:love: :love: :love:
:*
_________
N28.12.04.
Printable View
:love: :love: :love:
:*
_________
N28.12.04.
:love:
:heart:
:love:
:love: :*
Toffifee nadam se da ste dobro. Javi se da čujemo kako ste se snašli? :love:
Toffi draga,kako ste?
Javi se,mislimo punooo na vas!
Pusa djecici i od sveg srca se nadam da ste dobro!
:* :* :*
Jel se ja dobro sjećam da je rekla da neće imati net?
Nadam se da je tako, da se nije nešt zakompliciralo...
:heart: i javi se.
je rekla je da neće imati komp.
ALi ako nas čita sa nekog drugog kompa nek se javi da znamo kako je.
:love: :heart:
:love: :love: :*
:love: :love: javiiiiiiiiiii
cure divne ste, puse svima koje su se javljale i čitale me.. :heart: :heart: :heart: :love:
dođem i pročitam šta ima novo tu i tamo..
moram vam reći da se je desio veliki preokret, ali da ne dužim, tata se nakon neuspjelog pokušaja samačkog života polako vraća u obiteljski. dolazio je vidjeti djecu i ostajao sve duže i duže.pitate se "a šta je s onim ono nešto"? nisam dobila svoju, odnosno našu priliku da "hodamo" i da se posvetimo sebi kao paru obzirom da smo odmah ostali trudni..i tako nam je dao priliku da "furamo" kroz daljnji zajednički život, upoznajemo se na način na koji nismo imali prilike, a i da uživamo u ova prekrasna dva stvorenja koja smo zajednički stvorili..
Ipak ova četveročlana obitelj ide dalje i držim nam fige da se ovako nešto nikada više ne ponovi.
draga toffifee, jako mi je drago zbog tebe... :love: :heart:
ajde da je njemu došlo iz dupeta u glavu 8)
:heart: :love: :heart:
Naježila sam se sva :heart: .Quote:
Originally Posted by Joe
Super, super
:* :heart:
:heart: :love:
:heart: :heart: :heart:
drago mi je da je skuzio i da si ti toliko velika da si to mogla prihvatiti...
ma i inace, koliko sam iz vlastitih gresaka uspjela skuziti a i iz prica zena iz (koliko ja to svojim izrazito kritickim okom vidim) uspjesnih brakova i veza, cini mi se da svakom braku treba malo atmosfere ponovnog 'furanja'...
potpis velik k'o kuća!Quote:
Originally Posted by lucky day
ajme super, super... sva sam se raznjezila :heart:
draga draga predobra toffife! :love: imala sam skoro pa indentičnu situaciju i bojim se da je to boljka naših generacija(tu smo negdje) tako se i moj mm u jednom periodu našeg braka zaželio "slobodnjačkog" života!
samo draga ja mu nisam olakšala ni najmanje naprotiv za svaki udarac (ne bukvalni) dobio je duplu porciju :x i da ja sam bila isto u situaciji gdje sam otišla iz "njihove" kuće ali napravila sam to u velikom stilu(da ne ulazim u detalje :mrgreen: ).
nisam trošila suze i patanja zašto -nemam pojma moji obrambeni mehanizmi budu pod punom ratnom opremom u krizi-tako sam u inat svemu uhvatilo čvrsto konce svog života i s malim djetetom započela jedan sasvim novi iz kojeg sam apsolutno isključila mm-a. naravno dijete nije trpilo i nisam mu nikada rekla ništa loše ali sam se držala točno slova zakona i ako bi on zakasnio i 30 sec po dijete mne više ne bi bilo kod kuće!
nije znao šta se dešava nije me mogao prepoznati jer napokon sam se okrenula prema sebi počela cijeniti i stavljati sebe ispred svega(osim djeteta naravno) tako da sam ja u svoj toj boli(a bilo je bolno vjeruj mi) procvala ko cvjetić nakon kiše.
da ne duljim...
na koncu se vratio no prethodno sam mu servirala i parnicu za razvod braka i iščupala sve što sam mogla a mogla sam puno toga!
da se razumijemo- nije me nikada prevario jer preko toga nikada ne bih mogla preči- naši problemi su bili druge prirode...
kako mi je obitelj bila na prvom mjestu dopustila sam mu da se vrati kao što sam mu "dopustila" da odmah trenutačno kupi kuću auto koje ima glasiti na moje ime kao i zajednička firma!
no, ipak , to sve je sada godinama iza nas i sada imamo jedan lijepi život uz uzajamno poštivanje (jer jlubavi nikada nije nedostajalo) samo se ponekad znam našaliti na stara vremena kada kažem da on otplačuje kamate za sve što je napravio a još nismo prešli na glavnicu! :mrgreen:
toffifeee Želim Ti sreću!!!
