darcy čestitam od :heart:
Printable View
darcy čestitam od :heart:
darcy čestitke od :heart:
i dalje sam sveku večer s vama u molitvi( možda ne uvijek u isto vriijeme,ali svaku večer dakako) :*
Divno, darcy :D :D
cure moje drage
ponovo čitam neke naše postove i kao da ih prvi put čitam
jer ih drukčije doživljavam...imala bi vam za reći puno divnih
duhovnih otkrića vezano uz vaše muke i dvojbe ali se bojim
da me puno forumašica nebi moglo shvatiti zato ću vam samo reći "da ništa od ovoga ne shvaćate olako, istina je sve ono što ne želite sebi priznati, neka vas tješi da smo sve mi postale roditelji onim dušama koje su zasvjetlucale pa i na trenutak oplodnjom, da te duše trebaju našu daljnju ljubav i molitvu, da ti naši anđeli nama pomažu kao što su meni pomogli da spoznam..."
:heart:
ovo mogu samo potpisati :love: , meni se puno toga događa u zadnje vrijeme i puno razmišljam o svemu ali mislim da ta iskustva nisu za ovaj forum kako ne bismo nekoga povrijedili :*Citiraj:
ana39 prvotno napisa
Ana,na početku sam molila za darcy,jer treba imati veliko srce i dušu da se sjetiš otvoriti ovu temu.Sada kada si ti ovo napisala,prvo sam osjetila bol jer dugo razmišljam o tome i tražim najbezbolnije rješenje i mislim da ću se svaku večer moliti za ovu nakanu.
Hvala cure! Sad sam doma stalno, pa cijeli dan molim za vas, a navečer u 22 samo Sv. Martu odnosno sv. Anu.
Da podijelim s vama ovo predivno iskustvo: Jučer sam bila kod dragog dr. Alebića i kad mi je stavio UZ, prvo ništa nisam vidjela, pa sam pomislila - pa nije valjda opet... (jer inače mi se već i trbuh vidi, ali ni to ništa ne mora značiti). A onda je rekao: "Evo, tu je vaš čovjek, velik je 1,6mm, a mi mu već vidimo cirkulaciju!" Oduševio me je svojom fascinacijom sa svojim zanimanjem, iako znate koliko on žena svaki dan vidi, ali se i dalje divi Božjim čudesima.
I tako sam ja vidla kako trepere stanice koje će se formirati u srčeko i smijala sam se tako da se cijeli trbuh tresao od veselja.
Iako mi je u čekaonici bilo da ću pasti u nesvjest, a doma sam imala odurnu mučninu, iz njegove sam sobe izašla kao iz raja.
Želim vam svima da doživite taj osjećaj i stalno molim za sve vas.
I da, beba je nastala u kućnoj radinosti, tempiranim odnosima, jer mi je tako dr. savjetovao jer sam prije par godina imala trovanje jetre. A da vas podsjetim svojih dg:
Ja. 30 god., samnom sve ok (nakon užasno bolnog propuhivanja - HSG-a, bez kojeg ne vjerujem da bi bilo ičega);
MM - astenoteratozoospermia - od 1. dana mog ciklusa natjeran da pije Ensure.
Želim vam svima da mi se pridružite i i dalje molim za sve nas. Na popisu vas imam točno 100! :saint: :*
darcy :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školski nastavak trudnoće :love:
darcy čestutke na tvom malom čovjeku, od :heart: ti želim bezbrižnu trudnoću i čaroban susret sa tvojim :saint:
darcy čestike od srca na malom :saint:
i ja sam svama u molitvi :love:
dracy :D :heart: cestitke od srca
darcy, čestitam.
U subotu je sv. Antun pa ću misliti na vas i zapaliti svjeću za sve vaše molitve.
:love:
joj da u subotu je sv.Ante, mm kaže da mu je ona najbolji prijatelj! :lol:
Danas želim da vam Sv.Ante usliša sve molitve.Inače je to moj najdraži svetac i moj (sa pravom mogu reći) zaštitnik.I evo nešto iz Mudrih izreka:"neka se čovjeku učine čisti svi njegovi putovi,ipak je Gospodin onaj koji ispituje duhove.Predaj Gospodinu svoja djela i tvoji naumi će uspjeti...."upravo kad sam završila ovaj citat nakon kiše je granulo sunce.I nama će.... :saint:
....kad Gospodinu predamo svoje brige...
darcy Cestitam :D predivna vjest :D :D :D
darcy od srca čestitam!!
Od početka kada si otvorila ovu temu molim za sve nas.
Pčelice hvala ti što si podsjetila na utorke i post. I ja sam postila, a danas kada sam bila kod svetoga Ante na misi i prije nego je počela grlo mi se stisnulo i počela sam plakati. Ne mogu vam reći zašto,ali ja sam se osjećala odlično. Neka nas sve Bog blagoslovi u našem traženju i kada je najteže sjetite se da On nikada ne napušta one kojima najviše treba!
Ja sam i dalje s vama u molitvi, samo mi je cijele dane mučnina, pa se baš ne bavim puno kompjuterom, ali stalno molim za sve vas. Pročitala sam u jednoj knjizi da je dokazano da molitva usporava ritam disanja, a učinak se se povećava kad se molitva izgovara na glas. Kad pjevate, usklađujete svoj ritam disanja sa srčano-žilnim ritmom, što umiruje središnji živčani sustav i potiče osjećaj spokoja. Znam da mnogima još nije do pjevanja, ali bar da znate da kad izgovarate ili molite u sebi ove molitve koje su iste (Zdravo Marijo npr.) da si i fizički pomažete da dođete u opušteno stanje - to je valjda ono famozno stanje "Opusti se". Ako ništa drugo, kad se riječi izgovaraju napamet, bar si skrenete misli.
Hvala vam na svoj podršci i molitvama, a ja sam i dalje uz vas. :love:
darcy :heart:
Darcy :heart:
Darcy :)
draga darcy
jako mi je drago da tako pjevaš svojoj bebici
ona je sigurno presretna zbog duhovnih vibracija koje dopiru do nje...
negdje sam i ja pročitala da su duše "spuštanjem na zemlju" jako rastužene zbog odvajanja od Božje blizine i duhovnog okruženja odkuda dolaze i jako ih tješi upravo naglas čitanje svetih textova i pjevanje pobožnih pjesmica, dakle molitva, svako prisjećanje na svoje pravo porijeklo i sve ovo o čemu ti pišeš....pusa i čuvaj se :heart:
darcy odmaraj i čuvaj se! :love:
cure, večeras se kreće na hodočašće u Mariju Bistricu (od Katedrale u 21)
jer je sutra u 9 misa za spas nerođene djece i blagoslov njihovih obitelji
u 11 klanjanje....u 7 organiz. prijevoz s Glavn kolodvora....
:saint:
Bok cure. Ja preporučujem molitvu krunicu Božanskom milosrđu. Uvjerila sam se u snagu te molitve, a jednostavna je. MOli se 9 dana u 3 pm, na krunicu majke božje. Ako koga zanima, ukucajte si ju u google i ima tam nacrtana i slika kako moliti. Uspješna je i učinkovita. Molim za sve žene na svijetu koje imaju problema sa plodnošću i trudnoćama, pa tako i za vas.
Pozdrav :heart:
Hvala Vinalina.Ana,nadam se da si me se sjetila-kasno sam pročitala tvoj post. :* :* :heart:
molim vas cure da se molite da mi se dupla beta :love:
volim vas :heart: :saint:
Slažem se za molitvu Božanskom Milosrđu kao i Predragocjenoj Krvi Isusovoj, vrlo su moćne!!! Litanije ili Krunice...
Bila sam u Mariji Bistrici, nisam pješačila, sram me bilo, ali je do mene na misi sjela jedna žena što je pješačila (s još 10tak) pa sam poželjela da se plodovi njene pokore preliju preko svih nas i naših anđela na Nebu...
Iduće godine u isto vrijeme 25.6. isto hodočašće, ja ću moguće ići biciklom...ako ne prije ......
Kako ja u životu stalno nalazim neke povezanosti i mislim da se ništa ne događa slučajno,otišla sam do kalendara i pogledala datum vađenjaß-Gospa Karmelska.Odem na internet i sjetim se čitajući da je moja baka cijeli život nosila škapular.Eto,možda ima nešto u tome.Inače rodila je u Dalmaciji 4 djece,a dvoje u Slavoniji jer su bježali od rata.Sva djeca su je obožavala.Barem da me se baka sjeti i da mi pomogne njezin škapular. :saint:
draga pčelica
neka ti baka pomogne do 16.7., sve naše molitve i svi sveti s kalendara!!!!!!neka ti trud bude blagoslovljen kao i svima ovdje... :heart: :saint:
Hvala Ana,kako Bog da,ja se uvijek na kraju mirim sa voljom Njegovom. :*
xxxxxxCitiraj:
ana39 prvotno napisa
molim ju svako večer i nezamislivo mi je zaspati bez te molitve
srpanj je mjesec Predragocjene Krvi Isusove, posebno je časte i obilježavaju Misionari koji imaju kuću u Mlinovima,
četvrtkom je misa u 17 30, nakon toga klanjanje i osobni blagoslov uz
Presvetu hostiju s polaganjem ruku, vrlo moćan osjećaj, za preporučiti...ta kuća Misionara ima na internetu, adresa pa i slika, malo se teže dođe od okretišta na Mihaljevcu...
draga dadica i moje zaspivanje je preslatko uz istu molitvu....nekad čak dok ništa posebno ne razmišljam, nekud se vozim i slično, čisto ponavljam u sebi dijelove koji su mi najdraži iz Zlatne krunice ili ovih...
danas sam je skinula sa interneta.Počinjem moliti danas.
ANA 39-1.program-Među nama
kad? sad?
bit ću doma tek za 30tak min
da,upravo sada.
prepričašmi...
ana imaš pp
drage moje, i ja se svaki dan pomolim i sitim se svih vas. ma tek sam neki dan saznala ( moram priznat da me je malo sram) kako molim Sv.Martu, nesto sam slučajno pogledala na kalendar. ja i mm smo se vjenčali na Sv.Martu eto sada za 20 dana nam godišnjica braka. i uvjerena sam sada još više da će nam ona a i svi naši sveti pomoći u našoj borbi.
pusa velika svima :*