J-la nadam se da će taj ječmenac više odustat od tebe, čuvaj se :kiss:
MB uživaj na Biokovu!
Printable View
J-la nadam se da će taj ječmenac više odustat od tebe, čuvaj se :kiss:
MB uživaj na Biokovu!
super ste mi kak ste vrijedne i u nemogucim uvjetima :heart:
nego, j-la, jesi se zamjerila nekoj trudnici :mrgreen:
Lili :love: drz se!
Kjb bravo! Super pace!! :klap:
Ne znam jel idem u st, vidit cu jos. Mada i lani sam tila odustat pa sam na kraju bila zadovoljna :unsure:
Na Biokovu je bilo predivno :inlove: vrime savrseno! Bas mi je drago da smo riskirale, ujutro nije izgledalo bas bajno al dok smo se pocele penjar rascaralo se skroz. Sad kava pod dekicom, malo surfanja pa malo citanja.
Ginger, čim je izašao, krenula sam redom po kancelarijama i pitala. Mislim bolje odmah otkriti nego da dobijem i na drugom :lool:
Kad smo već kod mog jecmenca, dobio je malog druga. Valjda me taj mali i bolio a ja mislila taj veliki. Nadam se i njega riješit ovom terapijom koju već imam.
MB divno si provela dan! Biokovo :heart:
Juče nisam stigla vježbat jer smo išli poznanicima, a nisam ni danas. Zato sam danas i bez vježbanja spala s nogu.
Mm su trebale patike, a on je čovjek kojem je jako teško kupit bilo sta, kamoli obuću. I tako, što bi se reklo, utjerala sam noge u kukove :lool:.
Lili umirem na jutarnji opis :lool:
j-la kako jecmenac?
Mb bas ti zavidim na Biokovu, nisam njega nikad penjala a bas bih volila
a sad prijavak, jucer crossfit a danas petica na jarunu. sljedeci tjedan ne znam ni gdje ni kako ni sto cu vjezbati ali znam da cu kafenisati :D
J-la jesi bolje?
Magriz stvarno je predivno Biokovo! Do planinarske kucice ima oko 2 ipo sata uspona ali definitivno vrijedi! Nakon odmora isli smo na jos jedan vidikovac udaljen oko pola sata od kucice!
Danas samo odmor :) cili dan ne radim nista, samo najnuznije. Vecinu dana sam provela na kaucu citajuci knjigu. Vani bura puse pa sam odustala od trcanja, ima dana...
mb divno je Biokovo, koji pogled!
Ja sam cijeli vikend lijepo odmarala i druzila se, u ciklusu sam prve dane i nije mi do skakanja ni iceg jaceg od hodanja..
Jucer smo s malom i psom po buri uru vremena izasli se provjetriti iz kuce
Inace, velim - caj, pita od jabuke i dvije procitane knjige- nerad totalni
flopi treba i tako nekad za napunit baterije :love: i ja sam jucer skoro cilu knjigu procitala, preko 250str. jutros gledam nered u kuhinji i cudim se samoj sebi :drama:
MB i Flopice imale ste divne vikende :heart:
Kod mene isto ciklus. Lijepo je sunčano jutro. Jeeee..:-D uživajte!!!
I ja se naodmarala, nemam ciklus :-)
Danas radno odmah ujutro (trebalo počistiti kuhinju i nešto spraviti curama za jelo). Ovaj tjedan opet 5 treninga u planu, da mi je znati koju "struju" naš trener prati. Danas 40 minuta na 6:00
kjb i lili, bravo za otrčano na zadanom tempu!
Ma daj, 5 treninga tjedno, to nešto novo ili ja nisam pratila? Jel takav plan sve do PM?
Mb i Flopi, treba nekad i takvih dana!
J-la, kako tvoje oko?
U petak sam odradila tbc, subota mi je bila radna pa sam popodne odmarala a jučer ujutro 14.6km.
Ne znam Ivana za trenerove planove, ali evo prošli i ovaj tjedan po pet treninga.