Nadam se da će ova priča uskoro biti sretna.
Molim Te samo zapamti da si Ti i djeca na prvom mjestu.
mozarela Bravo za tebe i tvoj stav.
potpis kao kuća velik!Quote:
Originally Posted by Dodirko
puno sreće tebi i tvojoj djeci od :heart: !
Jako mi je drago zbog tebe i osobito zbog vaše djece. :love:
potpisujem!! :heart:Quote:
Originally Posted by zizi
da, ponekad shvatiš koliko ti je do nečega stalo i koliko ti znači tek kada bez toga ostaneš.
lijepo je što si imala razumijevanja.
uživajte u plodovima svoje ljubavi.
Joj draga sva sam se naježila!!!
Toliko mi je drago što ste opet svi zajedno!
Neka ste!!! :love: :heart: :love:
Baš lijepe vijesti... Kako si samo uspjela!!! Želim vam sreću u daljnjem zajedničkom životu i da puno radite na sebi... :* :love:
toffifeee :heart: :heart: :heart: , jako mi je drago zbog vas, ovaj tvoj zadnji post mi je natjerao suze na oči :love:
:love: !
samo u kuću onakve sveki se ja ne bih vraćala
:love: :heart: sretno
Ovo mogu samo potpisati!Quote:
Originally Posted by lucky day
Sretna sam zbog ovakvog završetka!
potpisujem :heart:Quote:
Originally Posted by Sun
toffifeee baš mi je drago
nemoj molim te da nije ona kriva, ajme poludim odmah!!!!! što nije ona kriva? koji ... ju opravdavaš i ona i on su krivi... jel bi tebi palo na pamet da se ''malo opustiš''? pa meni se uvijek, ali baš uvijek jedino slike moje djece vrte u glavi i jedino mi je njihovo mišljenje bitno, a dok je to tako sve ostalo je nemoguće. ajde, objasni djeci (sad su mala, ali bit će veća) kako je to kad se s nekim osjeti a s nekim ne osjeti '' ono nešto''.Quote:
Originally Posted by toffifeee
ne pričam napamet i ne bubetam gluposti, sve proživljeno. no ne bi sad o tome, gadno je do fizičke boli.
i ne daj se iz kuće, neka idu oni svi zajedno. a i roditelji koji stanu na stranu sina samo zato što je sin (bez obzria što je gad u duši) mi se istinski gade
zorka- razumijem taj tvoj stav iz jednostavnog razloga jer uistinu postoje žene(naravno i muškarci) kojima je oblik samodokazivnja preotimanje nečijih životnih partnera... naravno takav partner dopušta mogućnost uljeza i ne mislim da je to nešto što se "desi"-to je u čovjeku ili nije...
druga stvar je kada čovjek na temelju objektivnih okolnosti zakjuči da ne može više živjeti takav i takav život pa sve to skupa zaključi i okonča na ljudski , pravni pa i na svaki drugi način i tek onda stupa u novu vezu... sve ostalo je sebično i komplicira živote svima a najviše onima nedužnima a to su djeca.
drago mi je zbog toffife ako uspije progutati i tu gorku pilulu i uistinu nastavi živjeti s dotičnim jedan kvalitetan život...
statistike su tu nažalost vrlo crne ... :/
Hvala Bogu!
Ali sada ti budi ta koja ce odredjivati pravila. I ne vracajte se u onu kucu!
Bas sam sretna kako je ova prica zavrsila... tj. nije :) :) :) :) :) :) :)
Priča mi je bila tako strašna da nisam znala šta komentirati. Ali ovo sad....super! :D :love:
:love: :heart:
Tofiffe,drago mi je što je sve završilo onako kako ti želiš.Ali da sam se ja našla u tvojoj koži tvoj muž bi na svom putu ka prosvijetljenju,tj povratku kući od mene dobio nogu u međunožje i veliki pozdrav,puno dobrih želja i sretan život.Molim te nemoj se ljutiti,meni je drago da si ti sretna,ja samo ne mogu vjerovati kako se žene zadovoljavaju mrvicama i nekakvim trenutno dobrim raspoloženjima svojih muževa.I ne mogu vjerovati da sve žene nisu vještice kao ja i da opraštaju tako jadne stvari.