Ja sam inače dlakavija i mislila sam da će se sa trudnoćom to promjeniti kad ono...još gore. :shock:
Čitala sam negdje da te dlake nije preporučljivo skidat jer se ionako sve vrati u normalu poslje poroda.Neću više off topic :oops:
Printable View
Ja sam inače dlakavija i mislila sam da će se sa trudnoćom to promjeniti kad ono...još gore. :shock:
Čitala sam negdje da te dlake nije preporučljivo skidat jer se ionako sve vrati u normalu poslje poroda.Neću više off topic :oops:
cao cekalice i trudnice
ja sam bila na klomifenu,primila pregnyl i imala tri ciljana odnosa
meni je danas 14-ti dan od prvog ciljanog odnosa,
12-ti od primanja pregnyla i drugog ciljanog odnosa,
i 10-ti od treceg ciljanog odnosa.
SIMPTOMI: rano su pocele da me bole grudi ,nisu tvrde ali bole jako i to pogotovo uvece, uvece su mi bradavice (sredina)bele a okolo na ivicama bradavice su jako tamne , cesce mokrim ali ne abnormalno,non stop sekret cak i sluzav,gadi mi se riba(koju obozavam),bleda sam kao krpa,spavam po 12 sati...e sad nista drugacije nego pms osim onog dela sa ribom i bradavicama.imam i ziganja sve po redu :-)
ima li iko savet da li da radim test i koji(preko krvi ili urina),treba da NE DOBIJEM u nedelju...pomagajte poludeh
bebica26, znam da je teško, ali pokušaj se opustiti....a urinarni test na hCG ne savjetujem nikako prije nedjelje! Puno sreće ti želim! :)
hvala superman....i ja sam skeptik za urinarne testove.....a strah me vaditi krv...od moguceg razocarenje...nekako mi je dolazak vestice blazi....
I moj savijet ti je da radiš betu :*
hvala nikka ,mozda skupim hrabrosti pa je i uradim ujutro....mada nemam neki osecaj da sam trudna,(hahaha ronija,ne znam ni sta treba da osecam)
mene osjećaj nikad ne vara~~~~~~~~~~~~~~~za + na testu :*
mene danas 6dpt cice bole za izluditi a do danas me boljela donji dio ledja i danas stalo.....to bi trebao biti dobar znak sto ne? ali nije li malo rano za simptome...mozda je to samo reakcija na Utrogestan :/
a da li si primila kakve injekcije nakon transfera, ak nisi onda je to jakooo
dobar znak :)
Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Nije tikica rano.Tako je bilo i kod mene.Sjećam se tih bolova u donjem djelu leđa.oba dva puta.
Primila sam 2 Choragona.....kaj od njih???Citiraj:
nikka prvotno napisa
Ajoj....da je bar to, to...Citiraj:
skandy prvotno napisa
zao mi je zbog tvojih beba :cry:
i ja kažem da je barem to, to.Da ti napokon uspije.Držim palčeve za tvoj uspjeh
uradila sam test preko mokrace i negativan je nazalost.imam jake bolove u materici i krstima kao kada dobijem ali jos nicega nema.....
bebica26 :love2: nema predaje...idemo u nove pobjede :*
Podizem... Evo malo simptoma od jedne friske trudnice:
nisam skoro nista osjecala sve do 15. dpo, kad sam posumnjala na T (zbog laganog pritiska u cicama) i isla vaditi ß. Od tada me prate blage mucnine cijeli dan, osobito navecer. Osim toga, samo podrigivanje :oops: i svaka 2-3 sata moram ici piskiti. :mrgreen: Zelim vam svima sto prije slicne slatke muke!
ti si simptome obila tek kad si saznala da si trudna :mrgreen: .ja nemam bas nikakve simptome i :( a do bete još 6 dana :roll:Citiraj:
enya22 prvotno napisa
Citiraj:
laky prvotno napisa
laky ja nemam nikakvih simptoma T
A ja u 12. tjednu trudnoće - još uvijek nema nikakvih simptoma. :lol:Citiraj:
laky prvotno napisa
laky, be cool! 8)
simptomi su kao da trebate dobiti menstruaciju ali eto ne dolazi...
napuhnuti ste, nervozni, i to je to
Nikad ne pratim simptome jer kada sam bila T nisam imala ama baš nikakvih simptoma a u ostalim postupcima svaki put bilo drugaćije pa ništa.Ovog puta me stomak konstantno boli i tijelo me svrbi neizdrživo a dali će što biti vidjet ćemo.
jedino me puca apstinencijska kriza :mrgreen: i zato sam grozno nervozna kao PMS je.
