A kad projuriš kraj NAS tko će te onda čupat iz snježnog nanosa? :P
DAl da se počnem veselit kaj bumo svi zajedno na skijanju il se još premišljate?
Printable View
A kad projuriš kraj NAS tko će te onda čupat iz snježnog nanosa? :P
DAl da se počnem veselit kaj bumo svi zajedno na skijanju il se još premišljate?
Gle javi se i odman prigovara :) :P
Di si ti ženo? Si dobro?
Nemam pojma o docjepljivanju pošto se mi ne cijepimo više :mrgreen:
Čitala sam nešto na topicu o zdravlju djece,da se može docijepiti kad god...e sad,najbolje da si malo same pročačkate,jer ne znam da li se to odnosi na sva cjepiva!
Znam da sam nešto zaboravila...
Točk, sretan ti rođendan!!!!!!!!!!!!! :sing: :dancingfever: :joggler:
Ooooo tulum :D
Točkice draga happy birthday too you :sing: :joggler:
Koji je to?
Stijena-gdje si ti cijeli vikend,ni slova da bi napisala?
MB-jel postoji koja noć da se nitko od djece uopće ne probudi?
Tra postoji, ali onda se ja od čuda probudim :)
TOČKICE sretan tebi ročkas! Kolko si nam mlada? Stavila bi ti smajliće al mi neda :(
Točkice! :* :love:
Točkice, sretan rođendan
Hvala, hvalaaaaaaa!!!! :*
Stigla na posao i sva u frci pa ću kasnije pisati kako je bilo u Klagenfurtu. Inače sam se jutros probudila sa dva prišta na licu (nakon 100 godina...) pa zaključih da ulazim u drugi pubertet..... :mrgreen:
Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
sitnih 32 ;)
I sitno je bitno :mrgreen:Citiraj:
Točkica prvotno napisa
Ma znaš da sam ja za vikend uvijek u outu, dijete iskoristi sve ono što preko tjedna nismo zajedno, pa se moram malo posvetiti i familiji :oops: iako smo u zadnje vrijeme stalno po doma jer uopće ne znam kud bih ga vodila - sve je to dvosjekli mač, kad ga hoću otfurat da se dijete malo zabavi, to uvijek završi u suzama zbog neke gluposti :/Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Kako je Roko, nisi mu valjda dala Amoxil :shock: nisam stigla sve pročitat sorry
Nisam mu dala Amoxil,dobio je samo dvije žličice Lupoceta sve ukupno jer je bio skomiran od temperature. Čini mi se da je i nos pri kraju,i ako sad ozdravi bit ću jako ponosna na sebe i sve vas koje ste me lijepo savjetovale :love:
Jeste kupile Jutarnji danas?
Dobije se na poklon CD sa božićnim pjesmama ! MM donio u jedan kad je došao s posla i čim se Roko probudi ću mu pustiti :D
Točkice-ja mislila da si starija,ne po izgledu,već si nešto spominjala da si ti "jako stara"-moš misliti :lol: :P ....ima tu i starijih :mrgreen:....ali to nisam ja 8)
aaaaaaaaaaaaajde pa nije Modesty tolko stara :lol: :lol: :lol:
ovo je bilo s osvrtom na mene jer zna se na koga je traktorka mislila :mrgreen: :oops:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Točkice, sretan ti rođendan!
~~~~~~~~~~~~ svima bolesnima.
Lovro je na odvikavanju od dojenja. Na moju inicijativu, stvarno mislim da je sada već dosta. Prvo sam ukinula dojenje u noći i sada spava cijelu noć bez buđenja. Ujutro se dignem prije njega pa nema prilike potezati mi potkošulju. Prije spavanja mu dam piti i u krevetu ga zagrlim. I to je prihvatio super, sada viče "giiti" kada idemo spavati. Jučer je dojio jednom, danas još niti jednom. Jedini problem je što sam se par jutra za redom budila s predmastitičnim stanjem, ali to se sad stabiliziralo, donekle.
Drage moje ja se svojih godina ne sramim. Da izgledam tolko stara ko neke mlađe od mene (ne na ovom forumu neg općenito) e onda bi se sramila. :mrgreen: :*
Ja mislila da sam najstarija.....? :mrgreen: Tko je onda stariji od mene?
Da se osvrnem na subotnji shopping, puno para za malo muzike, HM razočarenje, kupila Lei samo kapu i majicu a planirala čudo...
Sebi košulju ( Benetton sniženje za 22 eur) i hlače i Baileys :)
Uglavnom, vidjela guza puta...
Ma otku vas dvije znate da sam baš na vas mislila :PCitiraj:
Paulita-super to tebi ide,svaka čast...molim te nemoj se više žaliti,pa tvoji spavaju ko topovi :klap:
A za dojenje mi se čini također da je dovoljno :)
E da samo znate kakvu sam ja sarmu skuhala..... :mljac:
Tako da vas ovaj put neću zvati na ručak :lol: sorryyyyy :mrgreen:
klaf klaf babe jedne vidim niš vam ne falim :P
pošto mi sinek definitivno nema temperaturu, kćerca ošla u vutić a ja malo da ubijem ( il pojačam sve ovisi s kojeg je gledišta gledano) tugu otišla u šetnju tu po susjedstvu tj. po shoping centrima 8) . pon ujutro idealno - živog pesa nema :/ .
obečala sam Kali da ću doć po nju prije spavanja afrajerica rekla tetama da ona ipak ide u krevu - a ja se bojala kako će to danas biti nakon 3 tj. ali super :D .
ploče za crtanje sa kredom s jedne strane i magnetima s druge strane nigdje nema ma baš sam tužna jer sam zacrtala da ću joj to kupiti.
i sad tu dolazi pitanje za Haribo jesi šta slala u ove naše krajeve kako to funkcionira? pa da Trak i ti imaš iskustva s primanjem jel to zeznuto kad ti seka šalje ?
