Mury,razumijem to što govoriš o "prijateljicama".Ja sam zaista donedavno mislila da ta kategorija(fali mi bolji izraz) ne postoji.Mi smo upravo zbog situacije s dva para naših prijatelja koji se bore za bebicu napravili rođendan od klinaca u dva dana.Jedan dan klinci ,drugi dan odrasli.Prošle godine smo imali sve u jedan dan i dogodilo se upravo to što si napisala.Dakle svi znaju situaciju,ali uostalim ako znaš da je neko 5-6 godina u braku i nema djece čemu izravna pitanja..."A šta vi čekate?"Pravi kaos je nastao kad je jedna nadmajka(prijatelja moje kćeri) rekla "Pa nećete valjda i vi po umjetno dijete?Ko zna kakva su ta djeca?"Prvo je nastao tajac,a onda je moj muž koji inače šuti i nikad ništa ne komentira rekao: "Gotovo sam siguran da će im smućkati dijete pametnije od tebe!"
Poslje(kad je nadmajka odmaglila) smo se smijali kako je on to ispalio,ali sam sigurna da se njima u tom trenutku izmaklo tlo pod nogama.
Kiki,ubrzo ćeš postati mama jednom malom stvorenjcu.Bit ćeš najbolja mama,sigurna sam.Tada ćeš shvatiti da biti mama ne znači prestati biti ti sa svim svojim manama i vrlinama koje si nosila i prije.S punom kućom djece ili bez njih ti si sve što tvoji roditelji i prijatelji trebaju.Nitko nije manje vrijedan jer nema djece,niti više vrijedan jer ih ima(primjer gore u tekstu).
Sigurna sam da ćete sve dočekati svoju srećicu.Dobre stvari se dešavaju dobrim ljudima.