No ovaj imamo u planu i duge intervale i "življu" dužinu, dakle radi se na tempu. I bravo za za kilometražu, jeee. jesi trčala po magli ili si dočekala sunce? Bilo je divno jučer.
i mene zanima j-la kako si i hoćeš li otkriti trudnicu danas :-)
Lili, nisam te pohvalila za otrčano, to je svakako uspjeh s obzirom kako si se osjećala. Stvarno odlično. Ekipa stvarno super trči, baš su nabrijani, sviđa mi se atmosfera u klubu.
ivana bravo za kilometrazu!! ides u st onda?
kjb 5 treninga :drama:
skoro svaki dan, ajme. ok, ja imam 3 CF+trcanje ali ne znam bi li mogla trcat svaki dan :unsure:
Ivana s bravooo :klap: svašta si uspjela odraditi uz radnu subotu!
ma on to uvijek stavi tako više treninga za one koji žele više :-)
ja nisam nikad toliko trenirala nego 3x tjedno trčanje samo tijekom maratonskih priprema sam trčala 4xtjedno.
Opet imamo jako "zanimljive" treninge.
bravo svima, ja sam kao flopi samo posvecena uzivanju bila. i sub i nedjelju. jedan dan sam ja kuhala za goste, a drugi dan sam gost bila.
danas cu vec nesto po nahodjenju volji i vremenu.
Ipak ne idem jer radim tu subotu.... a taman sam skužila da bi se možda i stigla pripremiti ako zapnem.
Nikako ja do tog Splita....
Ne idem ni na Krku iako bi mm išao a ja želim na Hendrix, isti dan su!
Ajme kjb još življu dužinu? Koji vam je cilj za PM u Italiji?
Jučer smo rano, oko 7 već krenuli i nije bilo magle, taman je sunce krenulo izlazit kad smo završili. Poslije se nešto zamaglilo.
Moj ječmenac vas pozdravlja i maše vam :lool:
Smanjio se jest ali sadržaj nije iscurio, još ću do srijede primjenjivati terapiju pa ću otići na kontrolu ako ne bude bolje.
Flopi tvoj vikend mi se najviše sviđa, Spajka u tvom mi se ne sviđa to kuhanje za goste :lool:
Kjb uff, 5 puta! Svaka čast!
Magriz, uživaj na kafenisanju :-)
a moras nekad dat da bi i dobio :lool:
super za smanjenje, nadam se skorasnjem nestanku.
ivana Hendrix je tvoja ljubav postala? nadam se boljem vremenu ove godine.
i ja bi rado jedne godine na Hendrix :drama: mozda dogodine :mrgreen:
meni sve te utrke zvuce cool, al to nije za mene. pogotovo ove 10+ km, meni je 5 aman taman. u malim sitnim dozama
Naša skromna Spajka :-)
Znaš da nisam ni ja fan utrka ali neke 2-3 su mi drage. Ali još sam daleko od toga da bi putovala negdje vani radi utrke, ne hvala.
MB, baš bi bilo dobro da dođeš!
Nadam se da će ove godine biti bolje vrijeme, ili da će ugrijati ranije da se stignemo priviknut na sunce i vrućinu.
lani je bilo vruce?
kakva je staza? ravna?
Lani je taman taj dan upeklo sunce, prevruće je bilo a start u 11 sati. A nije kao ljeti da si naviknut na više temperature.
Inače, staza je ravna, neravne površine :lool:
Nema uzbrdica nego je na jednom dijelu, tamo oko Jankomira, grubo kamenje.
Da prošle god je upeklo pa okrepe nisu bile dostatne (s velikim razmacima između).to je bila kritika velikog broja trkačai loša reklama organizatoru.
Mene ne privlači zbog tog terena dušu dao za nogu izvrnut :mrgreen:
Ivana s šta vam nije veća fora Krka pa da se i podružimo? :-)
Jutro cure :-*
Prijavak, bodyweight tabata. Bila sam loša, spavalo mi se užasno, jer sam noć prije spavala jedva 5 sati. Uzimala sam duže pauze na zadnjoj vježbi (burpees).
Ni danas nisam bolja, hoću u krevet :drama:
j-la razumijem te. ja sam lezala u krevetu jutros i mislila si jos 5 min, jos samo 5 min. a ne volim to razvlacenja. ja bih danas isto samo lezala i lezala.
kako jecmenac?
prijava 6.6 km
j-la :love:
ja se bas tesko dignem :drama:
ajde nocas 6,5h to mi je ok. cimavica je ostala kuci, boli je glava i muka joj je :unsure:
tom ditetu ne mozes fibru izmirit, toplomjer ne reagira na nju :lool: digitalni bi joj redovito 35,5 izmirili, zivin se nije pomaka iznad 36 :unsure: a meni se cini topla.
vidit cemo kakva ce danas bit.
spajka bravo!
sinoc CF, popodne bude trcanje
Bravo cure.