Točkice sretan rođendan!!! :* :sing: :dancingfever:
hmmmmmmmm......možda zato jer smo najstarije........??????????Citiraj:
traktorka prvotno napisa
ali ja ni izbliza nisam toliko stara ko Modesty! :lol: :lol: :lol:
čemu se sramit godina - naš ono starra koka, dobra juhaaaa........ko da su razlike među nama 100 godina.....neš ti godina, dvije, pet... ko još uopće gleda godine....ma tko je uopće počeo tu raspravu o godinama..... :P
Mial-seka mi nikada ne šalje pakete poštom jer je to nemoguća misija s obzirom da nikada ne šalje manje od jednog velikog kofera. Dakle to se nikako ne bi isplatilo,već uvijek šalje po nekome. Kod njih su 6 mj. bili svekar i svekrva pa nam je sve to poslala po njima kad su se oni vraćali!
I naravno da si nam falila :*
Stijena-ja se za sada ne opterećujem godinama ali osjećam da više nisam pupoljak u cvatu :mrgreen: :lol: :lol:
aaaaaaaaaaaa sarma :mljac: :mljac: ja sam se ubijala sa sarmom kad sam bila s Kalom trudna, a MM se tad valjda i zgadila jer sam ju mlatila doručak - ručak - večeru. ujutro u 7 sam već grijala i klopala :lol:
zaboravila sam vam napisati . . .
ako je slučajno kojoj palo na pamet :lol: :lol: :lol: , da dozvoli malim majstorima od kuhinje da ubiju vrijeme kuhajući, savjet NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kiar bio nervozan i zaspao nakon 2 sata i primila se čišćenja kad se sve osušilo sjetih se ja svih vaših smajlića a iz mene izlazili munje i gromovi :x :evil: :cry: :x :evil: :cry:
ja sam svoje trebala voiti na docjepljivanje u 9 mj al još nismo bili - šta će biti sad s tim pojma nemam
ma znam Trak da jesam :* :love: , samo vas malo trzam :mrgreen:
sad me baš kopa kolko tko ima godina. mene kad neko pita moram zbrajati :oops: nikako da se prebacim s dvadesete :lol:
Samo mali info. Mi smo lovri za Božić kupili like-a-bike (nevažno...). U svakom slučaju, kupili preko e-bay u Engleskoj. Stiglo sedam dana nakon plaćanja, na kućnu adresu, bez carine.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Točkice, sretan rođendan!
Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Ne znam što da ti kažem na ovo, znam samo da dok se nisam udala svi su mi govorili gospođo, a otkad sam se udala svi mi govore gospodična :lol: :lol: :lol: (iako je to navodno po bon tonu čista spolna diskriminacija), mora da mi brak godi :lol: :lol: :lol:
Eto vidiš-brak nekada dobro i dođe :lol:
Nije da se hvalim :mrgreen: i dalje mi govore gospođice,čak i kad sam s Rokom :lol: valjda misle da sam starija sestra :aparatic: 8)
ja se nisam osjetila prozvanom kao najstarijom ali me Stijena uvukla u raspavu :P
Kak bi reko mm to vam je čista pristojnost. I meni govore gospodična i daju po 10-15 god manje neg imam ničim izazvani :roll:
Citiraj:
e sad onda fakat nemam pojma na koga je traktorka mislila pod starije, ja svoje 33 sasvim dobro nosim s obzirom da bi mislila na mene....sad će opet izmigoljit....
Osim toga Tra staaalnoo nekaj pika te najmršavija, te najmlađa te ovo te ono :P
Nego Stijena kad ćemo mi na onaj naš kafe?
ja potvrđujem da mb zaista izgleda kao šiparica (pa koliko ti iimaš ženo ako si i od stijene starija :lol: :lol: :lol: )
ja isto kao tra, ne opterećujem se ali vidim da nisam cvjetak
a to kaj govore gospodična niš ne znači, meni su to i sa trbuhom do nosa govorili
nije da se hvalim ali čini mi se da sam među mlađima :mrgreen:
kad se priča o godinama onda odjednom i JOSIE odnekud uskrsne!
:cekam: :coffee:
:lol: :lol: luda siCitiraj:
yasmin prvotno napisa
MB- ;)
a možda je to recept kad imaš troje pa podjetinjiš s njima i pomladiš se od muke :? :lol: :lol: :lol:
hehe
Ja išla naručit Lovra za neuropedijetra i sestra u dječjoj bolnici me pita "sebe naručuješ?" :mrgreen: :lol:
E ovo je već stvarno za krepat :lol: :lol:Citiraj:
Paulita prvotno napisa
a dobro je :lol: :lol: :lol:
Da ne bi bilo zabune, to se desilo pred par tjedana :mrgreen:
Meni draga stvarno izgledaš ko maloljetna majka.... :*