Evo, da zaključim obračun:
37+3: +15 kg
39+0: +17 kg - rodila se moja curka:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Danas, 7 dana nakon poroda imam 66,5 kg ... tj. ostalo mi je nešto manje od 7 kg, tj. do sada sam izgubila sve skupa 10 kg:-D
Printable View
konačno sam počela dobivat manje na kilaži, oni idealnih 2 kg mjesečno.
Sad sam 33+3 tjedna i na +15 sam.
nadam se da neću preć 20 kg, a tješim se da će mi sve to brzo otić.
koliko se cca izgubi po izlasku iz rodilušta?
danas 19+4 => +4kg
35-ti tjedan +9kg.
mi 22 tjedna .. i već na +8 ..... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(
27+5tj. - +5.5kg
zadovoljna! niska sam i ne treba mi kila ko u prosloj trudnoci :nope:
30+5 i +12 :) ja prezadovoljna
masnica nista se ti ne brini, sve dok beba napreduje dobro, i manjak kilica je dobar. a i sve stignes nadokanaditi. meni se dogadjalo da u mjesec dana ne dobijem ni kilu, a nekad u mjesec dana sam dobila i 3kg.
Eto nas sa pregleda u 25tj smo i +3kg....:-D:-D:-D
ja eto 35 plus 1 dobila 16 kg.8-)
ja sam u prvoj trudnoci +19kg, dosla doma iz rodilista sa +8kg.. s time da sam se pocela debljati u cca 16.tj.
sad sam 12.tj. i vec sam +3kg i to me malo badira.. al dobro, svaka trudnoca je drugacija pa .. :-)
Prvi put 12kg, drugi put 15kg, iako su mi svi oba puta govorili kako mi se samo trbuh vidi (baš su slatki)!!!
Cure, na ovoj stranici je kalkulator tezine prije trudnoce, i ocekivani prirast tezine po mjesecima , simpa je... po tome sam ja malo ispod :) (25.tj + 6 kg) http://www.i-am-pregnant.com/encyclo...W/Weight-Gain/
35+4 - + 8 kg
sviđa mi se ovaj kalkulator..preporučuje mi +15 :lol:
Pa zato sam ga i stavila, utjesan je ;) nekako ti toplo oko srca kad vidis da mozes da se opustis :lol:
Ma samo neka smo mi trbusaste, bas uzivam u tome, a dragi se ne zali ;-)....
Ja sam dobila 11 kila, iz rodilišta se vratila s +3 kile, a i one su se uskoro izgubile..Na početku trudnoće sam relativno brzo dobivala na težini, kasnije je išlo laganijim tempom.
ja sam sad već prava trudnjača :-D
stomak je fino narastao, a živim u blaženom neznanju koliko sam kila nabacila :mrgreen:
Meni preporuča +14....vagala sam se danas, ali mi je još bio mrak pa nisam dobro vidjela, no pokazuje +5/+6 :-( Sve me strah kaj će biti do kraja. Jedem normalno, a sada kako je sve lijepše vrijeme više se krećem, ali je vaga nemilosrdna...pa još nisam ni na pola puta, a toliko se kg zalijepilo. Bojim se da neću to sve jednog dana kad rodim moć skinut. I prije sam imala viška, ali sad sam baš :cry:
Stavit ću vam današnju sliku pa procjenite same moju bušu..........
http://picasaweb.google.com/Onenich12/Trbuscic#
Evo......:oops::-(
Fae, mislim da je trbuh u granicama.
Fae, di si pobogu ti imala višak kg prije????
Ajde molim te!
buša je baš lijepa!
Danas sam 14 tjedana i u minusu 5 kila...e sad da mi ne bi zavidjele neke cure, to je uzasnih 90kila
19. tj u plusu 3kg
u prvoj sam trudnoci dobila 13 kg a vratila se iz rodilista sa +3
Fae, koliko ja vidim, ti si prije trudnoće bila mršava pa mi nije jasno oko čega brineš
evo i mene opet, 35+4, dobila 10 kg!!!!
Fae izgledaš skroz normalno,ja ne znam kaj se žališ. :lol:
Meni je kontrola slijedeći tj pa javim koliko sam dobila bit ću u 31tj,ali mislim da sam na +9 negdje...i baš sam zadovoljna,niti previše,niti premalo.8-)
rtg ti si onda na redukcijskoj dijeti i moraš pazit kroz cijelu trudnoću ili si to izgubila od mučnina...?
Što se tiče trudničkih kila ja sam u mjesec dana sve izgubila(nakon prve T),onaj višak od prije koji sam imala je teeeeeško otišao i dugo je trebalo...
Draga moja Sandra, samo bljuvanje u pitanju, nikako stat, jedan dan mi prodje cijeli laganini, a drugi s istom hranom ljubim skoljku na sve...
Ja sam prestala da se merim...dovoljno mi da pogledam ujutro svoje štapiće od nogu i ruku pa da mi bude jasno da je sve što imam moj sinak i njemu pripadajući pribor...a jedem kao slon, naročito slatko. Valjda se mali goji, sad na kraju...
Bok cure!
Evo da se i ja pridružim... :)
Sad sam 35 tjedana i + 10kg, ja sam zadovoljna.... :))
U prvoj trudnoći sam dobila 18 do 38 tjedna...
Bok curke,
ja sam 21 tj. i još uvijek -1. Avanturu sam započela sa 65 pa zbog stalnog povraćanja pala na 62,5 a sada sam 64. Eto doktorica brunda što još nemam svoju početnu težinu, ali trbuh se fino zaokružio tako da vjerujem da ću sada redovito svaki mjesec dobivati svoju porciju kilogramčića :mrgreen:.
Sretno nam svima ;-)
16tj +2,5kg
20tj +3,5kg
23 tj + 5kg
27tj +7kg
31tj +9kg-zadovoljna:-)
evo, da se i jedna bivša trudnica pridruži ovoj temi:-)
Ovo mi je bila prva trudnoća i udebljala sam se 18 kg. Kad sam pred kraj trudnoće stajala na vagu pojavljivale su se brojke koje nisam nikada mislila gledati:-(
Ali, nakon poroda bila sam lakša 11kg, a sada, 3 mjeseca kasnije ostale su mi još 3 kg do početne težine. Dojim i pazim da se zdravo hranim, količinu si ne ograničavam. Nadam se da ću se uskoro, kad krenemo u duge šetnjice, izgubiit još par kilica.
Cure, sretno!!!:heart:
u prvoj trudnoći dobila +18kg
a do sada +8kg,puno manje nego prvi put, a više mirujem i više jedem........
tako da očito to ništa ne znači
22 tj, + 4 kg
sad nadoknađujem što nisam jela prva 4 mjeseca :mrgreen: