jel ide tko 13.12. ?
Printable View
jel ide tko 13.12. ?
Kaj nitko nema ideju kaj da radim? :? :cry:Citiraj:
domy prvotno napisa
možda da ih kontaktiraš u ponedjeljak ili da na licu mjesta vidiš jel se da kaj iskombinirati
Mi imamo za 11.12.! :D Uzela mi frendica.
Nemam pojma koja mjesta. Zapravo, prema prošlogodišnjim slikama, gledanje predstave, koncertić... sve mi je to izgledalo "nabacano", pa me zanima jesu li samo zbog toga numerirane karte?
Nisam na koncu uzela 20.12., frendica ne može jer radi, pa ćemo lijepo popodne, nadam se onom mračno osvijetljenom ugođaju. :)
Joj joj, pa poslala sam ti sms.Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Dakle, kupljeno za 14.12. u 10h.
Oko 15h nisam dugo cekala, mozda 5min. Ali sam se bas iznenadila kak su sva mjesta u prvim redovima prodana. I velim ja gđi. prodavačici, pa kak je to moguće, pa karte su tek 2h u prodaji. A ona mi veli, a sta se cudite, pa i vi kupujete 32 karte :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Iza mene se vec formirao red, tako da mislim da ce karte stvarno brzo otici, ako vec i nisu, barem za vikend termine.
:shock: :shock: iiideeeees!!!Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Pa za siroku obiteljsku, prijateljsku i forumsku populaciju :lol:
Ne mogu vjerovati :lol:Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Kolegica i ja smo bile otprilike u isto to vrijeme. Još sam ja umirala od srama što kupujem 17 karata.
Mogle smo i sjedalicu riješiti ispred Kraša.
:lol:
Eh, da sam znala ponijela bi je u gepeku.
10,00 ili 13,00 ?Citiraj:
Romina prvotno napisa
13h :D
Kupila danas karte za Kraševu Božičnu bajku. Gužve nije bilo nikakve, termini za birati.
osim za 14.12 - jedini termin kad mogu s mališom ići :(Citiraj:
dani1 prvotno napisa
ima li tko karte viška? ;)
Mi idemo u 10,00. 13,00 mi je kasno jer je tada već spremna za spavanje.Citiraj:
Romina prvotno napisa
Mi smo danas bile na Carobnjaku iz Oza, isplati se pogledati :)
http://www.zena.hr/clanak/ostalo/baj..._oza/1162.aspx
bili i MM i Sof, ja na nekom službenjaku...Sof oduševljena, MM škrt na riječima
Pa sareno je, veselo, dobra muzika i skroz drugacije od predstava na kojima je do sada bila. Moja je bila hipnotizirana, cijelo vrijeme je pljeskala :)
bili su i moji jucer i niki se jako svidjelo!! :)Citiraj:
Zara01 prvotno napisa
A moji nisu bili jer Andrej nije htio ići :roll:Citiraj:
bucka prvotno napisa
(izgovor mu je bio da se "boji lava", u stvari mu se nije dalo)
ima li ovaj vikend nešto zanimljivo za dijete kojem je doma već dosadno, a ne smije skakati po parku?
umišljena mišica u zkl-u!
Čipolino u Žar ptici - nedjelja.
Samo treba što se tiče skakanja po parku uspjeti zaobići park kraj kazališta. :P
Ne kuzim taj klizacki klub - stavi par termina i to samo jedan izvediv zaposlenim roditeljima :x
I onda propustis taj pa cekas do sljedecg Bozica za predstavu na ledu :roll:
Ma da, i ja sam popi..... na samo jedan termin popodne i bas nisam ni na taj radi posla moga ici :evil:Citiraj:
Mony prvotno napisa
iz tog razloga sam ja prošle godine odnjela letak u vrtić i zamolila ih mogu li nešto organizirati. I jesu. Djeca su išla s vrtićem.Citiraj:
Mony prvotno napisa
Mogao bi biti problem sa terminima u Domu sportova - ta dvorana je vrlo često zauzeta.
Pa nije Dom sportova jedina dvorana s ledom...
Bas me to razljutilo, a tako sam htjela maloga voditi.
Nisu li mogli bar jedan termin staviti za vikend?
Pa ima roditelja koijm djeca ne idu u vrtić, i mi bi htjeli nekamo voditi svoju djecu :x
mi smo mislili ići jučer, a onda smo zglavili u prometu i totalno zakasnili.Citiraj:
Mony prvotno napisa
klincima ne smijem ni spominjat, jučer su bili baš jadni.
stvarno ih ne bi ubilo da je jedan termin stavljen za vikend.
koja je još?Citiraj:
Mony prvotno napisa
Velesajam? Pa tamo su tribine jako male.
Ja rezervirala karte, ali ne znam da li ćemo ići. Jesi možda, ili netko, gledala? Kakva je?Citiraj:
bucka prvotno napisa
mi tek idemo u subotu!
Mi.Citiraj:
Jelka prvotno napisa
To je prva predstava koju je moja L gledala :heart:
Jako slatko.
Traje oko pola sata, pjeva se, ...ma nama je bilo baš super.
Anci hvala! Slika na webu mi je izgledala baš nekak ružna, gruba, da me stalno odvraćala.
Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
A Salata?
šalata nije dvorana. Gle, ja sada neću daviti ali sa ledom (puno više nego s bazenom ali to isto) je u Zagrebu veliki problem. Ima previše korisnika a premalo sadržaja. I mislim da je u tome problem.
Šalata, npr jedva da je proradila. Em je otvaranje kasnilo, em se sada svako malo nešto dogodi pa ju ponovno zatvore.
Zar to nije jadno...
Je, ali je naša stvarnost. Na žalost.
Ista stvar i sa bazenima. (ali evo, gradi namse nova dvorana)
čisto za info...
bila sam danas kupiti karte za Kraševu slatku bajku
ostalo ih je još samo malo,za par termina preko tjedna pako nije kupio neka požuri
Ma ja odustajem od svega...
Vjerojatno cu morat stavit u prodaju i karte za Zg. malisane, jer MM-ova firma odlucila bas taj dan u to vrijeme organizirati Djeda Mraza :/