:lol: :lol: :lol: Da apstinencijska kriza! Nemaš ti pojma draga šta je kriza! Pitaj mene i bebomanku! :oops:Citiraj:
laky prvotno napisa
a nadam se da ću osjetiti i to :oops: .imam jednu anegdotu ali bas nije za forum :oops:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Nije me dugo bilo...i dalje sam u ocekivanju, evo vec 4 mjeseca pokusavamo i nista. Na simptome vise ni ne obracam paznju. Muzic je isao ne pretrage, s njim je sve ok i ja sam knacno isla na provjeru jajovoda (hysterosalpingogram) i hvala Bogu sve je ok. Jajovodi su prohodni i sad se samo trebamo moliti da ce uskoro biti nesto. Za sve oni koji se pitaju da li je hysterosalpingogram bolan, odgovor je DA! Ali sve se istrpi kad je razlog bebica! Sretno svima koji su u iscekivanju.
8tj T još nikakvih simptoma išla sam tražit i tu famoznu ljubičasto sedefastu boju, ali ništa
Pirice ni ja nemam izraženih simptoma, osim da nemam problema zaspat ni u koje doba dana (po noći malo teže).
Što se mučnina tiče mislim da ih nemam, nisam baš skroz super u želucu ali mi nije ni jako zlo - onako sve bez veze.
I nisam baš nešto sjajno raspoložena :/
Cure, simptomi su mit, bar u mom slučaju (u 8. tjednu sam).
kjb sad mi je malo lakše, već sam počela mislit da s menom nešto nije uredu, ni je nemam mučnina, ali recimo danas mi se desilo da sam bila jako gladna a nisam mogla jest doslovce sam se natjerala pojest juhu, kaže moja mama da je to genetski
potpisujem sve osim sto mi je simptom da me bradavice bole jako
ti imaš bar nešto po čemu znaš da si T, ja stvarno ništa :?Citiraj:
Citiraj:
laky prvotno napisa
pirice, baš ništa? Kak ti je inače u ciklusima poslije O? Ima kakve razlike? Ja sam, nažalost, opet u fazi prepipavanja i uspoređivanja. :?
inaće me nakon O bole grudi i bolile su do 6.tj i onda je sve stalo tako da sad baš NIŠTACitiraj:
Citiraj:
Vali prvotno napisa
Još jedno pitanje. :oops: Jel bilo menstrualnih grčeva? Kakvog pikanja u jajnicima?Citiraj:
pirica prvotno napisa
bilo je i to poprilično jakih pojačali su se nakon ß i zbog njih me dr stavio na mirovanjeCitiraj:
Citiraj:
Vali prvotno napisa
Hvala! :* Grudi me bole, no to je uvijek tako, a danas sam osjetila dva-tri grčića pa sam već mislila da je sve palo u vodu. Bilo bi mi lakše da samo jedna stvar bude drukčija, ali opet je sve isto. :/
i meni je isto a još nije 6 tj.u utorak je.a bolovi kao menstrualni ostaju ali manji intenzitet.dr Radončić mi je objasnio da je nakon ultrića to ok i zbog rasta bete.....sad manje boli ali ponekad zna bas presiječiCitiraj:
pirica prvotno napisa
i još moram dodat a me na dan kad sam vadila betu tako jako bolilo da sam mislila da neću dočekat nalaz bez menge
Hvala, cure. Lakše mi je. Danas sam sva potonula kad me zaboljelo na stari poznati način. A niš, idem dalje dan po dan.
evo još jedne trudnice bez simptoma :mrgreen: . nema mučnina, grudi me ništa ne bole niti su uvećane, apetiti isti kao i prije ( znači jedem malo kao vrabac :mrgreen: ) .... tako da me mama svaki dan zabrinuto pita da li sam ja stvarno trudnica :lol: .