaša one - ako si trudna, onda si trudna i popodne i ujutro :)
Dobro jutro. Kavica i od mene. Stigla M u subotu. Tocna ko urica. Na 28 dan ciklusa. A eto bas nisam bezveze potrosila testic koji ceka neke bolje dane. Pocela sam jucer ponovno sa cajem od vrkute pa da vidim hocu li ponovno dobiti osip. Lijep dan svima.
Ps. Pozdrav u Kanadu.
Jutro cureeee...
KreMar dobrodosla...ako sam dobro pohvatala kod tebe je sad negdje pola noci pa ti ja spremim kavicu za ujutro... :)
Negooo,evo ja vec 3 dana razmisljam dali da pitam ili ne pa kud puklo da puklo.
Dakle,zadnja 3 dana mi se dogadja sljedece,imam osjecaj kao da mi izlazi topal zrak dolje.hm...ne znam kako najbolje da to opisem,ipak je jutro...znaci osjecaj kad npr.krene M pa osjetim toplo i naravno mokro e tako mi je sad samo nema nicega osim te topline. Ne mislim da to ima veze sa tim jesam li trudna ili ne ali iskreno bas mi se nikad to nije dogadjalo. Da li je neka imala ikad nesto slicno?
Jutro!!
KreMar - dobrodošla i što kraće ostala.
Giovi ja nemam pojma što je to s toplim zrakom, meni se to nije dešavalo..JOŠ..sad kad si to spomenula sigurno hoće :D
nego, kupila sam test, najjeftiniji, 14 kn, i nisam izdržala i napravila sam ga jučer popodne. Ništa. :/
A još uvijek ništa ni od M ni od spottinga...
Ma bas cudan filling... prva dva puta sam odmah trcala u wc jer sam mislila,evo procurila sam,psiha popustila nakon - na testu. Onda svaki put nakon toga nisam obracala paznju jer ako dodje doci ce danas,najkasnije sutra i evo od ujuto nastavlja se samo sad kako ocekujem M mi je frka.:) lijepo cu ja staviti danas jedan dnevni ulozak pa neka ona partija koliko hoce... :-D
Zao mi je zbog tvog -, ali ako jos nema M onda moze biti svasta... :-)
Ja prva pisam 20 dana prije vremena. Rekla bi ovisnik o pisanju po trakicama raznih vrsta.
Ali...ponekad jedan dan moze znacit razliku izmedu poz i neg rezultata. Pa ako ti danas ne dode pisni sutra. Ili preksutra.
Nivesa nerazumijem skraćenicu dpo!!
KreMar dobrodošla...
Ja se još nadam, kako Giovi kaze dok m ne dođe ništa nije gotovo!!!
Danas je krajnje vrijeme da dođe ako misli.,..
Nemam nikakve ni naznake da ce doci... Nikakvih simptoma, bol pikanje ništa ništa...
Uvijek me satare bol,. Da se jedva vičem po kuci,,,
Za vikend sam čistila orahe pa sam si skratila vrijeme da nemuslimanski na test(4 kg u dva dana)
A sad moram smislit opet nesto da nemuslimanski na testic i m...
Mogla bi kolače pravit...
Jel imate vi kakve sponzore za testove? :-D
Ja U Op imam jednu ljekarnu,malo se glupo osjecam svaki mjesec kad kupujem po nekoliko testova. :lol:
Jutro cure!!!
Ne priznajem te minuse......ponovite test za dva dana ili sutra vec!!!
Dobro vam je Nivesa napisala..jedan dan moze igrati veliku razliku.
Ma meni u slucaju da ne dodje danas ili sutra onda cu ici po test jer me stvarno tete u ljekarni cudno gledaju... :lol:
Ja testove kupujem i radim od 6mj. Jer kako sam pila tu ESmyu uredno je sve u mene islo a nigdje nije pisalo da na toj terapiji ne mogu ostati trudna dok je pisalo da ne smijem piti te tablete ako jesam trudna pa sam morala svakih 28 dana nakon jedne kutije provjeravati... :)
One step sam radila, bar mislim, evo sad se ne mogu iskreno točno sjetiti. Roza kutijica je, i test ima rozi poklopac. Piše na njemu da već 7 dana nakon začeća pokazuje + ako ga ima. Pffffffffffffffffffffffffffffffffff
Tko zna na kojim zivotinjama su to testirali... :lol: