Ja sam se naručila kod prof. Maje Frenc za potvrdu, a nisam pitala gdje ona radi! Jel netko možda zna gdje je ona da ne zovem opet tamo, trebalo mi je dva dana da ih dobijem i naručim se.
Printable View
Ja sam se naručila kod prof. Maje Frenc za potvrdu, a nisam pitala gdje ona radi! Jel netko možda zna gdje je ona da ne zovem opet tamo, trebalo mi je dva dana da ih dobijem i naručim se.
ona ti je na psihijatriji, kad uđeš u baraku desno, prva vrata desno. piše na vratima njeno ime.
sretno.
hej drage...evo da vam se i ja javim.sve je ok,usla sam u 8 tjedna,beba je 13.5mm velika i srce kuca ko veliko..hvala vam svima na podrsci!! svima vama sretno u postupcima i saljem vam veliki zagrljaj!!:love2::heart:
Baš lijepo adriana_d!
:klap:Samo još da sufliram-promijeni potpis!!!!!!!
Super-školsku trudnoću želim!!!
Cure trebam pomoć, ako neko ima višak gonalaF. ovaj ciklus sam u stimuliranom postupku, lijekove imam od soc. gin. i sada će mi još faliti par komada.
Zanima me gdje u Osijeku se mogu kupiti gonali
Draga imam ja 6 gonala za posuditi, ako ti je to dovoljno. Za kupnju nisam sigurna. Kupovala sam samo menopur...
hvala puno martineza, bila sam danas kod doc. na UVZ i rekla sam da nemam više gonala, te je rekao da nastavim s menopurom, jer u nedjelju sam na punkciji.
još jednom hvala puno
nema na cemu, bea, ako si necemo medjusobno pomoci tko ce nam pomoci... imamo samo jedne druge.... sretno...
Bea, lijepe zrele jajne stanice ti želim!
hvala!
jučer sam bila na punkciji i dobili smo 4 folikula. sada čekam i ludim.
malo sam ljuta jer mi je doc. u četvrtak rekao da dobro reagiram i malo brže ide, ali bila je još jedna cura pa nas je obje stavio u nedjelju.
razočarana sam jer mislim da sam išla ranije da bi dobili još više folikula.
sada čekam da vidim šta će se dogoditi.
ništa nam posebno nisu rekli.
Bea, mislim da nemaš razloga biti razočarana. Što bi sa više jajnih stanica? Po Zakonu o medicinskoj oplodnji ne može se niti oploditi više od 3 stanice, a krioprezervacija jajnih stanica u Osijeku se ne radi (neka me netko ispravi ako griješim), a i da se radi, "preživljavanje" stanica nakon odmrzavanja i više je nego upitno...
Želim ti puno sreće u nastavku postupka!
hvala Superman. zanm da se neože oploditi po novom zakonu više od tri jajne stanice, ali prošli put sam imala 4 folikula, pa se ništa nije oplodilo, samo zato sam se nadala većem broju.
evo javili su mi iz labosa sutra imam transfer.
Bea na pola si puta :)
drage suborke ako ste zainteresirane ,bez obzira gdje se liječite da i mi organiziramo neku osječku kavicu ....da zajednički podijelimo svoje snove nadanja, probleme i poteškoće na koje nailazimo...:-D:-D:-D
može.....:-D
Curke, za osječku kavicu otvorite novi topic, da bude uočljivo i onima koji ne svraćaju ovdje!
Na 1. osječkoj kavici davne 2008. godine bilo je nas tri, neka ovaj puta odaziv bude puno veći! :mrgreen:
adriana_d, šta ima novoga? jel pupa lijepo rste? :-)
bea, šta ima kod tebe? :-)
da li netko zna; jel možemo kupiti sami lijekove, pa ići i ranije u postupak u KBO?
Superman...1 osječka kavica je održana davno...oko 2001. otprilike, bilo je nekoliko cura koje su se nalazile....sada su njihova dječica već školarci.
,moram reć da sam malčice razočarana što ste se javili u tako malom broju,nadam se daa će nam se još netko pridružiti,neplodnost nije sramota. ako se nitko više ne javi možemo se čuti pp.
Jel otvoren topic? da ne otvaram ako je....idemo ga otvoriti, pa možda se jave i oni koji ne prate ovaj...
ej drage.evo jausla u 10 tjedan,sve je ok.20.5 idemo na drugi uzv,nemogu docekati...bea,kako je proslo??? sretno svima.pusa
evo jučer izvršen ET jedne stanice. da sami kupimo lijekove i donesemo neznam, jer doc. je jučer govorio o sredstvima kojih bolnica nema, listama čekanja te da se mogu raditi prirodnjaci, ali i oni koštaju. Također je govorio da jednom godišnje ići u postupak nema smisla, da razmislimo i odrugim klinikama. Opći dojam od jučer mi je koma. Umjesto da se radujem, jučer sam samo razmišljala o slijedećem koraku, jer on mi je prilikom transfera samo o tome pričao i slijedećoj stimulaciji.
Jesi uspjela saznati u kojem je stadiju transferirani zametak? Što je bilo s ostalim stanicama? Nisu oplođene ili...?
Bea, želim ti da ne bude slijedećeg puta! :-)
moram ti priznati da bi ja radije da mi tako otvoreno kaže kakve su nam (ne)mogučnosti, nego da me odugovlači.
ovako se stalno nadam, da ću ovdje uspijeti, a razmišljam o Mariboru, a to opet košta.......:-(
Superman nisu mi ništa rekli. Ustvari biloginja mi nikada nije ništa rekla, a to i mene zanima.curi koja je bila sa mnom biloginja je pružila mogućnost da vidi oplođene jajne stanice prije transfera pod mikroskopom. Kada mi je rekla bilo mi je žao što nemamo svi isti tretman.
Bea potpisunej m artu i želim ti da nebude slijedeći put, da vam ovaj
bude dobitni! Kad vadiš betu?
M arta vidim iz potpisa da idete na IVF. U kojoj ste fazi?
Beta 17.05.
Bea, šta kaže dr za betu?
elena.os, pijem Klomifen. danas sam bila na UZV 7dc, i naručio me ponovo za četvrtak.
nije rekao ništa, samo je napisao na ambulantni list kućni test na trudnoću ili vađenje bete 17.05.
Curke, pridružite nam se u akciji:
http://www.facebook.com/event.php?eid=120276001326059
ja se pridružujem akciji
Trebam pomoć!Priprem se za AIH i dr.P.je tražio određene nalaze da napravim između ostalog obrisak cerviksa (Chlamidya,MYycoplasma,aerobni,anaerobni) danas sam bila kod svoje liječnice gin.po uputnice i nije mi htjela dati uputnicu za ovaj bris kaže da mi je to moralo biti rađeno prije lapar.i hsg u bolnici ja se toga uopće nesjećam ali ona tvrdi da je i ne da uputnicu kaže da su to gluposti.:-xJa ću sutra ujutro nazvati bolnicu i pitati (iako mislim da su mi radili to da bi znala i naposljetku vjerojatno bi mi dali taj nalaz).
Uglavnom zanima me ukoliko ona i dalje bude meni odbijala dati uputnicu za bris cerviksa zanima me na koji još način mogu dobiti uputnicu i gdje to uopće mogu napraviti.(Pitat ću i dr.opće prakse ona će mi sigurno dati uputnicu ali zanima me tko mi može uzeti taj bris)!!!????
Molim da mi netko odgovori.