-
Evo i nas ;X
I jako nam je drago da još Lara ciki svoju dragu i strpljivu majčicu.
Ja kao majka ne mogu prestati, jer sam emotivno biće i neka je, baš mi lijepo ciki i volim kad ciki i jako volim svoju Laru i želim joj puno zdravlja jer je jučer napunila 2. godine.
I jednostavno višku riječi ovdje nema mjesta jer smo svi sretni, od mame, tate, djedova i baka, ujka i sve ostale bliže i daljnje rodbine ;))
Toliko od presretne mame Sanje ;)
A od Lare samo puno pusa :XXXX
-
-
I mi smo ovdje (2 godine i 2 mjeseca), s tendencijom odvikavanja.
-
mi smo uskoro tu i bit ćemo još neko vrijeme! koliko, ovisi o lovri
-
Mi se odjavljujemo, nakon dvije godine i sedam mjeseci dojenja. Već mjesec i pol ne dojimo, skoro da više i ne pita za cicu. A kad se samo sjetim kakav je bio priljepak do prije par mjeseci ...
Sve mi se čini da je prestanak dojenja teže pao meni nego njemu!
-
Evo i nas, prijavljujemo se, danas tocno 2 godine!
-
tu smo tu smooooo. davorkica, jedan dan razlike ;)
-
E da se i mi prijavimo:
Borna Krešimir - 2 godine i 7 mjeseci...
-
I mi se prijavljujemo ovdje; Luka je cickavac vec 25 mjeseci...
-
I moj Jan ciki već 2 godine i skoro 2 mjeseca
-
Mislila sam da se na ovu temu nikada neću javiti, ali eto.
2 godine i 9 dana, i što se nje tiče, ne vidim kraja (meni se baš više i ne da, ali ne trudim se prestati).
-
Evo i nas. Dakle dojimo nešto malo više od dvije godine. Ako se mene pita (a ne pita me se), ja bih prestala ali se dijete ne da smesti i fura po svojem.:mrgreen:
-
Evo nas u vasem drustvu, jucer su se proslavile dvije godine, i papa se kika i dalje, prije spavanja obavezno svaki dan. Sto se papa iz mamine kike? Jogurt, fiiiniii!
Pozdrav i cestitam nam svima skupa, i mamama dojilicama i bebama cicalicama!!!!
-
Evo i nas u ovoj grupi,da mi je neko pricao....ne bih mu verovala:mrgreen:
2 godine i 6 dana:-D
A posto mi je ovo poslednja beba koju dojim,zao mi je prestati:-P
-
I mi smo još tu: 25 mjeseci za dva dana, mada s djelomičnom tendencijom prestanka s moje strane.
-
2 godine i 5 dana :)
Rastu petice pa je cesto u zadnje vrijeme, cica je sve :P
-
25 mj. i još dojimo i to u tandemu sa sekom od 5 mj.
-
11.12. smo proslavili drugi rođendan i svaki dan nam cika sve više i više treba :)
-
2 god.i 7 dana imamo i toliko dojimo, kraj se ne vidi još ni u ludilu no ponosni smo što smo u grupi preko 2 god.cicanja!
-
Moja curica ima 2 i pol godine i eto još cica i to mi je baš super iako baš to okolina i ne shvaća, ali sva sreća ne uzrujavam se oko toga. Preko dana i ne cica toliko zbog vrtića, a i nekako joj pokušam skrenuti pažnju, ali zato navečer i ponoći hm, dosta. Uglavnom sam ju uvijek uspavljivala uz cicu pa znam da je to malo uzrok buđenja, ali eto. Ali toliko u tome uživa, pa uživam i ja.
-
-
juraj, 2 ipo godine, na polupansionu (dorucak/ vecera) :)
-
Evo i nas ponosno na ovaj popis: Lira - 2 god. cicalačkog staža, u tandemu sa sekom Zanom 6.5 mj. ;)
-
I mi smo još tu, dvije godine i dva tjedna....:))
-
2 godine i 4 mjeseca
Ja se nadam da je blizu kraj ali "mala" šefica od 24kg ne dijeli isto mišljenje
-
2 god. i 7 mj.
Ali čini se da polako, jako polako posustajemo (evo jučer smo preskočili dan, danas smo se vratili).
-
Evo i nas tu, 2 god. i dva dana :-).
-
2 godine 2 nedelje...i čini se još će toliko:mrgreen::heart:
A ja dojim bez prekida već 4 godine 4 dana !
