Hvala što misliš tiki_a, sutra sam na uzv pa ćemo vidjeti što smo zmućkali :P
Printable View
Hvala što misliš tiki_a, sutra sam na uzv pa ćemo vidjeti što smo zmućkali :P
visnja, bas se veselim dobrim vjestima ;)
visnja ~~~~~~ :heart:
Danas pao dogovor za slijedeci ciklus.3.dc dolazim s Klomifenima ali cemo tek tada znati kako cemo dalje jer dok nije bas najsretniji s mojim FSH i LH. Hormone vadila 2.dc FSH 14,5 (3,5-12,5) ; LH 9,93 (2,4-12,6).Prema mojoj racunici to bi trebalo biti u drugoj polovini 6-og mjeseca.Do tada trcanje (skidanje viska kilograma), vrkuta, vitaminceki itd...
Svim curkama :* :love: :heart: i ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto trebate.
Cure :love:
Baš me zanima što će sutra biti, prošli put je bila samo jedna JS i ta je bila atretična. Što bi reklo da je propala tako da nije ni bilo transfera.
Uglavnom javim vijesti :bye:
Beskrajno sam tužna,mrtva izvana i iznutra. Moja bebica se prestala razvijati i srčeko više ne kuca. Rutinski uzv koji je samo trebao biti regularni pregled pretvorio se u najgoru noćnu moru.Srčeko više ne kuca. Nemam snage za napisat nešto suvislo. Sutra kiretaža. Ovih 10 tjedana živjela sam svoj san. Ljubim vas sve koliko god vas ima. :cry: :cry: :cry: :cry:
Ajme, mišicalara... draga... ne pronalazim riječi utjehe... :cry: :heart:
mišicaklara ovo je pretužno :cry: :cry:
misicalara, nemam rijeci utjehe, pa to je strasno :cry:
Budi jaka i hrabra koliko god mozes, ako nas trebas, tu smo....
draga,znam da nema riječi kojima bi te mogli utješiti. Budi hrabra :taps:
:cry: :cry: :cry:
:cry: :love:Citiraj:
amyx prvotno napisa
Ovo je pretužno :cry: :cry: :cry: .Citiraj:
amyx prvotno napisa
Neki dan je Visibaba javila takvu vijest, sad ti....pa kakav je ovo mjesec?!?
Mišicalara, jako mi je žao zbog tvog gubitka :cry:!
Ja dobila jutros mengu i to 9 dana ranije od ocekivane....pa tek mi je 19 dc :? :? :?
Tikice, sve je naopačke, jel to vrijeme takvo?! :shock: :/
tikice, obzirom da si jako rano imala punkciju, ovo je skroz normalno. Ja nekako dobijem m uvijek 10 dana nakon punkcije (zadnji put je tako stigla 21 dc).
mišicalara, nemam riječi, neizmjerno mi je žao :cry: :cry:
mišicalara :cry:
mišicalara, ne mogu vjerovati da se takve stvari događaju :cry: :evil: :cry: :evil: . Budi hrabra, mi smo svi tu uz tebe :love:
misicalara, jako mi je zao :heart:
mišicalara :cry: :cry: :(
mišicalara draga puno mi je žao :cry: :cry: :cry:
Mišicalara, žao mi je strašno :cry:
:(Citiraj:
rikikiki prvotno napisa
Mišicalara, strašno mi je žao.
Ne postoje riječi kojima bi te utješila. Drži se :love: .
Traži od socijalnog gin. uputnicu za kariogram ploda da saznate uzrok.
Tvoja priča je slična mojoj i puno nam je značilo što smo napravili kariogram ploda i saznali uzrok misseda u 12 tj.).
mišicalara, teško je ovo čuti :cry:
višnja nadam se dobrim vijestima danas.
RuzicaSB i ti si nam uskoro u akciji, veseli me!
tikica ovo mi je jako poznato. Imala 15-ti, pa 19-ti, 21-vi dan...
Meni su nekoliko ciklusa poslije stimulacije ciklusi bili skraceni na 23 dana a sada produzeni na 32 sto nikada nije bio slucaj.Bas me zanima sta ce mi vjestica napraviti slijedeci mjesec.
Mišicalara tako mi je žao :cry: :cry:
Sve neke tužne vijesti :/
Ja jutros bila na uzv, i nakon 18 gonala 3 folikula s lijeve strane od 11mm, desno nekoliko sitnih, endometrij 8mm. Nastavljam dalje s gonalom pa sutra opet. Kaže doktor da moramo to malo povećati. A nema mi druge nego ko kvočka sjediti na jajima :P
višnja, endo ti je super, ova tri folikulića lijevo su stvarno lijepe veličine, a zna se dogoditi da mali naglo potegnu. Odlično!
mišicalara :cry: :cry: strašno mi je žao
mišicaklara nemam rijeći da te utješim osim da smo uz tebe i šaljem ti veliki virtualni zagrljaj :love:
višnja za sada je sve dobro ali želim ti da na sljedećem UZV bude još bolje
Ružo sretno u sljedećem postupku (nije mi jasno zašto skidaš kg kad super izgledaš ali....)
mišicaklara, beskrajno mi je žao :cry:
Cure hvala :*
Ma i meni se sve to super čini, ali me brine doktor, da ne bi mi to gurali do neznam kud pa da propadnu, tak je bilo prošli put :/
Žao mi je, mišicalara. Znam da ti u ovom trenutku nitko ne može pomoći i želim ti puno snage za dalje.
Slažem se s pippi, i meni je kod zadnjeg misseda pomoglo to što smo barem saznali uzrok (nekako je događaj time dobio smisao, koliko god čudno zvučalo).
Drži se, mislimo na tebe :love2: :heart:
Cure drage ja u akciji :D
3 DC UZV pokazao da više nema ciste ali da imam 3 mala filikulića što bi valjda značilo da mi je jasmin dobro došao tako da sam od danas na femari pa ćemo vidjeti šta dalje bude,
sve vas puno volim :*
visnja, kata1 - sretno u vasim postupcima. Bas mi je drago da smo sve pomalo aktivne ;)
Odlično kata, dobro je krenulo. Bit će nas ovaj mjesec puno u :saint: igri, bit će zanimljivo :)
tikica kada si ti na prvom uzv? Uskoro?
Iduci petak mi je rekao dr. da dodjem, to mi je 9. dc....mislim da ce to meni biti malo prekasno, no vidjet cemo ;)
:cry: :cry: :cry:Citiraj:
mišicalara prvotno napisa
Jednostavno nemam riječi na ovakve postove.
Ponekad se pitam zašto se to mora događati, kad sve krene dobro.
Drži se draga, isplači, odtuguj i nastavi hrabro dalje :heart:
Ostalim mojim dragim kokama :oops: šaljem najveći :love: na svijetu.
E, kad vi budete imali male mirišljave smotuljke, koji rastu tako brzo, nećete ni vi imati punooo vremena za forum :mrgreen: :lol:
Bog dao da to bude jakooooo brzo :heart:
Pepita :*