mona samo se ti nama javljaj,nema veze što si u mpo,naša si :grlim: držim fige da pretrage budu uredne i da što prije ostvariš svoj cilj!jel prestalo danas krvarenje?
fitnessgirl taman sredina ciklusa,brzo u akciju i da se za 14 dana javiš s plusom!
Printable View
mona samo se ti nama javljaj,nema veze što si u mpo,naša si :grlim: držim fige da pretrage budu uredne i da što prije ostvariš svoj cilj!jel prestalo danas krvarenje?
fitnessgirl taman sredina ciklusa,brzo u akciju i da se za 14 dana javiš s plusom!
Marle - jos malo ima krvi ali vise je kao sukrvica... u svakom slučaju prolazi :)
Mozda se i vratim za koji mjesec ovdje na listu kad budem u pauzi od MPO :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure sutra mi je 14 dpo, drzite fige da M ne dođe. Nek me zaobiđe. Iššš iššš :mama:
Bubekica,hvala na objasnjenju...ja si to onako veselo zamisljala da skratim voznju...
Mona,biti ce sve u redu,sigurno ti podivljalo zbog stresa ili sl.,vidjeti ces... ;-)
Chiara drzim fige i navijam i za tebe...oleeeee oleeeee,ole ole oleeeeeeee.... :-D vjestice smrdljiva ne pojavljuj se na chiarinim vratima...zahvaljujem... :-) jel ima kakvih simptoma?
Fitnessgirl,sada vrijedno hopsanje pa dodji za 2-3 dana citati zaostatke...hehe...ajmooooooo :-D
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kad će test?
fitnesgirl i vi praktikujete 100% svaki drugi dan, i mi smo tako prosli mjesec i nije se uhvatilo...
chiara ~~~~~~~~~~~~~~~, mozda bude srece ako svi navijamo...oleee, oooolllllllleeeeeeeeee., ole, ole
giovi čovjek se zbilja nekad izgubi u svojim mislima...sto ?kako? zasto?
♥ lista za: 01.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
odbrojavalice:
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jutro cure...evo kafe...
Nivana,istina da...ali ja si eto ovaj put bas to lijepo animirala u glavi pa sam imala osjecaj kao da neki crtic gledam... :-D
Munkiica,pozotivka ajmo plusice na sunce... :-)
Boook cureee!
Bome ste se raspisale, teško mi je poloviti, al ovo sam zapamtila da moram komentirati:
Chiara držim fige tako jako da me prsti bole!!!!!!!!Ajdeeeeeee!!!
Fitness stolisnik je odličan!!!Vrhunski čaj, samo ga loči :) I ja ga pijem!
Nego, jučer mi je trakica bila za nijaaaansičicu svjetlija od kontrolne, tako da će O ponovno biti sutra ili preksutra vjerujem. (16.ili 17.dc) Kasno mi je to nekako, al ajde...I ciklusi su malo dulji u zadnje vrijeme. Bebimo svakodnevno. Neda mi se kalkulirati, svaki drugi dan, ovako onako...Jer kao prvo - napaljena sam i baš hoću svaki dan, a kao drugo...napaljena sam :D
Moram si kupiti neke vitamine, trenutno ne pijem ništa...Mislila sam one jeftine A Z mama iz dm-a, od više žena sam čula da su im bili dobri! MM pije Mens arginax, 1 dnevno, čisto reda radi!
Chiara sretno, da vještica ni ne dođe!!
~*~°~*~°~*~°~*~°~*~°~*~°~*~°~*~°~
Chiara drzim fige, javi nam sta se dogada!! Sretno, sretno, sretno!
Plusic ce pricekati... Prijavljujem 1 DC.
Svima ostalima puno srece i plusica.
Chiara - drzim fige :)
Cure hvala vam svima na figama. :* Imam menstrualne bolove ponekad pa ne znam da li to stize M ili ne? :cekam: Nocas me trgnulo iz sna kad me zabolilo. I kako je doslo, tako je brzo i proslo. Mami mislim da necu piskiti.
