Od srca cestitam novim trudnicama! :D :D Bas lijepe vijesti!
amyx ~~~~~~~~~~~~ za tvoje smrzlice
andream ~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju curicu :heart: :love:
Printable View
Od srca cestitam novim trudnicama! :D :D Bas lijepe vijesti!
amyx ~~~~~~~~~~~~ za tvoje smrzlice
andream ~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju curicu :heart: :love:
mala2, jeeee čestitam, :D :D :D kakav preokret, ja bih izludila!
Vještice i Kate 32, čestitke od :heart: :D :D :D
Shanti :love2: jako mi je žao.
Svima koje čekaju puuuno sreće i nek se nastavi ovaj bum.
ceres i izludila jesam,mislila da je svemu kraj...hvala bogu sto imam pored sebe cvrstu i jaku osobu koji nije vjerovao u to....i tjesio me rekao da nije vrijeme za plakanje,plakaat cemo ako treba na kraju....
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...240057#2240057
CURE, ja ćirnite malo tu :*
ovo je zakon koliko trudnica vibirce za čekalice da nas bude što više trudnica :preskaceuze: :sing: :D
tako nam dajete nadu.......
čitam i ne mogu vjerovati koliko lijepih vijesti za dobro jutro :D
malena2, ovo je presavršen obrat situacije, ma prekrasno, jupiii :D :D :D
kate32, čestitam od srca :D :D :D
cure u postupcima i čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
cure moje drage znam da ste sve u skakalačkom zanosu :D :D :D zbog predivnog niza predivnih beta, ali, please kavicu ne zaboravljate, šteda dda nam dan počne bez kavice, čajeka, kolačića, evo ja poslužujem...
još me drži veselo raspoloženje, a najviše vibri šaljem našim čekalicama da poskakkujemo tako svaki dan sve dok nam još ne stignu Morana i Vedran pa će opet biti skakutanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
stiže li nam još koja beba ovih dana ili su već sve naše terminske suborke rodile (dorica i taya jesu)
Hvala puno cure. Jutros sam radila još jedan testić i pokazao je isto pozitivno, ali sam ipak još išla izvaditi betu. Nalaz je gotov tek oko 14h :cekam: , valjda nisu oba dva testa neispravna. Strah me je još radovati se, sve vas ljubim :* :* :*
dobro jutro svima,
a posebno novim trudnicama!!
i ja malo skačem za vas
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ja sutra ujutro radim test, i to na 12-ti dpo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
strpila sam se malo pa nisam jučer i prekjučer napravila niti jedan test! ;)
kate32, ovnica ~~~~~~da ~~~~~~~~budu Velike Bete ~~~~~ :D :D :D
curke, jel vama često zašteka forum??
meni da...pa ne znam jel to do foruma, ili moj komp zeza :?
skroz si u pravu, draga Sretna i HVALA na kavici (smiley koji pije kavicu)Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
inače :D :D :D Kate za još jedan test koji ti nagovještava samo lijepu betu koju ćeš primiti danas poslijepodne iz laba :-))
Curkice moje, beta je 409.60, sretna sam, suze samo teku. :D :)
kate32, prekrasno, čestitam , Rešice vode :) :D :D :D
prekrasno kate32 čestitam od srca :D :D :D neka dalje ide ovaj lijepi nizCitiraj:
kate32 prvotno napisa
nažalost, šteka i to često, evo maloprije nikako posta poslati već me počelo izluđivati, a onda se smirilo i profunkcioniralo (mislim da ima veze s time koliko nas je korisnika trenutno on line)Citiraj:
ovnica29 prvotno napisa
:D :D :D Sada sluzbeno cetitam :*Citiraj:
kate32 prvotno napisa
kate32 prekrasna beta! Čestitam još jednom! :D :D :D :D :D
kate 32 cestike :heart:
čestitaaam!!! :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :dancingfever: :sing: :D :D :D :D :D :D :D :DCitiraj:
kate32 prvotno napisa
čestitam od :heart: !!!!
I ja sam sretna zbog tebe. Neka i do kraja bude sama sreca. :*Citiraj:
kate32 prvotno napisa
Hvala cure moje, a što mi je sada raditi :?
Ništa ja bih samo uživala u tome što imam da sam na tvom mjestu :DCitiraj:
kate32 prvotno napisa
mislim da je nakon nekoliko beta(da se vidi ako pravilno rastu) sljedeći korak ultrazvuk ali ipak nazovi svog doktora i provjeri s njim, ja još nikad nisam došla do tog stupnja pa da ne kažem što krivo :/
kate32 čestitke :D :D :D :D :D :D
curke presretna sam kad vidim koliko lijepih vijesti i lijepih beta u samo par dana :D :D :D :D :D neka se ovaj lijepi niz nastavi i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svakako javi Resu (mozes i e-mailom). Takav je obicaj, da se javi klinici ako je postupak kod njih uspio. On ce ti predlagati kontrolni UZ kod njega za 14 dana, a taj pregled kosta 35 €.Citiraj:
kate32 prvotno napisa
Ako imas dobrog ginekologa kojem vjerujes onda se mozes javiti i njemu za prvi pregled i mozda nije ni potrebno da ides kod Resa.
U svakom slucaju, odes li prvo kod Resa ili ne, trebas izabrati ginekologa (u slucaju, ako to iz nekog razloga mozda nece biti tvoj primarni ginekolog) koji ce ti voditi trudnocu i koji ce ti reci sta i kako dalje...
To su prakticne stvari koje te cekaju, a od svega najvaznije je da uzivas u trudnoci. ;)
Draga Kate32, ovo je prekrasan broj! Čestitam i želim ti lijepu trudnoću i krasnu bebicu! :love:
Čestitam i svim ostalim trudnicama... vidim da se ovdje samo skače! :D
Ovo je predivno-skakaona do neba, :D :D :D
i svaki dan sve ljepše ovdje :D :D :D
čestitam kate :D :D
kate predivna beta :D :D
Mali Mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak
amyx sretna godišnjica braka ,tebi i TM i neka je sljedeće godine proslavite sa vašom bebom(bebicama)
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i curicu
kate32 čestitam na predivnoj beti, sad uzivaj :D :D :joggler:
kate32 :D čestitam
kate32 :D čestitam
kate32 čestitam :D :D :D
super beta
a moja beta se i više ngo uduplala, nadam se da je to ok
preključe je bila 322, a danas je 823
:D :D :D bravoCitiraj:
Citiraj:
kate32 prvotno napisa
Hvala svima od srca, vještice ja mislim da je to jako dobro :D :D :D