-
Da se i mi prijavimo :)
MarikaPika moj trenutni neprekinuti staž je još nekoliko dana do 4.5 godine.
Laganini se pripremam na odvikavanje od noćnog dojenja, više ne mogu.
-
I mi smo tu, 2 god i 3 mjeseca... :heart:
Prije nego što sam rodila nisam mogla ni zamisliti da će dojenje toliko dugo trajati:zaljubljen:
Posustajanja nema još ni na vidiku...
-
Fran 2god. i 3 mj. samo za spavanje, noćno smo izbacili prije mjesec dana:)
-
Evo s ponosom prijavljujem da je tu još jedan ovisnik o ciki:mrgreen:
Jučer je rekao: mama cika am am meka!
2g i 2 dana!
-
Mama daj satke!
(Slatke, tako ih zovemo, naime još od početka, jer ih je tako slatko sisala da se naziv nemetnuo kao logičan i jedini ispravan).
Daj satke, mivicu, satkice... uobičajeni je upit moje 2 godine i 2 mjeseca stare L. Pa još kad raširi svoj osmjeh preko cijelog lica....
Moj cvrčak često traži "puuuuno puuuuno satke" što u prijevodu znači: mama lezi na leđa i oslobodi obje.... Onda slijedi kratko divljenje - kako su lepe satkice, moje satkice, oooooo vidi tata puuuuno satkice!
Pa izražavanje ljubavi: Ja volim moje satkice puno, puno. A onda i nacicavanje uz obvezno šlatanje mame :-)
-
I Rene je proslavio drugi rođendan kao strastveni cicač bez namjera skorog prestanka. :)
-
Buduci da mi je Fi dojila preko cetiri godine, ovaj put sam dozivljavala granicu od dvije godine kao neki minimum :mrgreen:.
I eto, sad je Ivo na pola puta da stigne seku.
-
Baš kad sam mislila da ćemo uvesti novu krilaticu: "Sa sise na fakultet!" dogodilo se nešto što nam je poremetilo planove (ili malo manje planove a više prepuštanje užicima).
Dakle, zaradila sam jak infekt gornjih dišnih puteva, dobila antibiotik koji mama dojilja smije, sirupić protiv kašlja na biljnoj bazi, tekućina, kalcij, vitamini, kapi za nos.... šest dana kasnije stanje ne da nije bolje nego, uz grčevit kašalj koji traje satima, rendgenske snimke kažu - upala pluća. Rezultat: prestanak dojenja da bih se mogla izliječiti.
Objašnjavanje da mama mora uzeti neke tabletice da bi ozdravila i da zbog tih tabletica ne smije dobiti slatke.... Moja djevojčica me najprije gledala ozbiljno, bila je zamišljena i tužna! (ona, koja se zna smijati i dok plače) i par minuta kasnije me pitala: Mama jesi ozdavila?
Kad smo pošle spavati te večeri (bez slatkih) grlila me i mazila kao da je meni uskraćena slatkica a ne njoj:love2:.
S obzirom na dugotrajno djelovanje azitromicina, bojim se da je ovo konačan kraj druženja sa slatkicama.
-
Odjavljujemo se sa 2 god 4 mj... baš nam je bilo lijepo... prekrasno!
-
I mi se odjavljujemo sa 2 god. i 7 mjeseci.
Na moju inicijativu. Prespavao konačno cijelu noć:-o:-D
Bilo je raznih situacija....ragada, mastitisa... ali sve u svemu jedno prekrasno iskustvo.
-
S veseljem se prijavljujem na ovaj topic! :)
-
I mi se odjavljujemo, nakon 2 godine, 11 mjeseci i 2 tjedna. Zapravo mi fali, sad je prošlo već 3 tjedna od tada i podnjele smo to- obje puno bolje nego kaj sam očekivala. Još uvijek ponekad kaže da bi cicala, ali ja se malo nasmijem i tak nekak zaboravi. Naravno da su me mnogi gledali ko sedmo čudo zbog toga kaj još dojim, ali nije me to diralo. Ja bih i još dojila, ali ipak sam zaključila da joj je sad dosta- najjači razlog buđenje tijekom noći i nezadovoljstvo i tuga ako ne može cicati, tj. ako joj ne dam, a preko dana sam već neko vrijeme odvlačila joj pažnju ako je htjela cicati. Eto, ja se raspisala, htjela sam samo reći da mi je bilo super dojiti.