Ja sam se nakon skijanja vratila pilatesu i odmah dobila muskulfiber.
A sad sam se opet uspjela prehladiti, pa ne znam što će biti od vježbanja. No vjerujem da ću se pokrenuti s lijepim vremenom
s obzirom sta vidim kroz prozor draga Nano znaci da ces vec danas biti pokrenuta :lool:
je je - baš me mami ovo vrijeme. Imam osjećaj da je počelo proljeće.
na žalost i moji alergičari doma ga osjete
je i BC smrca zadnjih tjedan dana. bas mi ga je zao, jer mi je nekako rano doslo. njemu je zima jedini dio godine kad normalno dise :(
a ne , mojima ti počne zimi - s cvjetanjem lijeske. A to zna biti već u prosincu
Ječmenac je manji, ali nije iščezao. Bojim se da će ostati opna u kojoj će se stalno vraćati infekcija.
Kod mene jutros nije bilo struje, a ustajem u 5 i 15, onda možete zamislit kad se nijedan šum ne čuje u blizini, naravno da mi se spavalo!
MB možda ti se ne čini da ima temperaturu, jer ako joj je inače "hladnija", svaka promjena je njoj temperatura. Vibram za ljepoticu ~~~~~~~~~~
Kod Spajke, prijavak kratak i jasan :-)! Bravo!
Zima nam svima fali, samo da mi malo zaškripi pod nogama.
ja sam se lako ustala ali sinoć zaspati nikako
prijavak- intervali, 3 km zagrijavanja + 10x200 m
nakon toga snaga s girjom - 50 x swing, altern. swing, 8 squats, rt
p& c jeeedva 5 kom. svakom rukom :-o
moram poraditi na rukama
sutra ću opet girju
dan je prekrasan, sunceeee
bravo curke, sve se vrijedne! :klap:
ja sam sinoć išla odraditi svoj trening od danas da mogu na miru danas na roditeljski i u HNK.
Uglavnom jako brze dionice 4 x 2 km na 4:45 al nešto me Garmin zezao, ništa mi nije bilo jasno, kako je moguće da je oko Jaruna 4 km :zbunj: a i na knap sam bila s vremenom da pokupim dijete s treninga.
i tako ja se mislim a ništa onda ću 3 dionice šta sad, dođem doma, skinem trening na Connect kad imam šta vidjet.
Garmin je krivo računao i umjesto na 2km ja odradila dionice na 3,22 km (9,7 km ukupno umjesto 8km) samoj sebi otežala:lool:, ajd sad bar znam da mogu držat taj pejs i na dužu dionicu.
Cijeli misterij oko Garmina, što se događa??? trebam ga baždariti i na kraju cijele storije, kaže mi frend a da nisi slučajno prebacila km u milje i moglo bi to biti :lool: provjerim čim dođem doma.
za kraj sam odvježbala snagu doma, al onako baš fino.
A dan je divaaan, ja inače volim i malo hladnije ono između -4 i 0 C mi je super temp. još uvijek spavam samo u gaćicama, ja sam toplokrvna (al zato mi je ljeti prevrućeeee).
MB sva odstupanja temp prati ! drž te se !!!
j-la a da ti tu vrećicu odstraniš?
aJme lili - meni može samo bit hladno. Nikad mi nije vruće.
Volim i ja ovu zdravu hladnoću vanjskog zraka. I iako sam izguštala tjedan dana zimskih sportova, fali mi snijeg u gradu. Znam da napravi prometni kolaps i nered, ali volim onaj dan kad pada lijepi bijeli pršić. Vraća me to u djetinjstvo
i ja obožavam snijeg a ove godine još ništa.
Tako lijepi dan, a ja se ustala dvaput na wc i to je to.
Ali zato u pola sedam trening, a poslije pićence s prijateljicama.
Bravo vrijednicama NiB i Spajki i MB (želim da curka ipak nema oscilaciju u temperaturi i da uspiješ otrčati), a sa Lili sam se već čula po pitanju Garmina i njegovog ludovanja u Jarunskom krugu. Ko bermudski trokut.