ah kinki , žao mi je što si tako prošla ... ja sam isto u 5 mj na 1. stimuliranom postupku u vinogradskoj i sva sam nervozna i ovo što se tebi desilo me puno pogodilo....
ja sam se spremala na petrovu ali sam dobila kasno termin , pa sam htjela probati prije negdje drugdje ... meni je tamo u petrovoj mpo- vac tražio da vadim neki slobodni testosteron i još nekakav (zaboravila sam koji, sad sam na poslu a doma su mi nalazi) na rebru , a već i prije sam kontrolirala testosteron koji mi je bio uvijek u granicama , ali naginjao prema gornjoj vrijednosti, tako da mislim da ti možda ne bi škodilo da si to prekontroliraš.... meni je tomić ok jer mi je konačno objasnio i postavio dijagnozu, što mi nitko nije dosad, da se moja dijagnoza policističnih (ili mikrocističnih) jajnika i bez ultrazvuka najviše vidi iz omjera LH i FSH hormona … i kad sam si malo pregledala stare nalaze vidjela sam da mi je LH uvijek bio za skoro duplo veći od FSH ….
uglavnom… raspisala sam se , a ustvari sam samo htjela napisati , da bez obzira na sve , možeš na svoju ruku tražiti kontrolu nekih hormona…
drži se kinki….