Munkica :cry: Giovi hvala na kavi. November sad u lov na jaje.
o eto mene danas nesto boli glava, i vrtim ja film da sAam procittala negdje da i glavobolja moze biti simtom...jeeej, i eto ja si mislilm sta ako sam napokon trudna...ali mislim ono taman sam u plodnim danima tako da...oko ceg se meni vrti svijet...nevjerojatno......:-o:-o:-o
Nivana i mene je tako rasturala prije tjedan dana, a nisam se usudila nista popiti za bolove. 2 dana mi je to bilo.
Chiara, drzim fige:)
Ja imam dosta jake glavobolje i tako vec mjesecima strahujem od lijekova pa trpim. Kad dobijem, uz neizostavnu recenicu "Bar nije izostala mjesecima kao prije, i to je dobar znak", neizostavno ide "Ajd bar mogu popiti Rapidol ako me zaboli glava ovih par dana".
Hvala na kavici. Bas mi je potrebna.
Vlattka hvala ti.
Chiara,nadavno da ne stize...buncas... :-D
Chiara ja mislim da sve i jedna zenskica ovdje to svaki mjesec prolazi. Samo neke mjesece vise tipkamo o simptomima a neke manje...:-D
Zato,izmedju ostalog,i jesmo na forumu... :-)
Chiara suosjećam,ja mislim da ću izludit još par dana do očekivane M. Danas sam takoooo živčana i nevozna,valjda me pere pms. Razmišljam da sutra pišnem test ali s druge strane mislim da je prerano. Imam doma onaj iz dm-a, first sign, ne znam ni koliko je taj test osjetljiv.
Ali to je jos izrazenije kad si u mpo postupku i kad znas da ako nije uspjelo, opet me ceka isto. :(
Ne znam koliko su oni osjetljivi. To su one 2 trakice u jednoj kutiji? Ja imam dosta kineza, ali im bas ne vjerujem.
:lol:
Da,da,to su te dvije trakice u ljubičastoj kutiji.
Onda piskis sutra? :-D
Chiara ajde pišni jednog kineza!
Marle sad jedan, ujutro jedan ~~~~~~~~~~~!
Jutro!
Ja sam jučer popodne ponovo ulovila LH pik. Trakica je bila ludaaa, za sec je potamnila, i baš je bila dosta tamnija crta od kontrolne.
Ali naravno, kao za inat, jučer nismo bebili jer MM nije bio doma popodne a navečer sam ja princeza umorna zaspala!!!!!!
Maaa ljuta sam...Paziš paziš pratiš i onda tako ispadne. Al ok, neću se zamarati previše s tim, danas ćemo bebiti..Pa sam ako je kasno, bit će drugi mjesec!
A dolje me booooli, sve je tvrdo, naduto, jedva sjedim!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee.... zasto????? trebas sama sebi lupit dva samara...em sto se nisi razbudila em sto nisi imala previse volje......
ali svi kazu da vrijedi sex dan prije na dan i dan poslje ovulacije...tako da ima nade jos i danas...valjda nece trakica promijeniti boju
a Pozitivka i Munkica da nise vi vec trebale pisati...ili nas drzite u neizvjesnosti????
chiara koji si ti dc... nema te na listi?? da ne vrtim unazad...sve sto sam jucer procitala vise se nesjecam...
Od lh pik O moze biti od 12-48 h.
To nikada ne mozes znati...prvo sve smo razlicite a eventualno ako si pratila bazalnu mogla bi znati.
Sluz isto zna biti dan, dva prije O.
JS je sposobna za oplodnju najvise 24 h.....tako da mislim da niste zakasnili pa stignete danas popodne/navecer obaviti sve ;)
Jutro, dosla sam samo pozdraviti i vracam se poslu. Brzinski sam i procitala, ali ne stignem vise od toga!
Chiara ~~~~~~~
Jutrooo!
Kavica!
November ako je trakica bila poz jučer o nastupa u roku 12 do36 sati, tako da danas akcija.
Napokon sam se naručila gin. i utorak sam na pregledu. Nadam se da ću bit pametnija.
Pišnula minus :) sad čekam nedjelju pa ako ne dođe ponovim test.
Chiara ti ipak čekas betu?jos par dana :fige:
~•~°~•~°~•~°~•~°~•~°~•~
♥ lista za: 02.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc